host Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 И ние с Чефо се чудим що разни чалми карат БентлейЙййййй, а не ний ама нА ... "шнур" както казва един познат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Парчето ми харесва много. Макар че и аз не съм фенка на 2-минутни интрота, дето се чудиш аджеба, ще запее ли някаква мацка най-накрая или не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Веднага ви казвам. Щото нямате петролен кладенец в задния двор. Ето затова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 А знаем ли дали нямаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Новата Стратос е повече от бижу И ние с Чефо се чудим що разни чалми карат БентлейЙййййй, а не ний ама нА ... "шнур" както казва един познат. халал да са им...за мен може ли някое "конче" Веднага ви казвам. Щото нямате петролен кладенец в задния двор. Ето затова. аз кОпам зад блока...ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Да ама това там се води обща собственост на всички. Ако текне петрол останалите комщии и те ще предявят претенции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Да ама това там се води обща собственост на всички. Ако текне петрол останалите комщии и те ще предявят претенции. ще го мислим като текне Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Да ама това там се води обща собственост на всички. Ако текне петрол останалите комщии и те ще предявят претенции. Те такива залежи са собственост на РБ така, че молим... ще го духат и съседите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Излиза че Чефо е патриот и копае в полза на родината. Пък дали ще текне петрол или ще стигне до обратните води е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Излиза че Чефо е патриот и копае в полза на родината. Пък дали ще текне петрол или ще стигне до обратните води е друга тема Ела виж къв съм патриот като задрънка кинтата...и флага на страната ще продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Акълът ми не го побира как Гая - Туван беше избрана за песен на 2009-та, не само в предаването на Армин, ами на още няколко места. Рядко безлична песен е това, според мен, ама ае. За това горното ли говориш? Ако да - защо на 2 пъти го наричаш "песен"? Песента не би ли трябвало да включва пеене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 А, относно колите във Влас на какви коли се нагледах, то не бяха Лоринсъри със специални карбонови покрития, разни други различни бутикови изпълнение, АМГ до АМГ страхотии, М6'ци!..Щом германеца се снима за спомен :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Аааа опа. Е те това вече си го съчини. До МОЛ-а стигам с вързани очи Ех, бивало и да не стигнеш с вързани очи.То с тоя детски център там, все в мола те влече........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Акълът ми не го побира как Гая - Туван беше избрана за песен на 2009-та, не само в предаването на Армин, ами на още няколко места. Рядко безлична песен е това, според мен, ама ае. Не бъди тъп, парцала е уникален. Страхотен Армин, с привкус на трели от миналото. Между другото точно с Туван откри на Какао и се почна мазалото. Адмирации за което. Едно леко тсантали ми минава през гърлото в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Не бъди тъп, парцала е уникален. Страхотен Армин, с привкус на трели от миналото. Между другото точно с Туван откри на Какао и се почна мазалото. Адмирации за което. Колкото пъти си пусна някакво клипче с излизането на Армин на сцената и ми настръхват космите по ръцете. Супер яко. А можеш ли да ми кажеш защо са направили Sensation-а House парти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Никой не е правил Сенс хаус. Кой те е излъгал??? Няма фиксиран стил там. Да не говоря колко се "втвърдява" след 5 сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Никой не е правил Сенс хаус. Кой те е излъгал??? Няма фиксиран стил там. Да не говоря колко се "втвърдява" след 5 сутринта Ами никой не ме е излъгал. Така бях видял в някъде. Мисля, че бях мернал група във Фейсбук озаглавена "Bring the trance back to Sensation White". На мен това на чист хаус ми мяса. Даже имаше едно промо на Sensation White и там казваха слогъна "Celebrate Life with house". Едит: В края се оправя, но началото си е чист хаус. Виж и листа с DJ-ите за Sensation в Прага тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Има тема за Сенса в Музикалния раздел между другото Брат ми бяха пак тази година, много сериозна БГ група се събра. Всички казаха, че Сенса е бил уникален, а те знаят какво харесвам - тоест няма начин да е бил САМО хаус. По принцип от 7 вечерта до 7 сутринта се изрежда всичко в клубната електроника. Говоря за оригиналния Сенс в Амстердам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Баси, форума е пълен с наркомани... :wacko: Тая "музика" освен да си друсан друг може ли да я изтрае?Аз най-лютата чалгия ще изтрая ама на тва ще си прережа вените..... Стефчо, пускай някво сръбско и да вадим ракията Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Абе вкусове всякакви. Стига да не ми се налага да слушам нещо което не искам нямам напреки. Айде един поздрав от мен: http://www.youtube.com/watch?v=1m-gvT36LcQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Баси, форума е пълен с наркомани... :wacko: Тая "музика" освен да си друсан друг може ли да я изтрае?Аз най-лютата чалгия ще изтрая ама на тва ще си прережа вените..... Стефчо, пускай някво сръбско и да вадим ракията Аз мисля по хАбсолУтно същия начин. Такова нещо не мога да изтрая и милисекунда Драгана Миркович - Живот Мой.... голяма песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Баси, форума е пълен с наркомани... :wacko: Тая "музика" освен да си друсан друг може ли да я изтрае?Аз най-лютата чалгия ще изтрая ама на тва ще си прережа вените..... Стефчо, пускай някво сръбско и да вадим ракията Какви наркомани бе момче? Това е музика с ритъм. Тази даже е лекичка. Има други, дето са си за наркомани направо, но на това какво му има? Все едно не сте се кефили на Tiesto - Lethal Industry като я пускаха едно време по детските дискотеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 То чалгата е по-музика от тва.Тупси-тупси-тупси едно и също 20 минути да не кажа, че има някой и с часове. Тва ако е музика аз съм мистър България Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 То чалгата е по-музика от тва.Тупси-тупси-тупси едно и също 20 минути да не кажа, че има някой и с часове. Тва ако е музика аз съм мистър България Не си, но пък си доста зле музикално за сметка на това... Не е зле да не се обаждаш за неща, които не разбираш. Най-малкото се излагаш. Между другото типична черта на 99% от малоумните чалгари е да си въобразяват как тия, които слушат електронна музика са наркомани, а всички "метъли" (тук един дебел общ знаменател се слага за де що има соло на китара - пак поради липса на какъвто и да е акъл) са мръсни пияници. И това от години се предава от уста на уста. Много симпатично звучи от хора, които ГРАМ си нямат понятие за какво иде реч... Дефакто най-пияните селски добитъци са в чалга клоаките, а Стефчо - специално ми се искаше да си наоколо да видиш от Час пик какви надрусани селски пръчки се изнасяха на талази... Същото е разбира се във всички "елитни" чалга обори, където ходи селския добитък "с повече кинти, рийш ли".... Но да не навлизаме в подробности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 ... всички "елитни" чалга обори, където ходи селския добитък "с повече кинти, рийш ли".... Но да не навлизаме в подробности... :lol: Навлез в подробности, много те моля...само ми се щеше и Васил да е тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.