gal4enceto Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Оф, много ми е притеснено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Пий разхлабително+валериан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Цял ден днес ТОВА ще ми минава през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Много ...и все странни мисли ми минават през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 http://vbox7.com/play:87cf6ad6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YJVheOl-rMs&NR=1 - една друга добра мисъл дето върви с ментичката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Алооооуууу....двамата почитатели на репертоара на Тони Стораро веднага да се преместят в темата на малкия Стенли! На вас друго не ви ли минава през тиквите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Аз никой не поздравявам, боли ме кръста и не мога да пия, че ще карам след малко - ся пък стана за "оплаквания". _________________ И недей обижда Терзис със сравнения със Стораро - даже не е от калибъра на гръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Много ...и все странни мисли ми минават през главата. Тва е щот главата ти е голяма и обла. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Днес, нейде из Рило-Родопите, открих най-уникалното място което съм виждал някога! Място при видът на което и най-закоравелите дизайнери на пощенски картички биха се просълзили от умиление и биха се отдали на съзерцание. Най съвършенният вир на планински поток с всичките му там пропъртис като огромни валчести камъни, фин пясък по дъното, небрежно паднал дънер над водопадчето през което се изтича, живописно надвиснали над него, млади букове и "Радоста на туриста".... и всичко това огряно от прекрасно слънце... И щото съм достатъчно гаден, няма да кажа нито къде е това късче от рая, нито ще постна някоя от снимките които направих. П.с. А ако някой се мисли за атеист - нека да отиде до църквата "Св. Троица" в Банско и да послуша една служба водена от тамошният отец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 btw наистина на такива места като отидат повечко хора и се замърсяват доста. Миналата седмица събирах от една полянка пластмасови бутилки - а даже имаше кошове на не повече от 1 км от мястото!? Що за хора?! П.с. А ако някой се мисли за атеист - нека да отиде до църквата "Св. Троица" в Банско и да послуша една служба водена от тамошният отец! След това може да отиде и да види в някое АГ отделение как има деца с малформации (вече вЕроющ). След това ако има сили да се запознае и с майките на тези дечица. Може и в произволно избрано отделени по детска лъчетерапия. @gado - Какво съм чел... недей ми казва ти. Първо си изясни хубаво какво е атеист/атеизъм (не лъзгай четящите) и какво рекламираш ти (защото явно не разбираш аз какво ти намеквах ако съдя по скобите ти). Защото в извора ти на вдъхновение някой е изливал фекалии от доста време. (и това "неподготвен" ще взема да ви таксувам по 1 емотикон на тряскащо в земята лице човече като го лепите с и без повод - а по мой адрес безкрайно необосновано) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 След това може да отиде и да види в някое АГ отделение как има деца с малформации (вече вЕроющ). След това ако има сили да се запознае и с майките на тези дечица. Може и в произволно избрано отделени по детска лъчетерапия. Като схванеш концепцията за вяра в нещото наречено бог (или както там го наричат в различните езици), ще ти стане ясно, че това няма нищо общо с религията! А това дето си го пуснал в спойлерът..., само доказва, че никога не си чел библията..., следователно леко се изказваш неподготвен (дори и в религиозен аспект)! П.с. Аа..., да. И моля те, недей да ме замерваш със семантика по отношение на "вярата", защото това понятие може да се тълкува по няколко начина и със сигурност, това което аз имам на предвид, съвсем не е това за което ти си чел по книжките ! @gado - Какво съм чел... недей ми казва ти. Първо си изясни хубаво какво е атеист/атеизъм (не лъзгай четящите) и какво рекламираш ти (защото явно не разбираш аз какво ти намеквах ако съдя по скобите ти). Защото в извора ти на вдъхновение някой е изливал фекалии от доста време. (и това "неподготвен" ще взема да ви таксувам по 1 емотикон на тряскащо в земята лице човече като го лепите с и без повод - а по мой адрес безкрайно необосновано) Няма нужда да ти казвам какво си и не си чел, то си личи! По отношение на атеизма: Атеизъм Атеизмът представлява убедеността, че нито едно божество не съществува. Терминът 'атеизъм' (френски: athéisme, от athée, което означава атеист, от гръцки Αθεος, атеос, което означава безбожен: