Grimjaur Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 А, нищо не са 10м С малко повече тренировки се слиза само на апнея. Дори и за нетрениран човек понякога не е особено трудно да го направи..Ако не е пушач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 слушай: http://vbox7.com/play:0bd2253b - това съм го слушал на живо....работата отива към ТРЕСКА Не ли те е срам, бре! Искаш да ме напиеш сутринта. Нищо, че днес нямам нищо особено за правене - борим се с навиците. А за бг представителите, ще го преживея и толкоз. Какво да се прави. А за тези часовници - наистина ли си ползвате часовника като такъв или ви интересува по-скоро украсяващата му функция? Не се заяждам, питам просто. Защото ако го купуваш като един вид накит + някаква функция да има, ок. Ама има хора, които "не могат" без часовник!? Пък аз не съм забелязал да ми липсва часовник по ръцете - то с тия телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 За мен часовникът, и по-точно, хронометърът, си е инструмент. Не е за гъзария и прочие, а да върши определена работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Не ли те е срам, бре! Искаш да ме напиеш сутринта. Нищо, че днес нямам нищо особено за правене - борим се с навиците. А за бг представителите, ще го преживея и толкоз. Какво да се прави. А за тези часовници - наистина ли си ползвате часовника като такъв или ви интересува по-скоро украсяващата му функция? Не се заяждам, питам просто. Защото ако го купуваш като един вид накит + някаква функция да има, ок. Ама има хора, които "не могат" без часовник!? Пък аз не съм забелязал да ми липсва часовник по ръцете - то с тия телефони. Срам ме ее...щото си бях казал, че повече няма да изтрезнявам на работа....ама ей го на Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Култовия лаф на съдружника ми при репликата ми (за това кой, кога, какво и как) - "Е, и какво? Ще ми дойдеш на работа след неделя вечер и омазване, и ще спиш на работа?!" "И к'во? Кой ще ми каже нещо? Аз ще гледам теб да те напия повече." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 "Богаташи от Пловдив търсят млади и красиви студентки, които да плащат наема с тялото си и да чистят апартамента, в който ще живеят, срещу заплащане. Това показа проверка на „аМонитор” в интернет сайтове за обяви." Повече Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Вече го коментирахме това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 личи си кой не следи темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 To щото има какво да се следи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Шшш, тема за машинописки... еха края на раб. седмица във форумУ е силна http://www.youtube.com/watch?v=nGnWl9xOYwg (тия бисквити... на леле му бисквитките на тоз' отговорен това да става на всеки 2 седмици или там за колкото дава бъг - как не пуснаха ъп на Мозила или на форума, та да не става това!?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Хосте, не разбрах...ща напивам ли или не: http://vbox7.com/play:d442740d Или да вадя по-тежката артилерия от рода на Боксер пич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 E поне бутилка нещо? 10 метра ми звучи плашещо на мен - това все пак е 3тия етаж някъде (а по-новите кооперации направо 4тия)... Не са никакъв проблем 10 метра без нищо. Дори и от плавници няма нужда. Единствено трябва да можеш да изравняваш налягането без да си запушваш носа. А, нищо не са 10м С малко повече тренировки се слиза само на апнея. Дори и за нетрениран човек понякога не е особено трудно да го направи..Ако не е пушач. Хората се плашат като им кажеш дълбочината. Най - добре е да не знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Мдаааа... още малко и край! И другата седмица - дупенце на моренце. Предполагам, че това няма да ме спре да досаждам, тъй като по закона на Мърфи - най-много проблеми има когато ме няма ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 http://vbox7.com/play:52d44c2d Чефо ти си свинЯ (казано с най-добри чувства). А тия почивки... не и тази година... или поне не това лято. Да видим дали ще се изкарат пари за качествена почивка на есен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 http://vbox7.com/play:52d44c2d Чефо ти си свинЯ (казано с най-добри чувства). А тия почивки... не и тази година... или поне не това лято. Да видим дали ще се изкарат пари за качествена почивка на есен. Tва ми е ясно И аз съм замислил почивка зимата...да видим. Обърнах света за тая песен...а тя как се казвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 След като за 4 годишно образование дадох 1400 лева, а сега за 2 годишно трябва да дам 3200 - за каква почивка може да става въпрос? Има хора дето на по 30 години не могат да спестят 3200 лева за година, а аз на 22 да го направя. Нищо чудно, че аз съм най-младия в целия курс. Имам 2-ма набори, но те са богаташки синчета, така че им е простено. А и не ги съдя - могат, правят го. Та, за музиката - има песни, които изпиват по 5-6 ракийки, въпреки тесногръдието ми. (Както знаем или не знаем - аз не разбирам от музика и за това слушам само метал, при това много специфичен и само трайбъл, при това много специфичен.) http://www.youtube.com/watch?v=hiHxFYrJsTk За студентките - напълно ПОДКРЕПЯМ тази дейност. Иска да учи, а не може да бачка кат сервитутка, щото е кекава в ръцете - тогава ще си продава тялото. Чета в коментарите да се сезирала про кор атурата. Яжте ми huq! Ще сезирате... Момичето има 18 - решението с кой ще се чука и за какво е само нейно. Както всички знаем, безплатно ебане няма. Всеки си плаща