mobo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Имам и течен аналгин ама е много гаден на вкус Сега ще пробвам с едно уиски да видим ще помогне ли (коняка със сигурност има обратен ефект). При мен проблема е че ме напече слънцето, не бях спал изобщо, леко препих с бира и се проснах да спя обут с един анцуг при това се завих... и за събудих полу-умрял и жаден до безобразие... и тогава почна да ме боли главата... такива работи... до утре ще ми мине ама исках да оправя едно нещо и тогава да си лягам но май няма да се получи добре де. така и така си почнал що към слънчевия удар не си добавил и един качествен топлинен? пък и дехидратацията ти слаба. за другия път - чаша вода + 1 чаена лъжичка сол на екс. след тва се налей с 1.5- литра вода за около час-час и половина, колкото и богохулно да ти звучи че не е алкохол. и маай студени компреси по главата. ако имаш некоя басейнче подръка 15 минути натопени крака в студена вода ще ти спестят 100-200 грама отлежал коняк. твърдия алкохол само ще ти влоши дехидратрацията, ама явно те кефи болката в тила и ежеминутната загуба на мозъчна тъкан. пий и разни обезболяващи щом те влече наркоманията - плацебо ефекта досега не е успял да убие никого, ама ти може да си пръв. малииии. сега кат се чета кво съм натворил - ама аз верно звуча много надуто кат съветвам, пък съм пълен само с добри намерения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 По тва две мнения няма - убиец е жувотнуту!!! Забележи че сме двама Булфорумци с такива хахахахах Между другото има и негативи - вчера вечерта видях Цецка Цачева в новините - на тоя екран! Малко остана да върна пържолата Ако дадат Юлчето Дончева - звънни да го видя това витаминче Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Шшш, кака ти Юлияна... ще се пласираш > http://prnew.info/wp-content/uploads/2009/12/%D0%AE%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg тя и без това само на агнешко налита, май (15г поне разлика да има с минус ) _____________ 65ти набор... и ти защо реши, че СМЕ тръгнали? Само той е тръгнал, аз само отбелязвам за несещащите се веднага коя е кака Юлияна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Първо не ви е кака, баш си ви е леля, мили деца, и второ - къде сте тръгнали бе?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Аз знам къде съм тръгнал - да пия бира. За другите не знам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Много си закъснял... Аз вече 3-та бира пия и още не мога да се оправя Наздраве от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Мрън... мрън... мрън Интересно като сложа нещо студено на главата и ми намаля болката. Отстрани на слепоочията, по ушите и очите е много приятно Като те боли - режи и хвърляй! После бягай до месарския..., може да са докарали овчи... Първо не ви е кака, баш си ви е леля, мили деца, и второ - къде сте тръгнали бе?!? Шъ видиш ти, когато един ден хоста стане мастит политикан... как каката ще му скочи, ама на него няма да му стане - щото тя вече ще е прекалено дърта, а пластичните хирурзи все пак не са магьосници! Аз знам къде съм тръгнал - да пия бира. За другите не знам :ph34r: И кво от тва !?! Аз от там се връщам... (А Виден сигурно е 4-5 обиколки напред...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ти що не дойдеш довечера да обсъдим нЕкои съображения, изпивайки каквото има в кега??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 добре де. така и така си почнал що към слънчевия удар не си добавил и един качествен топлинен? пък и дехидратацията ти слаба. Добавих всъщност. За слънчевия не съм сигурен но топлинния си беше налице - заспах с анцуга и една блуза при това се завих и затворих вратата. Събудих се изплезил език, потен ама толкова че пералнята след като центрофугира дрехите те излизат по-сухи... и прежаднял после на един дъх изпих половин литър шише вода. за другия път - чаша вода + 1 чаена лъжичка сол на екс. след тва се налей с 1.5- литра вода за около час-час и половина, колкото и богохулно да ти звучи че не е алкохол. Аз като се прибрах бях пак много жаден и си направих 1 литър айрян (там и сол има). После опуках 3 бири (1 голяма и 2 малки) и маай студени компреси по главата. ако имаш некоя басейнче подръка 15 минути натопени крака в студена вода ще ти спестят 100-200 грама отлежал коняк. Това си беше добра идея но след бирата ужасно ми се доспа... между другото над 30-40 грама не пия от отлежалия алкохол (освен в много редки изключения) твърдия алкохол само ще ти влоши дехидратрацията, ама явно те кефи болката в тила и ежеминутната загуба на мозъчна тъкан. пий и разни обезболяващи щом те влече наркоманията - плацебо ефекта досега не е успял да убие никого, ама ти може да си пръв. Е то взе да ме боли тиквата чак след като поспах около 3 часа следобеда (и се събудих прегрел и жаден)... главното е недоспиването щото не си бях лягал и чак към 4 следобеда стигнах до леглото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ти що не дойдеш довечера да обсъдим нЕкои съображения, изпивайки каквото има в кега??? Ти ся кво, семейни проблеми ли искаш да ми дакараш !? Първо, че е средата на седмицата и второ, че утре имам люта битка да водя за да куплирам един мотор с редуктор който не е за него... Щото ей го, на... тия дни някой от господата Нанев или Иванов ст. ще вземе да почука на вратата и кви ше ги дървя тогаз? Пък и днес началника изака към кило железни стружки кат разбра, че утре ще му ида към обед (нещо много му липсвам напоследък и човекът се чуства самотен и изоставен...) Ама уикенда е близо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 дядо, завиждам ти на търпимостта. аз кат се чета досега да си бях разписал в отговор два-три сочни абзаца с неповтарящи се пожелания за силни сексуални преживявания. ти и мидекс сте ми идоли. един ден като овладея дзен и ша съм непоклатим кат вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Пак ли мастика беееееееееее..... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Добро утро :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Добро да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Аз като се прибрах бях пак много жаден и си направих 1 литър айрян (там и сол има). После опуках 3 бири (1 голяма и 2 малки) Да бе, тя бирата въобще не обезводнява Хора, препоръчайте някакъв приятен goa trance. Че за сега само на Astral Projection цикля мертеци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 и главобола се завърна. праща ви много поздрави и пита кога ще е удобно да ви навести и вас. иначе добро да е утрото. и честито за пореден път летен дъжд само за уйкенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Днес ме среща една колежка и ме пита "Пешо, ти ли докара лошото време". Недоумявам. Времето не е лошо?! Предпочитам да съм мокър от дъждовна вода, отколкото да съм подгизнал като Веселин Маринов на концерт със собствената си пот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Я, с Галя сме на едно мнение... /me отива да обърне нещо... Редакция: /me обърна нещо: РеРедакция: Ангеле, мучос грацияс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 хахаха. Защо не обърна шишето бе. Май имаш много свободно време. Я влез тук да си го запълниш и да си съживиш телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Писна ми да работя с малоумници!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 и главобола се завърна. праща ви много поздрави и пита кога ще е удобно да ви навести и вас. Не се чуди - аз ти го пратих, преди 2-3 дена изпих всичко болкоуспокояващо вкъщи, че даже се наложи да ходя да допълвам арсенала от аптеката. Днес съм малко по-добре, а утре като се оправя съвсем - прати го обратно. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Писна ми да работя с малоумници!!! Малоумници като колеги или малоумници като изпълнители? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.