а-, без; + Θεός, теос, значещо бог; думата има индоевропейски корени) се образува от гръцката представка α- (а-), която значи „без“ или „не“ и дошлата от гръцки дума теизм (от Θεϊσμός, теисмос), което значи вяра в някой бог. Следователно буквалният превод на термина 'атеизъм' е „без вяра в който и да е бог“. Атеизмът отрича съществуването не само на личен бог или богове, но и наличността на други „свръхестествени“ реалности от всякакъв вид, които нямат своето обективно основание в материята и не се подчиняват на законите на природата в тяхното взаимодействие. С това атеизмът се обявява не само против религиите в техния класически вид, но и против всички форми на пантеизъм, спиритуализъм, идеализъм и др., включително против вярата в „чудеса“. Атеизмът се разграничава от агностицизма главно по това, че определя реалността като съвкупност от съществуващи независимо и вън от съзнанието действителни обекти и я окачествява като достъпна (сега или в бъдеще, тъй като познанието е развитие) за опознаване и разбиране от човешкия разум. За атеизма моралът се корени не в предписанията на божества, а в самата съвкупност от междуличностни отношения в обществото, и затова се развива и променя заедно с него. Според атеизма такава етика, основана на свободен и рационален избор е едновременно по-устойчива и по-гъвкава и адаптивна от религиозния принцип на „моркова и тоягата“ (посмъртно „въздаяние“). Заедно с отричането на „безсмъртната душа“ атеизмът не признава и личното безсмъртие. За него битието на отделния човек е само миг от потока на битието на цялото човечество, устремен към бъдещето. В древността думата атеизъм е имала съвсем различен смисъл. За гърците, живели от 400 до 200 г. пр. н. е., атеисти са били евреите, които вярвали само в един Бог. Подобно на тях и първите мюсюлмани, които вярвали само в Аллах, били наричани атеисти. Техните предшественици, точно като гърците, винаги търсели подкрепата на много различни божества. Дефиницията на атеизма се променя с времето, в зависимост от историческата перспектива. - Кое точно трябваше да си изяснявам? Ще бъдеш ли така добър да ми обясниш - ти точно коя дефиниция за атеизъм имаш предвид (щото гранницата между това понятие и крайната религиозност е имагинерна!) Това за фекалиите ще се направя, че не съм го видял! Ще ти дойде и на тебе времето когато това дето си го гризкал по книжките... ще започнеш и да го осмисляш (ама наистина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Алооооуууу....двамата почитатели на репертоара на Тони Стораро веднага да се преместят в темата на малкия Стенли! На вас друго не ви ли минава през тиквите? През почивните дни...на тия години...има две неща, за които мисля :D Аз никой не поздравявам, боли ме кръста и не мога да пия, че ще карам след малко - ся пък стана за "оплаквания". _________________ И недей обижда Терзис със сравнения със Стораро - даже не е от калибъра на гръка. Taка си е Тва е щот главата ти е голяма и обла. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Въпроса е, че май грешната глава мисли, а това не е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 През почивните дни...на тия години...има две неща, за които мисля :D Хммм, я да позная...ама ще е доста трудно щом са само две.....'ядене и пиене'? Не, за теб не може да са в тази комбинация - най-вероятно са или 'ядене и Ферари', или 'пиене и Ферари' (гръцката музика я смятам за бонус, щото върви и с яденето & пиенето, а и може да си я пуснеш във ферарито). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Аз бих заложил на пиене и жени ама верно Ферари-то трудно ще го цакат... Но пък може мисленето за ферари да се подразбира и да е имал предвид още 2 неща освен него Стефчо я хвърли малко светлина по въпроса че с Midex няма да можем да заспим докато се чудим за какво аджеба си мислиш... ПС: На мен само глупости ми минават през тиквата но кога ли е било различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Ти пък...откъде ти хрумнаха "жените", при положение, че в комбинациите фигурира Ферари?? Като имаш Ферари, жените се явяват втория бонус, който сам си идва... Аз предлагам, докато Чефо си вземе ферарито + втория си бонус, да му подарим за начало едно жълто моднато ферари, че да има поне къде да си пуска гръцкото... П.