Vetim Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Не знам, но отзад на каталога много ясно си пише, че само софийско и варненско са денонощни. Преди 100% бяха денонощни, но скоро сигурно са ги променили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Момчета, ще наплескам някой накрая. МЕТРО работи денонощно ОТТОГАВА насетне. Поне 3-4 пъти съм пазарувал между 1 и 3 сутринта. Добре, а на теб ли да вярваме, или на официалния им сайт? Там наистина пише от 06:00 до 24:00. Що за голяма фирма ще заблуждава на сайта си.. Ако ти се окажеш прав, и 365 дни в годината работи по 24 часа, бих казал само че ми писна от необновявани сайтове дори в елементарните си секции, българска работа, кой знае колко още неща няма да са верни. Закво по дяволите тогава имат сайтове, като даже съм виждал и сгрешени телефони не един и два. БЪЛГАРСКА му работа. Кажи, че се намира в българия и повече не коментирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 О, да, лош Видене! Плескай ме, плескай ме, с повечко бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мда, те компютърните фирми половината сайтовете им се обновяват веднъж-два пъти в месеца, дето уж се води, че трябва да са в крак с времето и тенденциите, к'во да говорим за останалите... Поздрав за маниаците: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мда, те компютърните фирми половината сайтовете им се обновяват веднъж-два пъти в месеца, дето уж се води, че трябва да са в крак с времето и тенденциите, к'во да говорим за останалите... Поздрав за маниаците: Тва ще го призная ако и скоростния лост работи, и километража показва спрямо скоростта в играта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Тва ще го призная ако и скоростния лост работи, и километража показва спрямо скоростта в играта . Работят. И оборотомерът работи. И таблото се светва като включиш фаровете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Работят. И оборотомерът работи. И таблото се светва като включиш фаровете. И сигурно за парите му можеш да вземеш някоя стара беемве тройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мда, те компютърните фирми половината сайтовете им се обновяват веднъж-два пъти в месеца, дето уж се води, че трябва да са в крак с времето и тенденциите, к'во да говорим за останалите... На изхода на новото Метро (на околовръстното) има "ей толкова голяма табела" (в смисъл наистина голяма), на която пише: Работно време 06:00 - 24:00 Пък Метро все пак на всеки две седмици сменят каталозите в сайта, та може и тва да са обновили.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 И сигурно за парите му можеш да вземеш някоя стара беемве тройка Това Е някоя стара беемве тройка! За мен тоя спорт така или иначе си е скучноват, а игра F1 си е направо убийство. Особенно ако се пусне с реални обиколки. 1 час и половина цикъл. На 40 минути като ти доскучее и започнеш да издевателстваш над колата, правиш грешка и падаш 4 позиции назад. Ако Codemasters не внесат някой аркаден елемент в играта, това заглавие си е обречено като предните F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мда, те компютърните фирми половината сайтовете им се обновяват веднъж-два пъти в месеца, дето уж се води, че трябва да са в крак с времето и тенденциите, к'во да говорим за останалите... Поздрав за маниаците: Държа да отбележа, че се продава само в комплект с онова зеленото вдясно, тъй като без него удоволствието не е пълно. А що се отнася до нередовното обновяване на сайтовете...така е, понеже никой не им държи отговорност при несъответствия. Ето днес напр. проверих за наличие на конкретен модел монитор в Техномаркета - оказа се, че има 2 бройки, но единият бил без стойка, а другият - минал през сервиз, но всичко това не беше указано в сайта и ако бях решил да речем да си го поръчам онлайн, надали щяха да ме уведомят за подробностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Преди 2седмици бях в метрото до колелото към Пазарджик в 02:30 през нощта и работеше Ся ако си намеря и фактурата :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 И сигурно за парите му можеш да вземеш някоя стара беемве тройка Не се продава. Custom е. Имаше го в една тема в раздел Hardware, но не помня коя точно. Мисля, че дори беше в отделна тема сложено, пусната от един ентусиаст дето искаше да си прави същото, но не можел да свърже нещоси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Колкото и да е къстъм, кефа от едно 328i (e30 купе и e36 мАтор) пак ще е пъти по-голям. Ама все пак, поклон пред човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Преди 2седмици бях в метрото до колелото към Пазарджик в 02:30 през нощта и работеше Ся ако си намеря и фактурата :О Абе те и двете работят ама хората вярват на сайтовете, а не на хората дето са ходили да пазаруват през ноща там. Ама карай, то е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 В крайна сметка се обадих да питам - от края на май са го спряли - има логика, защото по нощите според това, което слушах от персонала (които през цялата нощ явно въртят мохабет), хора почти не се появяват. В момента денонощни са останали магазините в София и по морето - общо 4 на брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Ммм аз имам по-скорошен спомен, поне за магазина на пазарджишко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 А дали тия, на които Виден се е обадил са съвсем наясно е съвсем друг въпрос Бахти и информационното затъмнение! Brix will be shat!