Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Маратонки рулз ама няма удобни напоследък. Към последните Nike Free имам доста критики. Обожавах едни за тичане на пума - няма такива вече, само някакви изчанчени и с мега-релефни стелки :(

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми неудобно ми е... на хората може да им е удобно да им подпира свода мен ме дразни неистово.

9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки.

И това ако е 80% от мястото за обувки имам само 1 коментар - МНОГО ВИ Е МАЛЪК ШКАФА... ела да видиш тук какво става :)

@gado, което пак е фетиш към нещо по краката или тялото. Дали ша са цици (или както в твоя случай - сейфти гиър) не е от значение. Гаден фетишист!

Забелязвам у тебе едно особено оплитане на мисълта и изказа... след като стана въпрос за чепици ! Освен това забелязвам и едно съвсем не здраво упорство да ме приобщиш към нещо с което нямам и не искам да имам нищо общо... Иване, вземи се в ръце и заживей в мир със себе си, най-после !

9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки.

Жалък аматьор. Трябва още много да дерзаеш. Моята шефка има поне 100 чифта на обща стойност сигурно над $15 хиляди. При всяко влизане в магазин за обувки излиза с поне един нов чифт. :lol:

Много по-инересното в случая е ТИ откъде знаеш с такава точност подробностите в този аспект?!?!?!? laughing.gif

Много по-инересното в случая е ТИ откъде знаеш с такава точност подробностите в този аспект?!?!?!? laughing.gif

Как откъде? Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. :bgrin:

А ти между другото съвсем забрави, че имаш при мен комплект. Искаш ли го още, за ти взема и втори, че да не идваш 2 пъти или вече си се отказал?

Вземай втори естествено! Днес имах друга работа и те забравих. Както споменах вече, жена ми всеки момент може да роди, та такива работи не са ми на първо място в главата.

Как откъде? Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. :bgrin:

Да бе, почти позна. С тази разлика, че аз ходя в мола само да обядвам и ако някога се случи да вляза в някой магазин, това е само този за голф екипировка. :lol:

Видене, стискаме палци на жена ти и да не вземеш да се натряскаш много.

Видене, стискаме палци на жена ти и да не вземеш да се натряскаш много.

Да перифразираме в "натраскаш..." подобаващо. И всичко да е "шест", както се казва, у вас.

Ние че ще се натряскаме всичките е ясно, но това ще е по-късно. laughing.gif

... Дали не усещам нефелни опити за измъкване от отговорност.... :unsure: ???

Ша са измъкне той, ша са измъкне...Ша го измъкнат у милицията :ph34r:

... Дали не усещам нефелни опити за измъкване от отговорност.... unsure.gif ???

Какво измъкване от отговорност бре, бай х*й? confused.gif

Да бе, почти позна. С тази разлика, че аз ходя в мола само да обядвам и ако някога се случи да вляза в някой магазин, това е само този за голф екипировка. :lol:

Е все отнякъде трябва човек да си купи дънки и някой чифт маратонки де. То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма...

А за обувките - жена ми и тя натам върви, проблема е в складирането им. Моя проблем всъщност, тя такъв не мисли че има :)

То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма...

:D :D :D :D :D :D

то и при нас вече няма, има търговски центрове :)

(и някой най-накрая да измисли как да реши ш*бания проблем с кукитата, че това вече е посмешище 21414214 месеца да си седи тоя бъг)

(или да светне "техническия инвалид" как да се справи без да ги трие през 2 седмици време)

Е все отнякъде трябва човек да си купи дънки и някой чифт маратонки де. То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма...

А за обувките - жена ми и тя натам върви, проблема е в складирането им. Моя проблем всъщност, тя такъв не мисли че има :)

Дедо, става въпрос за редовните посещения на магазини, всеки път, когато влизам в даден мол. Аз имам само две дестинации - магазините за електроника и тези за спортна екипировка. Иначе е ясно, че директна оправия с която и да е жена няма. Само компромисни финтове по тъчлинията. :lol:

Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. :bgrin:

По този повод ви препоръчвам любимото ми представление "Мъжка забавачка" с Асен, което съм гледала само 3 пъти :)

Иначе е ясно, че директна оправия с която и да е жена няма. Само компромисни финтове по тъчлинията. :lol:

Хем знам, хем се надявах тайно да има някакво хитро решение за компресирането на обувки и чанти, за което да не съм се сетил. Пък и да се оплача на арменския поп един вид... Минавало ми е през ума че ако ги нарина половината в един чувал и ги закарам в гаража няма и да забележи, даже един път експериментално скрих няколко броя, но се усети още на 3тия ден нейната кожа :bgrin:

Пък и да се оплача на арменския поп един вид...

Съчувствам ти - у нас е същата работа...десетки дрехи за всякакви случаи, обувки - всякакви видове....гардероби и шкафове, където и да погледнеш...от 120 квадрата сигурно са останали 1/3-та по тази причина...:sick

П.П. В интерес на истината...и на мен е накупила доста неща, щото ако остане аз да се оправям - сигурно ще имам най-много 2 чифта маратонки, едни дънки и 2-3 ризи. :P

А знаеш ли кое е най-досадното - приготвянето за излизане навън. Почва се "ох какво да облека, ми това отдавна не съм го обличала ама с кое да го съчетая, ох ох ми и това го бях забравила а толкова си го обичах" и т.н. едно чудене и маене... после се стига до момент да е избран тоалет и да реши че иска с еди кои си обувки да излезе обаче те не си отиват с този тоалет и айде наново към гардероба :D То ясно че всички са така ама нали тоя форум го чете арменския поп.... :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...