П. Малко на модната лада прилича, но това е само на пръв поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 По отношение на атеизма: Атеизмът се разграничава от агностицизма главно по това, че определя реалността като съвкупност от съществуващи независимо и вън от съзнанието действителни обекти и я окачествява като достъпна (сега или в бъдеще, тъй като познанието е развитие) за опознаване и разбиране от човешкия разум. агностицизма я да видим сега дали не говореше горе ти за това? И така и не разбрах какво искаш да ни рекламираш. А зз промяната в дефиницията на атеизма - да, точно поради много лошото познаване винаги му се лепи директната конфоронтация с "модни" религиозни системи. А за ароматизацията на "извора" на вдъхновение, доста са малко хората все още "вярващи" в безкористните цели на тази институция. Но да не помислиш, че съм настроен против теб или нещо такова. Не. Във всичките по-популярни системи от вярвания няма нищо лошо - лоши са хората искащи да махат с пръст пред носа си и да казват какво "как да става". То и в това лошо няма. Лошото е, че се крият зад "Него"/"Нея"/"Световния ред на нещата" и т.н. А просто могат да кажат, че ламтят за други работи. Инак навсякъде има свестни хора - че и свестни свещеници, че и адУкати Горе още имах предвид точно, че сигурно визираш отрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 И щото съм достатъчно гаден, няма да кажа нито къде е това късче от рая, нито ще постна някоя от снимките които направих.Пфф... миналата седмица минах през такива места, такива гледки, че ще ми държат влага (и топлинка в душата) за месеци напред... Сега остава и да успея някак да си уредя Рилска епопея и тая година във велосипедно отношение ще е Epic Win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Това до това Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Това до това И аз точно за такива индивиди говорех горе! Толкова ли е трудно в найлоновата торбичка в която си ги донесъл и да ги свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Това да е Беглик случайно? Във facebook се присъединих към групата "да спасим глухаря от спасителите на глухаря!". Този фестивал е един модерен уудсток. Нищо добро няма да види глухьо от целия този цирк. А на Байкария май им отърва да е така :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Хммм, я да позная...ама ще е доста трудно щом са само две.....'ядене и пиене'? Не, за теб не може да са в тази комбинация - най-вероятно са или 'ядене и Ферари', или 'пиене и Ферари' (гръцката музика я смятам за бонус, щото върви и с яденето & пиенето, а и може да си я пуснеш във ферарито). Аз бих заложил на пиене и жени ама верно Ферари-то трудно ще го цакат... Но пък може мисленето за ферари да се подразбира и да е имал предвид още 2 неща освен него Стефчо я хвърли малко светлина по въпроса че с Midex няма да можем да заспим докато се чудим за какво аджеба си мислиш... ПС: На мен само глупости ми минават през тиквата но кога ли е било различно. жени и мааалко пийване бре. за кво може да си мисли един 17 годишен ФЕРАРИТО е извън класациите. То върви по подразбиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Това да е Беглик случайно? Във facebook се присъединих към групата "да спасим глухаря от спасителите на глухаря!". Този фестивал е един модерен уудсток. Нищо добро няма да види глухьо от целия този цирк. А на Байкария май им отърва да е така :[ Не е Беглика. Доста по-малък язовир, на доста по-неизвестно място.Аз също съм в тази група. След първото ми/и единствено, смятам/ посещение на феста, някак си нямам желание пак да се сблъсквам с кришнари и прочие гадове. Не така се опазва защитен вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Не е Беглика. Доста по-малък язовир, на доста по-неизвестно място.Аз също съм в тази група. След първото ми/и единствено, смятам/ посещение на феста, някак си нямам желание пак да се сблъсквам с кришнари и прочие гадове. Не така се опазва защитен вид. Лудо Пате Донеси си вехториите и с въженца, лепилце и ентусиазъм ги превърни в плавателен съд, с който да се състезаваш. Приемат се самотни плаватели и екипажи. Предизвикателството – 1 миля на Беглика. Наградите : за победителя в дисциплина ветроходство – двудневна разходка с яхта; за победителя в дисциплина гребане – тандемен полет. А за най-атрактивно потъналото пате – награда изненада. Чудесно - напълнете дъното на язовира с боклуци. Серем ви на феста! Като чета програмата - страх ме хваща. Мамицата му, онова беше едно от най-красивите кътчета на Родопите, тия дрогирани злета ще го осерат тотално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Беше, Пешо, беше. Да не говорим, че вече е и международно известно и се мъкне боклука/ама най-долнопробния/ на Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Говорейки за Европа, погледнете как вървим нататък: Има и втора част отдясно в списъка. Аз лично не можах да изгледам всичката помия. Нямам думи просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.