host Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Силно "Чибу" с огромен каймак, омлет със сирене и кашкавал (и истинско масло) + айрян... и да, на времето нищо му няма. http://vbox7.com/play:e56ec884 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Времиту си е пирфектну.Само за една арна салатка, с една арна домошнярка...няколко пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Времиту си е пирфектну.Само за една арна салатка, с една арна домошнярка...няколко пъти. +11111111111111111111111111111111111111111111111111111 И да, ако не съм го казвал, а аз съм го казвал, магданозчо, никът ти ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 магданозчо, никът ти ме кефи А на аватара му какво е, че нещо не мога да фокусирам...прилича ми на койота, който е изстрелян от поредната ACME-ракета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Точно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Имам перфектни кръвни изследвания и хипер нисък холестерол.Може яко мръвки да дъня ама заради камъните в бъбреците ми ги забраниха :cry :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Егати, ама нацяло? _____________ Леле, това е ужасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Егати, ама нацяло? Еми ако слушам докторката и майка ми, да. Сега трябвало поне 1 2 месеца да "паса трева", в смисъл само салатки, плодове и зеленчуци. Ама между тях ще бутна и някоя мръвка П.П. Дори и грам месо и мляко и т.н. да не хапвам пак не е гаранция, че няма да образувам камъни. Баси кефа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Шшш, кака ти Юлияна... ще се пласираш > http://prnew.info/wp-content/uploads/2009/12/%D0%AE%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg тя и без това само на агнешко налита, май (15г поне разлика да има с минус ) _____________ 65ти набор... и ти защо реши, че СМЕ тръгнали? Само той е тръгнал, аз само отбелязвам за несещащите се веднага коя е кака Юлияна За тая мога да надяна пръстен на безименния пръст бре мен . На деди играчката хахаха . Тая снимка ми е в портфейла Първо не ви е кака, баш си ви е леля, мили деца, и второ - къде сте тръгнали бе?!? Към нещо хубаво 3-ти ден болка в очите...май ще слагам вълшебните очи Хост-е, кой те би през пръстите да слагаш втората снимка. Станах НЕработоспособен. Баси тая така да ме кефи, че не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Еми ако слушам докторката и майка ми, да. Сега трябвало поне 1 2 месеца да "паса трева", в смисъл само салатки, плодове и зеленчуци. Ама между тях ще бутна и някоя мръвка П.П. Дори и грам месо и мляко и т.н. да не хапвам пак не е гаранция, че няма да образувам камъни. Баси кефа... а аз дори и камъни нямам, ама пак съм на такава диета. за мое учудване още съм жив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Еми ако слушам докторката и майка ми, да. Сега трябвало поне 1 2 месеца да "паса трева", в смисъл само салатки, плодове и зеленчуци. Ама между тях ще бутна и някоя мръвка П.П. Дори и грам месо и мляко и т.н. да не хапвам пак не е гаранция, че няма да образувам камъни. Баси кефа... Камъните в бъбреците не са ли калциев оксалат, който няма нищо общо с месото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Малоумници като колеги или малоумници като изпълнители? Колеги.. Даже по-лошо! Колежки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 +11111111111111111111111111111111111111111111111111111 И да, ако не съм го казвал, а аз съм го казвал, магданозчо, никът ти ме кефи Май, май не си го споменавал, но ...благодаря. По едно време мислех да го сменям, ама се зачудих кой точно от управниците на форума да питам...и така си остана. А на аватара му какво е, че нещо не мога да фокусирам...прилича ми на койота, който е изстрелян от поредната ACME-ракета. Абсилютли точно. П.П. Малииии, как ми се доспа.Тв'а кат' си на работа и шефа като не разрешава злоупотреба със спиртни напитки и манджорно в офиса.....как да не му се доспи на човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 ....3-ти ден болка в очите...май ще слагам вълшебните очи Недей ! Просто спри да фиркаш гаражни реколти П.с. Един от основните симптоми за нужда от слагане на "вълшебни очи" е болката в киферицата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Камъните в бъбреците не са ли калциев оксалат, който няма нищо общо с месото? Няколко вида са, според човека. Дори и да разберат от кой вид са и да не ям съответното пак ще имам камъни.Това е истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Недей ! Просто спри да фиркаш гаражни реколти П.с. Един от основните симптоми за нужда от слагане на "вълшебни очи" е болката в киферицата... вчера не съм близнал капка...ония ден - 2 или 3 бири...и туй то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 вчера не съм близнал капка...ония ден - 2 или 3 бири...и туй то. Ами не знам..., на мен ми се е случвало след изпиване на 50 - 100гр. пърцуца тип - "Василий Българоубиец"... да имам усещането в продължение на повече от седмица, че някой се опитва да ми избута очните ябълки извън черепа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Аз съм си за еВане понеже ме е страх да си взема час за очен лекар..там дето слагат капки да разширяват зениците...Ама в най-скоро време ще го направя, че си таковах макята на очите с тия компютри Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Спокойно.След като веднъж ми разшириха зениците за 40 мин.Нищо по лошо не може да стане Разбира се след това си смених очната лекърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 За първи път чувам за страх от разширяване на зеници. Много нежни души нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Нищо страшно малко Belladonna или Атропин половин час чакане 0.5л вода и добър приятел , който няма да се възползва от теб докато виждаш колкото къртица . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Бах маа му..., толкова ми е отпускарско...., а как не мога да си го позволя точно в този момент... Едни планински язовири и реки са ми в главата... и най-сложните ми инженерни задачи да са свързани единствено с подредбата на камъните за огнището и дялкането на чаталеста вилица за скарата... е, и чат-пат с подмяната на някой дюзен по въдиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 За първи път чувам за страх от разширяване на зеници. Много нежни души нещо. Почти съм сигурен, че съм за очила...от това ме е страх и яд на себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Аз от първи клас съм с очила.Не съм мислил за лещи,но си мисля че допълнително ще ми се увредят очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 http://vbox7.com/play:cb0701d4 безгрижие, щастие... музиката е велико, велико нещо - каквато и да е по произход. (песента е гръцко - предупреждение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.