w00x Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Някой няма ли да пътува в Петък към Сл. Бряг? Освен Виден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Аз ще пътувам към Девин. И следващите четири дни само с GPS ще можете да ме намерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Видене, писах ти ЛС! Нищо не казваш! Постнал съм координатите на човека на стената на групата Заедно срещу насилието над животните!!!. Има надъхани да разбият вратата RapoR-e пожелавам ти зверско размазване на Бюрен ама ... като знам от моите познати кой ще ходи... подготви се да видиш цялото чалга войнство там И рокли на "паунови десени" (тая смешка никой не е длъжен да я разбира). Те тия се открояват отдалече в тълпата и няма да ги пуснат Някой няма ли да пътува в Петък към Сл. Бряг? Освен Виден. Ангеле, още веднъж сори, братле, но както ти казах и аз съм возещ се във фул кола. Което от друга страна не е лошо - ще си пия спокойно питието Аз ще пътувам към Девин. И следващите четири дни само с GPS ще можете да ме намерите Ти защо реши, че ще те търсим Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ангеле, още веднъж сори, братле, но както ти казах и аз съм возещ се във фул кола. Което от друга страна не е лошо - ще си пия спокойно питието Изобщо не се притеснявай. Важното е, че имаше желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Искаш да ходим на Бурен ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Верно бе!!! Елате както си му е реда - като двойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Искаш да ходим на Бурен ли? Чесно? Искаш ли? Трябва да ида да купя билети за автобуса обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Видене, дрънни ако имаш фрии тайм да те открадна малко на Слънчев Бряг. Най-вероятно аз пътувам утре сутрин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Утре следобед отлитаме ние. Аз съм с една компания младежи, та едва ли ще остане свободна минута като си знам стоката. Но може а се срещнем там на място. Я си дай пак телефона - нямам го записан в моя - странно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 .... а след това отидох за батерии при Runner. Така, като те гледам... май, май и ти си започнал да им насмогваш, а? Пък после..., аз съм бил унищожител на батерии...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 не щъ да ва дразна, ама дори не можете да си представите колко по-хубаво е съвсем да не си пушил и никога да не си бил наркоман ха сега плащайте батерии да ви дойде акъла у главата. п.п. абе мн. ч. на "един батерий" пак ли е с й-кратко? почнах да се обърквам вече и сега ми изглежда неестъествено с тия прости И-та без запетайки отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Да, Ромел Батерий е бил прочут римски производител на вибратори от средата на 1в пр. н.е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 не щъ да ва дразна, ама дори не можете да си представите колко по-хубаво е съвсем да не си пушил и никога да не си бил наркоман ха сега плащайте батерии да ви дойде акъла у главата. И аз не щъ да та дразна, ама дори и идея си нямаш каква тръпка е да си пушил кат кумин в продължение на двадесетина години... и да започнеш да правиш опити да ги спираш П.с. BTW, всеки такъв батерий е акумулаторен... така, че като се из'аби просто си го зареждаш! Само на ентусиасти като мен (и явно вече и Пламен) им се налага през две - три седмици да дават едни 7 кинта за нови. П.с.2 А множественото число на "един батерий" се пише с две И-кратки след Ито ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 п.п. абе мн. ч. на "един батерий" пак ли е с й-кратко? почнах да се обърквам вече и сега ми изглежда неестествено с тия прости И-та без запетайки отгоре. Разбира се, че е с "ий" - иначе няма как да почувстваш, че си във форум. @Галине, да съм казал, че батериите са за мен? Освен това като връзкар-модератор аз не ги взимам на 7 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 ...П.с.2 А множественото число на "един батерий" се пише с две И-кратки след Ито ! Това беше добро. Кой е казал, че кръглото продълговато нещо, което държи електрически заряд в себе си с цел да захранва автономно с електричество всякакви неща, трябва да е в женски род. Да сменим рода, един батерий, колко по-добре звучи. Това ми напомня за maistors.com - видях сайта в брошура на Алати мисля, как може да се излагат по тоя начин. Тва го е мислил само някой пишман maistor от тия в сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Шеметиии... седнах майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 @Галине, да съм казал, че батериите са за мен? Освен това като връзкар-модератор аз не ги взимам на 7 лв. Т'ва е щот си гаден връзкар! И понеже се почуствах унизен и лично засегнат от долното използвоне на форомното ти положение (за лични облаги)... 'Земиии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Минава ми през главата това (поздрав за всички) : Ми Честит ти Рожден Ден! Да си жив и здрав и все така да радваш хората! Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Честит ми рожден ден Да съм жив и здрав и да продължавам да радвам хората! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Честито! Жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 огато сърцето ми се пръсне, ще разбереш какво си загубила...Може би.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Резултат от денонощно пиянство....След малко ще пусна и клипа Принципно тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 определено може още :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Е, да...ама няма да хабим спирта я! Той все пак е НЗ Уж... Ред. това на снимката е моя гръб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.