Midex Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Чудя се Галин още колко батерии на цигарата си е изгорил - абсолютен унищожител на батерии, как успява направо не знам. Днес ми дойде пратката с нови аромати течности за ел.цигарата. Ако някой също пробва като мене аромати, да опита '555' - оказа се много як! Гадното е, че толкова е готин, че мога да го пуша с часове...не че ще ми стане нещо, понеже е безникотиновия вариант, ама цял ден с "цигара" в уста... Btw, един въпрос...знам, че още не спите....Метро до 24 часà ли работеше или го направиха денонощен? /Едит: Хмммм....спите, значи...явно ще се ходи утре./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 http://img404.imageshack.us/f/ubuntuwallpaper4.jpg Да живеее оупън ... сорса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Btw, един въпрос...знам, че още не спите....Метро до 24 часà ли работеше или го направиха денонощен? /Едит: Хмммм....спите, значи...явно ще се ходи утре./ Така и така питаш, да поясня: Метро работи от 6:00 до 23:45 (от 23:45 до 24:00 касите не работят по технически причини ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Btw, един въпрос...знам, че още не спите....Метро до 24 часà ли работеше или го направиха денонощен? /Едит: Хмммм....спите, значи...явно ще се ходи утре./ METRO от доста време е денонощен магазин. Нощем е много весело да се пазарува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Майко мила. Може ли снимка утре като се събудиш? Килъре, те и БМВ-тата са ужасно грозни автомобили откъдето и да ги погледнеш Нека са грозни БМВ-тата, няма да върна една 5-ца подарък ако може предпоследния модел, че да не се набутва тоя дето ще ми я подарява с новия модел, който пък е още по-як. Ама нали сте ми фенчета та от носа си по-далече не можете да видите Аз лично трябва да планирам някак си да събера пари за някакво злобно компютърче, че се задават такива игри дето ще е нечовешко. Метро харабия е денонощно и през ноща е яко да се пазарува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Забрави да споменеш колко тъпа и безсмислена игра е StarCraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Лаптоп? Ще пече здраво и ще хаби батерията по-бързо. ПС: Между кои точно 2 лаптопа е дилемата? Между 2 Acer-a( 1; 2) и 1 Американски Gateway.Не че ще му ползвам толкова често батерията,просто ми трябва за общежитието. А иначе МЕТРО го затварят към 2 поне това тракийското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Майко мила. Може ли снимка утре като се събудиш? Моя ли? Качил съм още снощи. Вярно, петъчна, ама аз сутрин гледам точно по тоя начин :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 METRO от доста време е денонощен магазин. Нощем е много весело да се пазарува Заедно с малкия. Ако знаеш как се пулят като видят малко дете по никое време будно и кипящо от енергия Моя ли? Качил съм още снощи. Вярно, петъчна, ама аз сутрин гледам точно по тоя начин :ph34r: Не не... исках след като си смесил бира с коняк (надявам се в прилични количества не да се лигавиш като мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 А, тва трябваше снощи да кажеш. Вече съм читав...Иначе снощи бях китка росна, прясно набрана и оляна Ей ти снимка на останките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 @kotora, аз съм с 1-вия ACER, който си показал. Невероятен е. Дядо да ми яде ушите, моята батерия на тоя 15,6 джам държи по 2,2-2,5 часа. А ако само браузвам мога да зашия 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Санитарка открадна труп от морга и го продаде! Насам народе , който разбира тук се спира хайде на пиримоцията насам народе 1труп -20лв 2трупа-35лв 3трупа-30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Ами като не са и плащали на жената заплатата 3 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 @kotora, аз съм с 1-вия ACER, който си показал. Невероятен е. Дядо да ми яде ушите, моята батерия на тоя 15,6 джам държи по 2,2-2,5 часа. А ако само браузвам мога да зашия 3. Хах то и на 17" на сестра ми държи по 3 часа.Ама тя си къта батерията(вади я когато не я ползва) Едит: Пък и началото ще го мъча малко с игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Забрави да споменеш колко тъпа и безсмислена игра е StarCraft Верно е ама не бях пил кафе така че имам оправдание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Имаш, но не се приема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Няма значение Аз нали си заблудих съвеста, че си имам оправдание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Няма значение Аз нали си заблудих съвеста, че си имам оправдание. - ей това е играта Килъре, ще кажеш ли дали и пратих репорт...че май освиних тоя пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 http://balgar.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 ТОВА е играта: http://www.youtube.com/watch?v=h1axQpmh-64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Леле, пак дават Step by Step ... предния път съм се объркал, че е било по Nova TV. TV7 e, язък дето толкова дебнах и търсих защо не го дават. Айде, време е пак за братчеда Коуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 - ей това е играта За мен тоя спорт така или иначе си е скучноват, а игра F1 си е направо убийство. Особенно ако се пусне с реални обиколки. 1 час и половина цикъл. На 40 минути като ти доскучее и започнеш да издевателстваш над колата, правиш грешка и падаш 4 позиции назад. Ако Codemasters не внесат някой аркаден елемент в играта, това заглавие си е обречено като предните F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Метро работи от 6:00 до 23:45 (от 23:45 до 24:00 касите не работят по технически причини ). METRO от доста време е денонощен магазин. Метро харабия е денонощно А иначе МЕТРО го затварят към 2 поне това тракийското. Последно? Едит: Сега се сетих, че няма как да нямат сайт - погледнах и там пише, че тракийското е до 24 часà, но ми е останало в главата, че преди време бях получил информация от сигурен източник, че вече е денонощно...още повече се омотах.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 МЕТРО работеше денонощно само през новогодишните празници. Според metro.bg (официалният сайт на веригата) - магазина в Пловдив работи Работно време:понеделник – неделя: от 6.00 до 24.00 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Момчета, ще наплескам някой накрая. МЕТРО работи денонощно ОТТОГАВА насетне. Поне 3-4 пъти съм пазарувал между 1 и 3 сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.