djadomraz Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Такъв див дъжд се изля, че чак терасата преля към спалнята. Хич не е приятно да си цъкаш SC2 и изведнъж да усетиш, че под краката ти е мокро... Не си ли помисли че това е потта която се лее от тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Ей, тъкмо надуших един джойстик за да го взема за части (за 5лв ) ама ме изпревариха. Тоя нашия форум е ебаси хиенската работа :D Сериозни сме. _______________ "хиенска работа" за кой мислиш е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Ей, тъкмо надуших един джойстик за да го взема за части (за 5лв ) ама ме изпревариха. Тоя нашия форум е ебаси хиенската работа :D Сериозни сме. А забеляза ли, че темата е пусната в 21.37 и 5 минути след това в 21.42 аз и SteveN сме пуснали 2 поста по едно и също време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Не, че нещо ама Хосте ако чуеш къв диск си записах...сълза издайница се появи на бузата от уникалното гръцко....Жа откчаМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 "Агент Солт" можеше и да не го правят предвидим на 30-тата минута, но те са решили точно това да направят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Не, че нещо ама Хосте ако чуеш къв диск си записах...сълза издайница се появи на бузата от уникалното гръцко....Жа откчаМ. я постни копие на файл листа от winamp като го пуснеш ( CTR + ALT + G ама трябва да си избрал прозореца на плейлиста ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 :ph34r: Искам такова! Самоче не ми се дават $36 за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 я постни копие на файл листа от winamp като го пуснеш ( CTR + ALT + G ама трябва да си избрал прозореца на плейлиста ) тва ми идва трудно за това: Uploaded with ImageShack.us Тва е една част. Тия обаче не ги бях слушал. Признавам си. Много ме кефят чай ша са помъча тва дето ми казваш.... Eй стана бре...БАСИ: WINAMP playlist 129 tracks in playlist, average track length: 2:39 Estimated playlist length: 5 hours 43 minutes 17 seconds (123 tracks of unknown length) Right-click here to save this HTML file. готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Г-н Шматко! Запазете си HTML файла и го качете някъде (свободен ъплоуд). Не така селската, молим. Тука сме се събрали само "гургулици" както казва един небезизвестен "творител" тук нека не сваляме нивото ___________ сВиня ___________ На добрата "сВиня" > http://www.youtube.com/watch?v=PJEcyxvf3pc (тази и аз не я знаех) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Бичи айляк и да не ти пука бре. Скоро ще го няма. Пък някой модератор ако иска да го махне. Мен не ми пречи ...ама грам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Лека нощ от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каква нощ бе Видене, то се развиделява вече... ПС: Heineken-a е хубаво нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каква нощ бе Видене, то се развиделява вече...РазВиденява се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Някой има ли идея Пловдив - Рилски езера - Пловдив дали може да се направи за 1 ден? До езерата ще се качваме пеша, не с лифт. Може да се направи без никакъв проблем Тръгвате по-тъмно и се връщате по тъмно. Общо взето от вкъщи до вкъщи ще ви излезе сигурно около 20 часа. ПС: Heineken-a е хубаво нещо Хайникена е една от най-долнопробните бири в 'своята родина'. Нещо като на нивото на Българската Каменица Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каменицата е най-яката бира в поне 3 планети Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каменицата е най-яката бира в поне 3 планети От три бири и не знам къде се намирам, нещо не ми понася лично на мен. Виж по ми е добре с Арианата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 От три бири и не знам къде се намирам, нещо не ми понася лично на мен. Виж по ми е добре с Арианата. На мен 3 бири са ми почти достатъчни да се кача на масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каменицата е най-яката бира в поне 3 планети И нито една от тях не е Земята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 На мен 3 бири са ми почти достатъчни да се кача на масата А за "под нея" колко ти трябват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Каменицата е най-яката бира в поне 3 планети Възможно е - ако говорим за Планета Пайнер клубове... В действителност е зверска пикоч, изпикана от кон-диабетик, който е изпил 20-на литра свясна бира и ги е затапил с шише гроздова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 АЙХ$ КЙАХ$КЙ АХйХАХхай йах5айа вк4х5 кйва4 х ва54хх ва4айв авкл4 х5п;ювах4 клйахсг лйдхсфл 'адсхф ладсхкфй хакйсдф хкйадхс фхас фхасдхфххаахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 И нито една от тях не е Земята... Oт нея се започва. Тя е и пътя и истината...... А за "под нея" колко ти трябват? 5 -максимум Възможно е - ако говорим за Планета Пайнер клубове... В действителност е зверска пикоч, изпикана от кон-диабетик, който е изпил 20-на литра свясна бира и ги е затапил с шише гроздова. В Планетата не помня да съм пил бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Да де, точно за бира говорехме. Не знам защо спомена Каменица Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Ако говорех за БОЗА щях да напиша Загорка или Ариана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.