Salida Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ми... Това не е толкова лесно. Не съм само аз на мнението, че форумите са мъжки работи.. М/удругото вече получих 1вото съобщение... Май ЛС му викате... А съм само от няколко минути. Хахaхаха Не е толкова страшно, не се притеснявай. След няколко заяждания свикваш, а и започваш да пишеш по по-малко теми. Добре дошла . А и защо да са мъжки работи?! То се говори(пише) за това, за което си мислят хората ->а хората са различни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Защо тая нощ трябваше да се наказваме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 аз довечера смятам да се напия като малко дете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 але, але!!! след като се поразсъних и бях на две кафета с приятелки се чувствам страхотно. снощи беше страхотно. видях се с човек, с който нямах контакт повече от две години. беше много приятно. искам тази вечер да се повтаря до безкрай. а когато човек си пусне Азис - на голо, къса синджира връщам се към чалгарските си години - йеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 мисля си как така по филмите , как така някви 'хора' ( деца ) качват се в колите 1. палят без да натискат никви педали ( да при някой коли е така зн ) 2. сменят на 1/2/3 скорост без съединител ( с много сила става ) 3. трагват без съединител ( е тва както и да го мисля нестава ) sa6to za6to gore na 99 str , tozi kamion e sprqn sled znaka , sled kato tam e zabraneno spiraneto/parkiraneto By po_taka, shot with HP psc1310 at 2007-07-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Аз не виждам да е забранено. А и ти е написано!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Аз не виждам да е забранено. А и ти е написано!!! vij pri pytni znaci B24 i B25 Osven v zonata na pyten znak B27 ,prestoqt i parkiraneto sa zabraneni i: -do prestroqva6te ili..... .... -v zonata na deistvie na ptnite znaci B24 i B25 -vythu pytna lenta,prednazna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Той е извън кръстовището. Ако иска може да си го извади и да си удари 1 чикия... И спри с шибаната шльокавица, щот тва е последния пост, който ти чета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Държавния мина майка му де**а! Пиян съм като кофа! Важноо е да почнеш да пиеш в 1 на обед, другото е вятър работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Човек.. от тая мастика...се намелках много здраво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Тишина, сега си легнах, но станах, щото като легна по корем и ми става лошо! 1 бриичка и 3 мастики... Отвикнал съм на пиене. Много се омагьосах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Човек.. аз все ощ ене знам за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Пияндурници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 "фен" na Чамбао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ми... Това не е толкова лесно. Не съм само аз на мнението, че форумите са мъжки работи.. М/удругото вече получих 1вото съобщение... Май ЛС му викате... А съм само от няколко минути. Охо,добре дошла. Женската компания тук е най-добрата в града Ох,тая софия...никога не съм я харесвала...поне времето сега е супер. мис ю,пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Явно мойте виждания са изкривени. Да пийнете ОК, да ви е весело и приятно, да разпуснете ама да се натряскате толкова здраво... не виждам смисъл Големи хора сте. Все едно гледам малките от махалата как ми се хвалят, че снощи се напили и падали по земята и... Усещам как срещу мен ще скочат бая народ Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 аз ще те подкрепя. тука не е чат, та да си обсъждаме некви си наши работи помежду си. а да се натряскаш в 1 часа, айде нема нужда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 явно някои хора взимат пример от asd Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 чи ко муй да са напрайш в 1,12,10 часа по сред бял ден който както и когато го кефи така да мота тиквата и аз не ги разбирам тия дето карат на сокове и води,но тяхна си работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 аз ще те подкрепя. тука не е чат, та да си обсъждаме некви си наши работи помежду си. а да се натряскаш в 1 часа, айде нема нужда... През оная работа ми е какво мислиш чи ко муй да са напрайш в 1,12,10 часа по сред бял ден който както и когато го кефи така да мота тиквата Подкрепям те напълно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 идете си и се натряскайте... прасета не се обиждайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Поне се събираме заедно ... пием си .. забавляваме се... Ти стоиш пред компютъра и нареждаш някакви.. виртуални (за теб) хора Едит: надявам се да е грешна Иначе нямаше да си правя труда да ти пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 хахахаха. имам амбиция да ме приемат в университет. кофти представа си добил за мене. знам кога да си позволя парти и кога да се огранича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Тая тема става все по-интересна ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Кеф им било имало е повод надранкали са се и аз съм го праил уж да вървиш работа пък то обед жега ай 1 ай 2 3 4 5 бира малко почифка душ пауза ядене и пак още 6-7 бирички . Дано да си го е зел изпита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.