Sothbiss Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Бахти и деня! Излизам от нас, тупам се по джобовете - телефони - чек, портфейл - чек, докименти - чек... Имайки предвид невероятното стечение на обстоятелствата, няма да се учудя, ако днес срещна жената с която бих изживял остатъка от живота си, ако спечеля колата на мечтите си, ако ми предложат работа като изпълнителен директор на Google и кой знае какво още... Хахахах, да си призная... по средата някъде ме изгуби, но за сметка на това краят върна читателския ми интерес . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Всичките ни огромни и стабилни клиенти искат намаление на цената. Нали УЖ кризата свърши? WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Вие пък ги вдигнете цените, бахти...Никъв поглед върху пазара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 FTW! Кажете им да отидат в Румъния - там сега ДДСто е супер, Дефлацията и тя, догодите тази година 10% надолЕ, догодина още 8... там може и да мине номера. Ако искат намаление при сключен договор им кажете, че ще свирят химна на Европа на предоставен вас кавал - въздуха по-споразумение ще му се определи цената. как беше CCB - Клиентите ни са скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Нали УЖ кризата свърши? WTF?! Свършила??? Сега влизаме в окото на бурята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Всичките ни огромни и стабилни клиенти искат намаление на цената. Нали УЖ кризата свърши? WTF?! Естествено, това е първата рекция като видят оферта. Ако могат да платят по-малко, защо да се набутват. Няма нищо общо с кризата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Съвсем друго имах предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Гадине, аз не казах ли? Официално търся жената с главното "Ж". Вече съм си взел фенер и бъчва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Съвсем друго имах предвид. Ти не, но те да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Гадине, аз не казах ли? Официално търся жената с главното "Ж". Вече съм си взел фенер и бъчва. Абе, то и аз я търсих тази същата, ама не я намерих.... все някви не точно такива ми се тръскаха... (да речем) на главата..... Ама ейго на, един ден както си дремех и чух някой да прави предложение на някаква..., после се оказа, че това съм бил аз... Та така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ндааа...секунда невнимание, после цял живот женен... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ммммммм, пеперони с халапеньос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Чудя се дали в България е възможно да се учреди поземлен... тръст да го наречем, който да извоюва консервационен безсрочен сервитут за земеделските земи. С идеята да си останат частна собственост, но върху тях никога да не могат да бъдат построени голф игрища или други алибалистики. о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 ТКЗС? земеделски кооперации? инвестиционни фондове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Чудя се дали в България е възможно да се учреди поземлен... тръст да го наречем, който да извоюва консервационен безсрочен сервитут за земеделските земи. С идеята да си останат частна собственост, но върху тях никога да не могат да бъдат построени голф игрища или други алибалистики. о.0 Това няма ли да е нарушаване на правото за частна собственост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Да, прав си, и аз исках върху земята на дедо ми на вилата да изградя открито сметище за радиоактивни отпадъци, ама ония гадове ми нарушиха правото на частна собственост... Божичко... какви "хора" познавам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Ами аз не съм много сигурен в твърдението обаче, затова и зададох въпроса. Повечето жени не могат да се отпуснат както трябва за 10-15 пъти и секса е малко дърво. Та мъжа не може да види и другата страна. И говорим или за едното, или за другото. Без смесици, че ще стане объркано. Бах му мамата 15 пъти?!?!? То ако първите 10-15 пъти секса е дърво и нататъка ще е така вярвай ми... За първия път ДА наистина някои се притесняват, ама тия дето наистина знаят как и от първия път обират точките Ако пък до втория максимум третия са дърва - директно шута и next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Добро утро, животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Ако пък до втория максимум третия са дърва - директно шута и next То с някои дето "аз тези работи не ги правя" може и първи път да няма, ама тази история трябва доста да ме напиете за да я разкажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 То с някои дето "аз тези работи не ги правя" може и първи път да няма, ама тази история трябва доста да ме напиете за да я разкажа Видене, това го четеш, нали? Ако не присъствам - държа на видео или поне аудиозапис! Добър утър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 То с някои дето "аз тези работи не ги правя" може и първи път да няма, ама тази история трябва доста да ме напиете за да я разкажа Нямаш проблеми! П.с. ...пък, ако не се чустваш достатъчно фиркан, та да се разприказваш.... може и да те поошамарим (ей така..., само за стимул) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 ...или да го заплашим със заточение в гора на палатка! Днес ОЧР (отдел човешки ресурси) с много строг тон ми каза, че разполагам с 25 дни платен годишен отпуск, които съм длъжен да оползотворя до края на годината... Бахти и гадното, как да се справя с такава задача Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Трудно Май ще си оставам във Пловдив да уча.Макар че мн не ми харесват специалностите в ТУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.