Antares Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 вие мастурбирате сутрин? Аз сутрин карам на автопилот до второто кафе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 ние не мастурбираме, вие мастурбирате онанинсти ньедни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 За да знаеш или не знаеш, че даден индивид мастурбира сутрин - списъка с интересите ти става плашещ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 За да знаеш или не знаеш, че даден индивид мастурбира сутрин - списъка с интересите ти става плашещ! touche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Какво трябва да направя, за да счупя каръка, МАМКА МУ ДЕ*БА НЕЩАСТНА!!?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Какво трябва да направя, за да счупя каръка, МАМКА МУ ДЕ*БА НЕЩАСТНА!!?!?!??! Ако някой ти даде жокер - сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Или куфар с пари, пак сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Отговорът НЕ Е в наяждането. Продължавам проучванията. TOBLERONE НЕ Е отговор. Продължавам проучванията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Не подценявай тоблерон - това е основната храна на Дарт Вейдър: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 дефинирай "карък". разучи му механизъма и движещите го процеси. прекъсни някой критичен. а ако е просто начина ти да се оплакваш от живота - осъзнай се. можеше и да е далеч по-зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 В момента се опитам да направя reverse engineering на каръщината. И не, не е това начина да се оплача, защото реално нямам от какво да се оплача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Използвай девет грама олово, около 12 см над ъгъла на челюстта ти, ускорени посредством елементарни физико-химични процеси до около 150м/сек. Ред. мобо оценявам хумора ти, но за съжаление не си падам по униформи. Иначе почти съвпада със сътрешната ми чекия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 ...което ми напомни на един лаф, дето бях чел във sickipedia "Пакистанците са ужасно горди с родината си и ужасно много я обичат, но уви, недостатъчно, за да живеят в нея..." Това май първоначално е казано за поляците... вие мастурбирате сутрин? Аз сутрин карам на автопилот до второто кафе... Нека лъскат! Млади са момците, ври им кръвчицата... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Баси, аз просто си се разцепвах с AC/DC, а какво тъпо въртолетомерене се заформи... Истината е, че там където сега американците се 'лъзгат..., руснаците са акали преди около 15 години... И положението е все такова през последните петдесетина години... Един пример само - За чий чеп им е било на руснаците, през 1962 година да започнат серийното производство на радио локационна станция, която има способноста да засича прословутите самолети СТЕЛТ? (аз знам отговора) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Я кажи? Че аз не го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Я кажи? Че аз не го знам. Елементарно - защото това е съветска технология. Първоначално са я използвали за да направят "невидими" някои модели на балистичните си ракети. В последствие я прилагат в други машинарии... Станцията се казва ПРВ-17 а.ка. "Слон-17" (мисля, че и Слон-13 имаше тази възможност).Нещо няма снимки из нета или поне аз не откривам такива. Естествено никъде из наръчниците не е казано, че ако направиш това или изключиш онова ще започне да засича такива работи. Обаче при инструктажите, тази възможност се споменава задължително. А това го знам, понеже почти година и половина бях оператор на такава машинка и се омагьосвах пред индикаторът и (ефектът се получава заради двата лъча които се мандахерцат по него)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Абе кажи Слона бееееееееее Наистина не знаех, че засича стелтове, но го знам като РЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Абе кажи Слона бееееееееее Наистина не знаех, че засича стелтове, но го знам като РЛС. Това което си показал не е "Слон"! По-скоро е някаква зенитна система или система за управление на огъня... И, да... води се РЛС-Радио Локационна Станция, а ПРВ иде от Подвижен Радио Висотомер, а пък защо точно Слон... вероятно заради специфичните форма (прилича на крайчеца на слонският хобот) и движение на огледалото (клати се на горе - на долу). Специално 17ката с леко пипване (отнемащо не повече от 3-4 минути) се справя доста добре със засичането на "невидими" самолети... и като си помисля, че този модел РЛС е от 62-68 година... изобщо не ми се мисли с какво разполагат в момента! Edit. Говоря специално за Слон-17, преди него има бая още други слонове... които обаче със сигурност не го могат този номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Минава ми дискографията на Майкъл Болтън... http://www.youtube.com/watch?v=ZYP9hWSZ6q8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Болтън?!?!? Остават по-малко от 48 часа до размазването на Какао бийч с АРМИН ВАН БЮРЕН, той за БОЛТЪН ми говори?!?!? Я вземи се освести малко: http://www.youtube.com/watch?v=2ArO5EtKwfQ&playnext=1&videos=NXoN-318MHE Поздрав и за всички останали, разбира се Между другото под DJ Arty да се разбира DJ Артём Исхаков Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Абе...диджействаш ти...нещо съвсем заряза модераторството в раздела - от сутринта съм скрил 2 поста с надеждата някой да ги види и да ги премести в 'делийтид', понеже аз всеки път трябва да сменям скиновете заради бъга, ама накрая пак аз си ги местя. Гледам, че днес (вчера) си ми звънял по едно време, ама не съм те чул... Иначе ми минава, че от доста време съм трансформирал виртуалните си връзки във форума, в реални. По времето, когато си ми звънял, тъкмо бях минал пътьом през Fena да му занеса една карта памет (като тая, дето ти искаш да пробваш), а след това отидох за батерии при Runner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 И вчера и днес Няма значение, не е спешно, за апарата да тестваме те търсих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WTtOVa1DZJ8&playnext=1&videos=WTrwsgJ8xZI За добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Видене, писах ти ЛС! Нищо не казваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Болтън?!?!? Остават по-малко от 48 часа до размазването на Какао бийч с АРМИН ВАН БЮРЕН, той за БОЛТЪН ми говори?!?!? Я вземи се освести малко: Kви са тия вносни дивечи? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 RapoR-e пожелавам ти зверско размазване на Бюрен ама ... като знам от моите познати кой ще ходи... подготви се да видиш цялото чалга войнство там И рокли на "паунови десени" (тая смешка никой не е длъжен да я разбира). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.