Antares Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Wintersun обещават наааааай-накрая да пуснат шибания Time... От толкова чакане спрях да ги слушам :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Чудя се дали @netrootbg купи лаптоп-а, който разглеждаше усилено в Технополис? Той не беше точно за мен, но накрая взехме един от тези които оглеждах. Само мен ли ме дразнят тези които непрекъснато предлагат стоки на изплащане? Свикнал съм да ги отрязвам още преди да си отворят устата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Само мен ли ме дразнят тези които непрекъснато предлагат стоки на изплащане? Свикнал съм да ги отрязвам още преди да си отворят устата . Аз се усмихвам, потупвам джоба си и казвам: "Днес съм с кеш!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Той не беше точно за мен, но накрая взехме един от тези които оглеждах. Само мен ли ме дразнят тези които непрекъснато предлагат стоки на изплащане? Свикнал съм да ги отрязвам още преди да си отворят устата . И мен ме изнервят, но закачливо ги отпращам предварително. Все пак трябва да се внимава къде какво и ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ се предлага. Иначе нямаше да имам сега 55 инчова Бравия (каквато впоследствие доби и Ники, който също ги гони) и 37 инчово LG на разсрочено плащане без оскъпяване... Ники, ЧРД на патерица Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Изобщо не им давах да си отворят устата ами още като се запътят към мен почвах да ги гледам лошо и да им ръмжа като див мечок и те тактично даваха назад... хубаво че беше Виден да ме светне за промоцията на сонито Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 смао ден и половина до излизането на фифа 11 :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Шшш, на Бюрен новия албум много добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Нов спелео-клуб... Да живее СК Стикс Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Шшш, на Бюрен новия албум много добър. Аз съм си поръчал копие с автограф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Баси и обявата: "Продавам лаптоп ASUS pro 55 series SR лаптопа има проблем с дъното, но всичко друго му е наред...цена 300 лв." И няма обяснение работи ли, не работи ли, какво точно не работи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Бъди оптимист, щом всичко друго е ок, не мисли за "дъното"! Малко хумор днеска ми дойде. "Тея полицаи така и не се научиха как се работи с компютър! Сайт се затваря с хиксчето, горе в дясно... не се изпращат спец частите!" - Cheers майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Бил съм почнал даскало майна. Което значи, че трябва да се плаща семестър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Тоооолкова съм доволен от себе си, че ми иде да си посегна! След прекрасно свършената работа се отдавам на psystarcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 И аз съм доволна,кексът този път ми се получи супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 И аз съм доволна,кексът този път ми се получи супер! А мислиш ли да си посягаш и ти..., и с какво (скречовете не се броят)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 А мислиш ли да си посягаш и ти..., и с какво (скречовете не се броят)? За да не се получи Ожасно недоразумение, нека уточним. Става въпрос за тези скречове, нали? Също, така и така сме на тази тема, да питам... бебетата нали ги носи щъркела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 За същите, само че си представи момичето от картинката в цял ръст (голо), без слушалките и плочата. Посягайте си сами, щото... When a stranger calls: Е... вчера телефона звъни, скрит номер... дигам та се чува, "абе коч...", викам си е баси и човек да има с такова име. Отсякох едно "имате грешка, то целият живот ви е грешка" и затворих. ______________ Staind - Rainy day Parade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 "Ще се прибере и ще те целуне с устата в която допреди малко някой простак си е киснал мадете. Ще се усмихне и ще си легне. Но така трябва да бъде явно. Мога да живея с това. Ти можеш ли?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Я, сърдитка се е върнала Добре дошла ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Що пък сърдитка? Бях зает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Що пък сърдитка? Бях зает. Наско, поздрав за теб: http://www.youtube.com/watch?v=z_pu-rnwOdI&feature=related и за всички истински ценители на бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Искам да кажа :Щъркелите носят само по-малките бебета,защото големите се заклещват в комина.Големите бебета ги носи торбалан,също така той взима и непослушните такива. Освен това......хм друго няма исках да споделя за щъркелите само! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Аз знам че щъркела след като донесе бебето се прибира обратно в гащите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Аз знам че щъркела след като донесе бебето се прибира обратно в гащите В гащите се прибират само малките щъркелчета, по-едричките седят заклещени или на дюдянът..., или седят затиснати под копчето на колана... (мъка, мъкаа...) Също така предизвикват потрес... и биват посрещани с думите -Абе уей! Тва цялото в мен ли мислиш да го навираш, бе !?! Освен това... хм, друго няма... исках да споделя за малките щъркелчета само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 В гащите се прибират само малките щъркелчета, по-едричките седят заклещени или на дюдянът..., или седят затиснати под копчето на колана... (мъка, мъкаа...) Също така предизвикват потрес... и биват посрещани с думите -Абе уей! Тва цялото в мен ли мислиш да го навираш, бе !?! Освен това... хм, друго няма... исках да споделя за малките щъркелчета само... Хвалипръцковщина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.