Blitz^^ Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Оооо, снощи го пуснаха това парче във Версай, размазахме се, такива гюбеци на Диму Боргир не съм въртял от Пуритания насам :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Аре да освежа с нещо ново, прясно и свежо. От китните норвежки дискотеки - специално за нас На мен повече ми допадат полските им колеги http://www.youtube.com/watch?v=b_PRcBlTwmQ И малко еъргрийн! http://www.youtube.com/watch?v=NiwqRSCWw2g&ob=av3n Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Аре да освежа с нещо ново, прясно и свежо. От китните норвежки дискотеки - специално за нас Тоя клип пуска ли се в часовете от 8 до 23 или след 00:00 до 7 сутринта когато малките деца спинкат И тия другите двата над мен..."уникални клипове"..."СУПЕР". На фона на тях чалгата ми звучи като изтънчено творчество на Моцарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ти си слушал Моцарт? Или го знаеш от телефона понеже там има някое и друго звънене с име "моцарт"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ти си слушал Моцарт? Или го знаеш от телефона понеже там има някое и друго звънене с име "моцарт"? И от там не е! В даскалото, по музика са имали уроци на тема "Моцарт", обаче той е въснал - щот не е чалга... Та, така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 И от там не е! В даскалото, по музика са имали уроци на тема "Моцарт", обаче той е въснал - щот не е чалга... Та, така. To слушането на Моцарт доказано увеличава щъркела... за това, пущайте на децата от малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ти си слушал Моцарт? Или го знаеш от телефона понеже там има някое и друго звънене с име "моцарт"? Случвало ми се е....на живо И от там не е! В даскалото, по музика са имали уроци на тема "Моцарт", обаче той е въснал - щот не е чалга... Та, така. Е не е като да те питат за Бийтълс и да кажеш, че са разцепили Топ 10 на МТВ по онова време хахаха И накрая....чалга юбер алес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Може да сте махнали панела с иконките, а може и да е бъг, ама т'ва няма да ме спре да си лепна смайлито!!! Бъг при тебе е...почвай да триеш кукитата и да сменяш скиновете...а знаеш ли, че ако напишеш : и до тях ) ще ти се появи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Не бе, Пламене - да пише на съпорта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Не бе, Пламене - да пише на съпорта! I want my smiles back!!! Не ми се занимава да трия и човъркам, без тях пак се живее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ммм.., м, м... М! Булката ми скъса нервичките до я чакам..., но си заслужаваше. Докара някаква ракийка, тип - "От онази дето се пие за сърце"... Тази вечер кой ли ще се омаже цветно....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ммм.., м, м... М! Булката ми скъса нервичките до я чакам..., но си заслужаваше. Докара някаква ракийка, тип - "От онази дето се пие за сърце"... Тази вечер кой ли ще се омаже цветно....??? Тоя дето не дойде да пием бира и да дискутираме технически въпроси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Оф, стефчо пак е объркал кенефа и форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Добър утър. Поздрав. ----> http://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 If you say Bear Grylls 3 times in front of a mirror your jaw breaks. Bear Grylls facts ;D. http://www.jaredbridges.net/archives/2007/06/15/bear-grylls-facts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Оф, стефчо пак е объркал кенефа и форума Не бре. ОТ кенефа писах ВЪВ форума. Идилия, а? Нищо де. Аз като по проС ще гледам цици по клиповете, а вие кървища. КъФ е проблема? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Хм, т'ва трябва да го пробвам Да видим вайрлеса дали фаща в кенефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Случвало ми се е....на живо Е не е като да те питат за Бийтълс и да кажеш, че са разцепили Топ 10 на МТВ по онова време хахаха Стефчоо..., Стефчо ! Ми то тогава не е имало МТВ, бре.... Но, да..., прав си! Бая време са разцепвали всякаквите му там класации. Нищо де. Аз като по проС ще гледам цици по клиповете, а вие кървища. КъФ е проблема? :) Без да се сърдиш, ама наистина си проСЗ! Не за друго, ми щот се навиваш да гледаш клипове в които има само цици и свиркаджийски джуки..., а интелигентните хора искат да видят пълната програма... примерно като ей => Тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Стефчоо..., Стефчо ! Ми то тогава не е имало МТВ, бре.... Но, да..., прав си! Бая време са разцепвали всякаквите му там класации. Без да се сърдиш, ама наистина си проСЗ! Не за друго, ми щот се навиваш да гледаш клипове в които има само цици и свиркаджийски джуки..., а интелигентните хора искат да видят пълната програма... примерно като ей => Тука точно в това е мохабета...и за тва се получава 2-ка А Свинщайн ги бях забравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Не си мерете музиките, безпочвено е. Кой е проСЗ и кой не ... всички знаем, че в този форум сме само ге(й)нии. ________________ Айде, молим де да имахме още 3-4 бесни чалгаджии и 3-4 метъли... е това е ниво... какво са тука някакви мизерни инж. и адв. "гръкофили" ________________ Кой им е казал на "тия" (всякакви), че мъфини е модна дума и трябва да ми я натрисат за щяло и нещяло? Има си дума, кекс - не я знам по произход ама поне е наложена. Тия "мъфини" са баш малки кексчета, тия тука ми ги предлагат все едно е ебахти и постижението на нАуката... ай сиктир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Не си мерете музиките, безпочвено е. Кой е проСЗ и кой не ... всички знаем, че в този форум сме само ге(й)нии. E..., не е нужно да скромничиш чак толкова... добре, че си ти, та да се вдигне толкова много, общото ниво на форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_yey6vKSnH0 от мен да мине Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Не вярвах, че някога отново ще бъда щастлива... Не вярвах, че ще срещна човек, който да е водолаз, да е капитан на кораб, да кара мотор, да кара ски, да обича да плува, да иска да се научи да танцува заради мен, да слушаме една и съща музика, да харесваме еднаква храна, да иска деца и най-вече, когато ме погледне в очите му да блестят звезди... хм Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 eos, радвам се за теб, наистина! И въпреки това ще ти кажа чисто приятелски : звучиш като 15-годишна И да знаеш, че отвисоко се пада най-болезнено! Успех! П.С. : Надявам се да си открила принца на белия кон, а не коня на белия принц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Ако имаш WingSuit, парашут и съответните умения - от високо падането би могло да е голям кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.