по някакъв начин. Защо да не си изплати обучението? "Т'ва ако е твойта дъщеря пак ли ще говориш така?" - Да не дава Господ, но аз мойта дъщеря няма да я оставя да стигне до там. За часовниците - хубав часовник под илядо лева нема! Аз исках 1 Сектор, който показва кога ще ми става пишката, но за съжаление честата ерекция му прецака телеметрията. Това може да е по-добър подарък за Дядо, Раптор или Мидекс. Те са вече в преклонна възраст и това може да им е от полза - да си подредят нещата и да се възползват. EDIT: Обмислях да сложа и Гадо в тази групичка, но неговата кръв ври и кипи. Останалите по никакъв начин не са го доказали... После ще дам мнение и за останалите проблеми на човечеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Не е лош и текста на това парче виж го. ______________ btw и аз точно от 3 години не съм почивал - както се разбира у БГ повече от 3 дни на море. И то е точно поради горе вече изтъкната причина. И в това няма нищо криво ... който го може го може... НАПРЕД КЪМ ТОВА ДА СТАВАМЕ СЛЕДВАЩИЯ "РУМЕН ОВЧАРОВ"! ______________ "Правото... и то да бъде "право"!" както се казваше в началото на едно песен на една група. Тази поговорка за лошия (ми) вкус ми е любима. Като онази "като гъза, всеки го има и си го носи". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Правото на избор не те лишава от правото на лош вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Поста на host-а (баси съчертанието се получи) ме провокира да му задам на всеослушание въпроса: откога пребиваването на БГ крайбрежието е почивка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 "както се разбира у БГ повече от 3 дни на море" Какво точно те кара да мислиш, че става въпрос за българското черноморие? Ако не си го разбрал, перефразирам: Както се счита за популярно разбиране от хора, които се взимат за генерални извадки и носят честото наименование СЕЛЯНИН, повече от 3 дни на място, което не е свързано пряко с работа, която извършва, за да си вади хляба. ОК? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 +1 точно си зацепил. А колкото "граждани" да познавам, работещи за "един чувал пари" на ден е мнооо модно да ходят на такива "уж" (петък, събота, нИделя) тридневки (на метан задължително) - я у гръцко, я до "Какао". То ако това е почивка аз съм Тимон - от Тимон и Пумба. btw Психара ако по тяхната мярка трябва да мерим, аз съм вече жител на Първомайско. Кисна на една вила там през седмица - ама вместо да си почивам правя ремонти :D ... в продължение на целия ми съзнателен живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Мдаааа... още малко и край! И другата седмица - дупенце на моренце. Предполагам, че това няма да ме спре да досаждам, тъй като по закона на Мърфи - най-много проблеми има когато ме няма ;] ....Е за тва..., аз като реша, че ми е дошло времето за годишното не ебаване - просто си гася телефона ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Днес по време на обедната почивка, докато се хидратирах с помоща на "Шуменско специално", забелязах как по улицата се задават две девойки - едната дебела и грозна, а другата... ама мноо грозна! Вървят си с достолепната походка на юрдечка, потриват кълки и поклащат осмянки... И тъкмо си викам - Малии..., опазил господ... и чух как някакъв бек, седнал от другата страна на масата, профъфли с пълна уста - Ухх, котьооо..., ку ти зАсмуча джучките... и ги зяпа с влажен поглед на сиво, искърско говедо. В този момент усетих как бирата започна да ми се стича през носът, а цайсите ми цопнаха в дробчетата по селски дет ги муаше бечото. После жертвах половин литър спирт за да разкарам мазнотията от очилата, но онова гадно усещане, че космите в носът ми са тупирани - още не изчезва. Та..., седя и се чудя - Какъв точно нечовек трябва да си, за да се възхищаваш толкоз искрено на подобни изчадия!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Мдаааа... още малко и край! И другата седмица - дупенце на моренце. Предполагам, че това няма да ме спре да досаждам, тъй като по закона на Мърфи - най-много проблеми има когато ме няма ;] Ти се сети като се развали времето... Ванчо, Галине... оправихте ми настроението... а се прибрах крайно изнервен защото попаднах в препирня кой прав и кой крив и кой трябва да напише едни цифрички за да платя едни кирличи 5лв лихви на данъчните и всичките "счетоводителки" взеха да си крещят една на друга и всичките взети заедно на мен... а аз от всички съм най малко виновен ама нали... хубаво че телефона мога да го пусна да си говорят всичките заедно и добре че имам бързи реакции че можеше да остана и без него. А как мразя по начало да се разправям с такива глупости. От моя гледна точка е следното: имам да давам на държавата еди колко си лева и какво значение има по дяволите колко и за кое имам да давам след като всичко пак отива в бюджета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Аз не отивам да се пека. На плажа нямам място, особено с витилигото. Централната идея е съвсеееем различна. П.П. Има един лаф "ако не можеш да си почиваш - не можеш да работиш". Много съм съгласен с него. ...Гадине, като изключим дивия кикот, който раздадох след това описание, днес попаднах на някакъв анимационен филм и съм търчал из къщи цвилейки... Отива някакъв рисуван изруд, с букет цветя в ръката, да взима някаква. Излиза оназ рисувана хипопотамка и при вида й цветята повърнаха. Не, не знам кое беше филмчето, но този момент го искам на gif-че!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Гмуркане със спукани ребра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.