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Айде да проясня малко информационното затъмнение: Метро1 в Пловдив работи от 6 до 24 часа, като касите ПРИКЛЮЧВАТ в 23:45. Още преди 23:30 започват да подканят. Това го проверих лично преди 2 дни. Допускам същото да важи и за Метро 2. П.П. Раптора да не бърза да пляска. Най-много да плесне дупЕнцето на бебето след къпане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 За мен тоя спорт така или иначе си е скучноват, а игра F1 си е направо убийство. Особенно ако се пусне с реални обиколки. 1 час и половина цикъл. На 40 минути като ти доскучее и започнеш да издевателстваш над колата, правиш грешка и падаш 4 позиции назад. Ако Codemasters не внесат някой аркаден елемент в играта, това заглавие си е обречено като предните F1. В апогея на моЙта кариера като виртуален състзател карах без с-ми...така както във Ф1....сега съм забравил малко занаята, че остава след работа да седна на компа да цъкам...ще си тегля ножа D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Айде да проясня малко информационното затъмнение: Метро1 в Пловдив работи от 6 до 24 часа, като касите ПРИКЛЮЧВАТ в 23:45. Още преди 23:30 започват да подканят. Това го проверих лично преди 2 дни. Допускам същото да важи и за Метро 2. П.П. Раптора да не бърза да пляска. Най-много да плесне дупЕнцето на бебето след къпане . Това с касите си го имаше и по време на денонощното работно време. Телефона, на който се обадих е този: 0700 100 71. Хората са си съвсем добре информирани. Няма какво да се коментира повече по тоя въпрос - ако има мераклии - обадете се. Явно все още градът не е дорасъл за денонощно МЕТРО, което изобщо не ме изненадва. Все пак поне се пробваха хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Денонощно е метрото по пътя за пазарджик и съвсем скоро ходих около 2 сабахлен там и си работеше... може и да се бъркам нещо но имам някакви спомени че съм бил там след 12 и е работело... освен да е било след 11 ли... или да е било преди края на май... пуста склероза.. но един път се бяхме изтърсили там в 1:30 сутринта с малкия и беше много забавно като го видяха буден Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 е не е трудно да прецениш дали е било преди края на май. или е било в последните 5 дена или не. вероятността е 50/50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Между 2 Acer-a( 1; 2) и 1 Американски Gateway.Не че ще му ползвам толкова често батерията,просто ми трябва за общежитието. Сега за лаптопите: Gateway не ти трябва. Един път може да му прецакаш клавиатурата после сервиз тук няма - поръчваш нова от щатите и си я сменяш сам... мъка и половина. Не е толкова по-евтин или хубав за да си заслужава врътката. 2та Acer-a които си показал екраните изобщо ама ИЗОБЩО не ме кефят - лъскави и на 1366x768. Помисли дали ще го разнасяш този лаптоп или ще ти стои главно на някое бюро и ще го местиш максимум 1 път в седмицата (за носене с чанта става дума не да го местиш между бюрото и леглото). Защото ако ще го разнасяш много по-добре нещо по-компактно и леко, иначе гледай нещо с поне 15" екран за да е по-комфортна работата. Аз бих гледал и да е FullHD - 1920х1020 или поне 1440х1050 някъде. Ей този DELL ми харесва повече. A DELL Studio 1555 моделите имат 15.4" вариант с WLED екран на 1080p (1920x1080) но трябва да се обадиш в Прогрес или ПИК да ти кажат цена и т.н. Поне относно това как да е натоварен лаптопа DELL са най-гъвкави и може същия лаптоп да си го поръчаш с по-хубав екран, по-голям диск и т.н. На студио лаптопите ми харесва и дизайна но това е субективно. Ето този модел е подобен но с по-евтиния екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 FullHD резолюция върху 15-16" екран, дори на лаптоп идва МНОГО и изключително и феноменално дребно за повечето хора, поразровете се из нета да видите колко хора горчиво съжаляват, че не са поразгледали по-обстойно или дори не са погледнали изобщо да видят колко дребно ще им идва. На 24" е Ок, айде и на 22. На 20 бих се поприпотил, но на 15-16, моля ви се. Да не говорим, че за 1200-300 лв не можеш да намериш нещо читаво като параметри и с по-висока от 1366х768, какво остава за нелъскав дисплей. Аз преди година си взех един от последните по-читави (балансирани) машини с 1280х800. Ако имаш много повече пари от тия, вече и 16-17" с 1440х900 (което се ядва), и с отлични параметри можеш да си вземеш, а ако се поизпотиш, може и с матов екран да намериш. Но ако имам $$$$$ за пръскане, е лесно - дали би ми пукало дали ще дам примерно $5000 или $6000 за супер-дупер лаптоп с точно каквито искам матрици и процесори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Спориш с Дядо? Не те е срам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.