djadomraz Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Мечета са пък! :P Хехе тъкмо си викам - прочете го и не се върза...пфууу не е интересно така да бъзикаш някой а той не го бил прочел още... Бахти скуката 1am петък и тук мъртвило... на мен не ми се бачка а имам 1 вагон задачи за днес всичките ултра спешни... аааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Дедо, забеляза ли между всичките приказки от отговора за Виден (относно електронната цигара), едно много съществено изречение? :devil Като допълнителен бонус вече ще мога да ходя у дядо Мраз на кафе и да си пафкам в хола му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Дани Каназирева, поредния човек зашлевен от партийната клоака в РБ. Как няма един достоен човек да излезе да защити единствения добър юрист в тая пожарникарско-полицейска партия, как е възможно така евтино - чрез купени медии - да искат да лъжат пловдивчани, че и не само. Жалко, поредния стойностен човек ще си отиде така - без право на отговор. Защото е неудобен и мисли - а не изпълнява сляпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Мечета са пък! :P Хехе тъкмо си викам - прочете го и не се върза...пфууу не е интересно така да бъзикаш някой а той не го бил прочел още... Т'ва все едно да ти се лепне комар и да не те бодне! XD Впрочем като се замисля, точно като комар съм (също толкова досаден, също толкова нагъл), някой пише нещо и мистериозно се материализира един стенли от някъде и му отговаря. За работата... Welcome to my universe, 25/8, 32 days of the month and I even can find some more time for a little rest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Дедо, забеляза ли между всичките приказки от отговора за Виден (относно електронната цигара), едно много съществено изречение? :devil То това е ясно... нямаш никакви проблеми за кафето само организацията е сложна За работата... Welcome to my universe, 25/8, 32 days of the month and I even can find some more time for a little rest! Момко имаш още доста да ме гониш То не е хубаво да си работохолик ама човек не може да избяга от себе си... от друга страна на мен ми писва понякога и си давам почивка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Имам време, млад съм, ще те догоня! ... Scanning for undone work! WORK work = UndoneWork ("UWClass","UWClass"); if (!work) { MsgError("Work not found, you may rest in... pеаce!"); return 0; } ... Работохолик... мнееее, работата за мен е като кафето, ако е хубаво мога да го пия постоянно независимо колко е силно и пак не ми идва в повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 -Халт!Партизанен? -Нихт партизанен, абвер! Добро утро. Аз си лягам. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Добрютро! Аз пък сядам да чета :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Аз па след малко шъ съ занасям към село Хисар да празнуваме 10 годишнина от завършването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 То това е ясно... нямаш никакви проблеми за кафето само организацията е сложна Разбирай в близките 3-4 години може да пиеш 1-2 пъти кафе у Ники ако си късметлия. Жена ми дете ще роди скоро, но кафе у Ники още не е пила. Смятай за какво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Разбирай в близките 3-4 години може да пиеш... Ееее...какво са някакви си 3-4 години, ние сме млади, докато се усетим и ще минат. Между другото ми минава, че утре ако прескочиш след 10 през Лаута (има професионални състезания и ще снимам), ще може да си вземеш папиросите - днес се разбрах с оня пич да му се обадя по някое време и да взема 2 комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Благодаря за поканата, но съм на гости на наште в Банкя до вторник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Разбирай в близките 3-4 години може да пиеш 1-2 пъти кафе у Ники ако си късметлия. Жена ми дете ще роди скоро, но кафе у Ники още не е пила. Смятай за какво иде реч Хахаха, развалихте дедо ве! Накарахте го да изглежда така все едно по-трудно на кафе у тях от колкото в Ритз! Той явно чака да се роди детето за да ви покани всички, за да не се налага да ви кани отново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Само аз ли скипвам на host писаниците за политика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Разбирай в близките 3-4 години може да пиеш 1-2 пъти кафе у Ники ако си късметлия. Жена ми дете ще роди скоро, но кафе у Ники още не е пила. Смятай за какво иде реч Ааа не е така. То е до желание. С теб 1-2 пъти се чухме и дотам. Пламен имаше желание - пи кафе. Е и до късмет май... Тежко е... то аз придавам ново значение на понятието "тежка гемия" ама това е положението стенли, да наистина е по-трудно.. w00x, аз ги чета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Само аз ли скипвам на host писаниците за политика? Само ти си ПО-голям от живота +Raptor & Gado ________________ Егати и готиния ден, слънчево, хубаво... е това вече наистина прилича на нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Ще убия някой... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Само аз ли скипвам на host писаниците за политика? Не си само ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 и аз съм го блокирал заедно с овърдрайв, за един по-приятен форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Явно бая народ сме ПО-големи от живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Отивам да изхвърля мършата...да не си помислите нещо... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Отивам да изхвърля мършата...да не си помислите нещо... :ph34r: Кога смогна бе...или беше тоя най-близо...помислих си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Само аз ли скипвам на host писаниците за политика? Ми не си само ти ... В момента в който съзнанието ми засече "Политиканстване" и автоматично погледът ми се плъзга един пост по-надолу (пък ако ще и котора да го е писал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Кога смогна бе...или беше тоя най-близо...помислих си... Грешно си си помислил...Но наистина изхвърлих леш :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Абе аз си помислих и друго, по повод това, дето ти честитихме преди няколко дена, ама реших, че ще е доста грубо да го споделя... Пък и след това ти се изказа по въпроса, та... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.