djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Маратонки рулз ама няма удобни напоследък. Към последните Nike Free имам доста критики. Обожавах едни за тичане на пума - няма такива вече, само някакви изчанчени и с мега-релефни стелки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 РЕЛЕФНИ СТЕЛКИ!?!??!? Т'ва не е ли неудобно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ми неудобно ми е... на хората може да им е удобно да им подпира свода мен ме дразни неистово. 9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки. И това ако е 80% от мястото за обувки имам само 1 коментар - МНОГО ВИ Е МАЛЪК ШКАФА... ела да видиш тук какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 @gado, което пак е фетиш към нещо по краката или тялото. Дали ша са цици (или както в твоя случай - сейфти гиър) не е от значение. Гаден фетишист! Забелязвам у тебе едно особено оплитане на мисълта и изказа... след като стана въпрос за чепици ! Освен това забелязвам и едно съвсем не здраво упорство да ме приобщиш към нещо с което нямам и не искам да имам нищо общо... Иване, вземи се в ръце и заживей в мир със себе си, най-после ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Аз с 1 чифт карам по 1-2 години Ама кво да се прави кецове Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ех, тези обувки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки. Жалък аматьор. Трябва още много да дерзаеш. Моята шефка има поне 100 чифта на обща стойност сигурно над $15 хиляди. При всяко влизане в магазин за обувки излиза с поне един нов чифт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Много по-инересното в случая е ТИ откъде знаеш с такава точност подробностите в този аспект?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Много по-инересното в случая е ТИ откъде знаеш с такава точност подробностите в този аспект?!?!?!? Как откъде? Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. А ти между другото съвсем забрави, че имаш при мен комплект. Искаш ли го още, за ти взема и втори, че да не идваш 2 пъти или вече си се отказал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Вземай втори естествено! Днес имах друга работа и те забравих. Както споменах вече, жена ми всеки момент може да роди, та такива работи не са ми на първо място в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 ...жена ми всеки момент може да роди... Таман де, така ще може безопасно да си пушиш и пред нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Как откъде? Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. Да бе, почти позна. С тази разлика, че аз ходя в мола само да обядвам и ако някога се случи да вляза в някой магазин, това е само този за голф екипировка. Видене, стискаме палци на жена ти и да не вземеш да се натряскаш много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Дам, няма да се натряскваш много. Това е наша работа !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Видене, стискаме палци на жена ти и да не вземеш да се натряскаш много. Да перифразираме в "натраскаш..." подобаващо. И всичко да е "шест", както се казва, у вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ние че ще се натряскаме всичките е ясно, но това ще е по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ние че ще се натряскаме всичките е ясно, но това ще е по-късно. ... Дали не усещам нефелни опити за измъкване от отговорност.... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ша са измъкне той, ша са измъкне...Ша го измъкнат у милицията :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 ... Дали не усещам нефелни опити за измъкване от отговорност.... ??? Какво измъкване от отговорност бре, бай х*й? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Да бе, почти позна. С тази разлика, че аз ходя в мола само да обядвам и ако някога се случи да вляза в някой магазин, това е само този за голф екипировка. Е все отнякъде трябва човек да си купи дънки и някой чифт маратонки де. То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма... А за обувките - жена ми и тя натам върви, проблема е в складирането им. Моя проблем всъщност, тя такъв не мисли че има Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма... :D :D :D то и при нас вече няма, има търговски центрове (и някой най-накрая да измисли как да реши ш*бания проблем с кукитата, че това вече е посмешище 21414214 месеца да си седи тоя бъг) __________ (или да светне "техническия инвалид" как да се справи без да ги трие през 2 седмици време) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Е все отнякъде трябва човек да си купи дънки и някой чифт маратонки де. То при вас сергии като на Кап. Райчо май няма... А за обувките - жена ми и тя натам върви, проблема е в складирането им. Моя проблем всъщност, тя такъв не мисли че има Дедо, става въпрос за редовните посещения на магазини, всеки път, когато влизам в даден мол. Аз имам само две дестинации - магазините за електроника и тези за спортна екипировка. Иначе е ясно, че директна оправия с която и да е жена няма. Само компромисни финтове по тъчлинията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Нали пазаруват заедно и той й носи обувките. По този повод ви препоръчвам любимото ми представление "Мъжка забавачка" с Асен, което съм гледала само 3 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Иначе е ясно, че директна оправия с която и да е жена няма. Само компромисни финтове по тъчлинията. Хем знам, хем се надявах тайно да има някакво хитро решение за компресирането на обувки и чанти, за което да не съм се сетил. Пък и да се оплача на арменския поп един вид... Минавало ми е през ума че ако ги нарина половината в един чувал и ги закарам в гаража няма и да забележи, даже един път експериментално скрих няколко броя, но се усети още на 3тия ден нейната кожа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Пък и да се оплача на арменския поп един вид... Съчувствам ти - у нас е същата работа...десетки дрехи за всякакви случаи, обувки - всякакви видове....гардероби и шкафове, където и да погледнеш...от 120 квадрата сигурно са останали 1/3-та по тази причина... П.П. В интерес на истината...и на мен е накупила доста неща, щото ако остане аз да се оправям - сигурно ще имам най-много 2 чифта маратонки, едни дънки и 2-3 ризи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 А знаеш ли кое е най-досадното - приготвянето за излизане навън. Почва се "ох какво да облека, ми това отдавна не съм го обличала ама с кое да го съчетая, ох ох ми и това го бях забравила а толкова си го обичах" и т.н. едно чудене и маене... после се стига до момент да е избран тоалет и да реши че иска с еди кои си обувки да излезе обаче те не си отиват с този тоалет и айде наново към гардероба То ясно че всички са така ама нали тоя форум го чете арменския поп.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.