Lord_Gudo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Death is near Едит: Защо Защо има такива хора ! Няма ли кой да ги лиши от мъките е на последно забелязах отговаря на въпрос от преди 2 години като след него има над 200 поста ... защооо защооо ... защооо простотията не ходи по гората ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 BREAKING NEWS - WOMEN AND INTERNET DON'T MIX :ph34r: wadafak Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 нях нях нях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 afx => Според мен не си много прав. Ами ако се появи младеж... хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Хех.. една нова дама се появи и веднага започнахте с постовете Вече съм убеден че всяка нова дама във форума минава през следните етапи. 1. Коментари колко много post-ва 2. Етап в който ветераните се опитват да свикнат с различното мнение на новопостъпилата. Естествено всички се разделят на два лагера и започва зверско плюене по темите. 3. Част от отцепници ... започват да пращат ПМ-и на девойката с цел да я изпющят (евентуално) 4. Тъй като точка 3 ... не винаги сработва Се връщаме на момента с темите мъже vs. жени и тогава девойката бива провъзгласена за лесбиика - водещо до злобеене по неин адрес. Грозедто е кисело понякога.. indeed, майна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Хм...има един етап, през който минава Шефа, когато се появи ново момиче във форума: 1. Флубен съм...май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Мразя да ми се провалят тренировките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 afx, какво грозде, батко, това са 20 поста на ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 нова мацка ли има? къде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Отгоре на топ 10 posters за деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 найс добре се представя като за първи ден :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 здравият секс е важен за ендорфина, който е важен, за да не утрепя някой идиот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Мисля си как днес съм изкарал 11 часа яко бачкане и настроението ми пак ми е на 6 АА.. и защо отново качих WOW у нас... ся брата ми отстъпва компа само когат заспи ... Взема и аз да си лягам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ибааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ибааааааааа Като **** пишеш по форуми? Уау... поздравления Нещо не ми харесва вятърът,има опасност да ме вдигне във въздуха Айде пак изпити два дни подред :ph34r: :ph34r: Който има съвест,да ми стиска палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Стискаме, intense, стискай и ти и другите, утре има държавен, пълен хаос е, с колегите панираме колективно в irc, на всички им е пълна мъгла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Като **** пишеш по форуми? Уау... поздравления Нещо не ми харесва вятърът,има опасност да ме вдигне във въздуха Айде пак изпити два дни подред :ph34r: :ph34r: Който има съвест,да ми стиска палци Веднъж си престъпах принципа да не отговарям на непознати номера intense оказа се права верно е обожателка и то каква дано да не ми става навик това с отговарянето да не си патя някой ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Chambao...Thank you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 вятъра беше лудницааааа в коминация с adf Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 лелеее, как се успах Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Повече никакъв junk food. Мразя се!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 От доста време следя форума и чак сега събрах кураж да се регистрирам. Не вярвах, че има много момичета, които посещават подобни неща (форуми) и си мислех, че е място за момчета, които си говорят за коли и футбол.. Но явно не е така. Поразгледах темите .. И ей го на! Виждам, че няма тема за представяне на нови потребители, но... Здравейте! От тук познавам много малко хора... Надявам се да не съм поредното момиче, което коментирате и тормозите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Добре дошла във форума. То.. не дай си Боже да говореха само за коли и футбол (двете ми най омразни теми).. Предполагам ако се регистрират повечко жени... тормоза върху еденица жена ще намалее още повече така че.. invite-вайте свои приятелки Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ми... Това не е толкова лесно. Не съм само аз на мнението, че форумите са мъжки работи.. М/удругото вече получих 1вото съобщение... Май ЛС му викате... А съм само от няколко минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Хехе добре дошла Няма да те тормозим много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.