chistacha Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Не виждам кое е забавното в тази простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 След повече от 46ч пиени и на теб всяка пшростотия ще ти е забавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Мда..., а къде, къде по-забавно щеше да е ако си бяха палили пръдните и после да си постнат задниците.... Това според мен, по-би подхождало на последствие от денонощно пиянство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Драгана Миркович...1 чаша бяло вино...и еВал съм му макЯта Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Хвала. Днес сервитьорката във "ФацеБук Кайве" ме изтряска с "свършил е джина" в 10:00. Света ще се свърши ако ще я караме така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Що не я пита: а грозданка имате ли? хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Ся като не баца ПУ няма кой да фирка и няма нищо, само безалкохолно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Айде народе. Багажа е готов. Палатка, шалтета, спален чувал, храна, колело - всичко е готово. Следват пет дни в Родопите Пешо - out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Мръсен късметлия На хладно... Весело изкарване! И дано нещо не ти захапе г*за в тая палатка Е, дано ти го захапе хомо сапиенс с хромозоми XX По възможност не с шалвари... Не знам защо се сетих за една от великите реплики на Станислав Христов Христосков (ако не се лъжа) : "Перото на поета меч е... Срало мече на пътече" Last edit : Поздрав за всички!!! http://www.youtube.com/watch?v=6e59-W5ECpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Хосте, не е ли уникат: Pasxalis Terzis - Exo Mia Agapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Айде народе. Багажа е готов. Палатка, шалтета, спален чувал, храна, колело - всичко е готово. Следват пет дни в Родопите Пешо - out. УЖАСССС.... палатка.... и дива природа с всевъзможни ужасии като бръмбари, бубулечки и паяци... и без климатици, топла вода и хладилник... пу пу пу дано не ми се налага нивгаш :-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Повече от 50м часа пиене без дпиране....Сега замиляме спускане от 60м....горките чен=гета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Позор!!!! 12 пещерняка вкъщи, а само аз съм трезвен и искам да пия още.... Пропада тоя свят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Хахаа то било петък 13-ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Имаше статистика че 13ти е по-често петък отколкото кой да е друг ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Имаше статистика че 13ти е по-често петък отколкото кой да е друг ден Хахаахаха __________________________________ Като не беше 13ти, нищо не сработи, ся като е 13ти дано да ми е на късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Тия кожодери искат 50лв за билет на Армин в последния ден! Егати! Е дадох им ги де... Дано си заслужава. Някой може ли да и прати на ЛС телефона на RaptoR, да му звънна като ида там.... Някой? (аз) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Хосте, не е ли уникат: Pasxalis Terzis - Exo Mia Agapi E, па я е знам вярно е много хубава. Минава ми... днес цял ден вън, нищо общо взето не свърших, имаше джин в кафенето на "Евмолпия" (магазина), размазах във фитнеса... общо взето само секса липсва днес... ама те(тя) всички са на Ван Бюрен :lol: Като минах през "Водолаза" и сериозно се замислих, при миризмата на прясно пържена цаца, дали да не хакна 2-3 големи мастики с мента и да си реша проблема с вечерта... ама който мисли само с мисленето си остава. Наздраве DON_CHEFO и гледай утре да не те цепи тиквата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 E, па я е знам вярно е много хубава. Минава ми... днес цял ден вън, нищо общо взето не свърших, имаше джин в кафенето на "Евмолпия" (магазина), размазах във фитнеса... общо взето само секса липсва днес... ама те(тя) всички са на Ван Бюрен :lol: Като минах през "Водолаза" и сериозно се замислих, при миризмата на прясно пържена цаца, дали да не хакна 2-3 големи мастики с мента и да си реша проблема с вечерта... ама който мисли само с мисленето си остава. Наздраве DON_CHEFO и гледай утре да не те цепи тиквата. Aко ме цепи - значи съм се раздал. Мен тва ми е критерия хахах. Мойто наздраве ще дойде след малко....след 15 мин свършва работната седмица. Като бях айляк - трудно се навивах да хакам през деня...ама съм правил глупости от обяд още...Мани Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 ... и без климатици, топла вода и хладилник... Също така без - сапунче за топки, ибрик с топла и студена вода монтиран на кенефа, БЕЗ КЕНЕФ (ужас), баня, чейли, стол от N-стотин кинта дето прави - жвъц и пффф, без кафемашина с тач скрийн и асансьорче (всъщност без каквато и да е кафе машина), гардероб, спалня, прасенце-касичка, четирима гавази да те вардят от бубите и още ред други такива неща от първа необходимост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Къде съм? Защо ме болят ръцете? И къде са всички мамка му? И къв е тоя полу-празен "Bushmills" до мене? Чак сега заповам да осъзнавам какво става около мен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Също така без - сапунче за топки, ибрик с топла и студена вода монтиран на кенефа, БЕЗ КЕНЕФ (ужас), баня, чейли, стол от N-стотин кинта дето прави - жвъц и пффф, без кафемашина с тач скрийн и асансьорче (всъщност без каквато и да е кафе машина), гардероб, спалня, прасенце-касичка, четирима гавази да те вардят от бубите и още ред други такива неща от първа необходимост... Именно именно аз изброих нещата от първа необходимост но списъка е доста дълъг Къде съм? Защо ме болят ръцете? И къде са всички мамка му? И къв е тоя полу-празен "Bushmills" до мене? Чак сега заповам да осъзнавам какво става около мен.... Ако и задника те боли... тези не са ти приятели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Задника не...Ама един от липсващите се обади да ми каже, че яйцето, пъхнато в презерватив, което е намверил сутринта в задника си въобще не му се е строло смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FMRg11hQLds&feature=player_embedded ХАХАХХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Аре пак мастиак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.