gado Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 ROFLMAO ROFLCOPTER OWNED! EPIC! И отделно - въобще не визираха това мляко, което ти си помисли А..., ти от къде знаеш той за какво си помисли !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 А..., ти от къде знаеш той за какво си помисли !?!Той говори за мръсно подсъзнание. За мен няма нищо мръснишко в майчиното мляко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Че на бащиното какво му е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ако някой ден стана баща - може би ще мога да отговоря :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Днес е един черен, черен ден... ужасен главобол, ужасни разправии ... парични задължения... в такива дни човек се чуди тая светлина в тунела да не би да са я приватизирали скришом и вече да е частна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 По-зле... Публично-частна е. Вижда се само когато и увеличават капитала, после частника я загася да пести ток... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Минава ми през главата, че няма нищо по-хубаво от свежа кубинска пура, 15 годишен скоч (single malt) и лекия полъх на тихоокеанския бриз под звездите. Има имаааа... може скоча да е и по-дРът Спокойно, още няколко години и ще те отбият. Хахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Туко ще с репликата за кърменето се роди нова легенда за Крали Пешо(Антареса) форумен герой с колОло шарколия и каска дамаскиня!Този чутовен герой сукал(не се знае от къде майка,баща......)до 30-тата си година и се сдобил със сили да пребори всеки един форумен душманин! И сега Grimjaur-а трябва да се включи с някой приказен епос за него :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Проведохме следния експеримент без да искаме: забравени извън хладилника няколко кисели млека - данон,мегле и боженци за 2 дни... след 2 дни първите 2 никаква разлика, боженци - здраво надуто и вкиснато като едно време бурканчетата. Дотук добре, очакваше се... след това отворените кисели млека данон и мегле ги оставихме в хладилника (боженците също като си правя айрян и не ми е достатъчно кисело си слагам по малко от него - чудно става)... след още 3 дни меглето и данона МУХЛЯСАХА... боженците продължава да си стои кисело и стана още малко по-кисело. В задачата се пита защо другите 2 млечни продукта (или по-скоро кремчета с аромат на кисело мляко) се наричат кисело мляко а не някакъв вид крем. Защото нито са кисели нито има кой знае колко мляко в тях след като мухлясват. Май май нишестето преобладава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 В задачата се пита защо другите 2 млечни продукта (или по-скоро кремчета с аромат на кисело мляко) се наричат кисело мляко а не някакъв вид крем. Защото нито са кисели нито има кой знае колко мляко в тях след като мухлясват. Май май нишестето преобладава... Сложи им йод и виж нали това беше качествена проба за доказване на нишесте,цвета трябва да стане розово-лилаво! Пък и те тез кремчета надали са правени с квас,затова и не се надуват и не стават по-кисели а просто си се развалят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Тъй де тъй... ама колко е млекото не знам... за киселото съм сигурен че няма. А от много прехвалената активия в нам си каква си бактерия дето спомагала да те прокара... е малкия нито го прокара нито нещо, даже май се позапече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Мразиш да си гледаш телефона, ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Мразиш да си гледаш телефона, ей! Абсолютно! Днес в два и кусур го търсих да ми каже модела на мишката си - дудук... Добре че Пламен вдигна. Между другото ми поискаха 211 лева за новия МХ REVOLUTION PERFORMANCE - тия римляни са полудели!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Телефона като станах около 5pm го забравих в стаята където малкия и жена ми вече си бяха легнали за следобедния си сън и не ми се искаше да ги будя... Мишката - на мен VX Revolution ми е по-удобна от MX-a, Tedy пък понеже са му по-големи ръцете е очарован от MX 1100 на мен ми идва много тумбеста (имам ги всичките). MX Revolution-a също е удобен но батериите много често свършват. Ей сега ще видя кой ме е търсил и ще звънна на който ми е по-симпатичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Аз не съм получил обаждане. Мнооооого ти благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Още говоря с Виден бе шаран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Случайна ли беше римата Иван-шаран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Гримьора такъв секс фърли неска в Плд, че не е истина...Много сериозно се замислям в бирата да си сипя валериан и 2-3 ракии... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Проведохме следния експеримент без да искаме: забравени извън хладилника няколко кисели млека - данон,мегле и боженци за 2 дни... след 2 дни първите 2 никаква разлика, боженци - здраво надуто и вкиснато като едно време бурканчетата. Дотук добре, очакваше се... след това отворените кисели млека данон и мегле ги оставихме в хладилника (боженците също като си правя айрян и не ми е достатъчно кисело си слагам по малко от него - чудно става)... след още 3 дни меглето и данона МУХЛЯСАХА... боженците продължава да си стои кисело и стана още малко по-кисело. В задачата се пита защо другите 2 млечни продукта (или по-скоро кремчета с аромат на кисело мляко) се наричат кисело мляко а не някакъв вид крем. Защото нито са кисели нито има кой знае колко мляко в тях след като мухлясват. Май май нишестето преобладава... няма по-вкусно от домашното кисело мляко...случвало ми се е да опаткам половин тава баница заради тази благинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Аа то данон и 1 месец да е навън пак няма да му стане нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Случайна ли беше римата Иван-шаран? Да. Не съм искал да го обидя, просто така си говорим с моите приятели и по инерция... Аа то данон и 1 месец да е навън пак няма да му стане нищо. Не е като да не му става нищо. Мухлясва. щот си го отворил и некоя външна бактерия е намерила с кво да се нахрани в него. иначе ако е затворен е вечен - то няма нищо живо вътре - пълен стерилитет. Ще го пробвам ама то винаги може нещо да се понатисне и пробие. Не съм сигурен че съвсем херметически го запечатва фолиото отгоре му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 щот си го отворил и некоя външна бактерия е намерила с кво да се нахрани в него. иначе ако е затворен е вечен - то няма нищо живо вътре - пълен стерилитет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Такова нещо като домашно кисело мляко от колко години не съм опитвал, ама домашната лютеница... ей т'ва не е за изпускане! От сайта на данон. Защо срокът на годност е толкова дълъг? Това се дължи на: - млякото и селектираната закваска, - чистата и модерна технология, - високата хигиена в производствения процес, - поддържането на ниска температура от приемането на млякото до крайния продукт. В момента на пазара голяма част от продуктите на производителите имат срок на годност над 14 дни. Не знам тези хора колко си вярват, ама явно... доста, щом в целият сайт, на всеки ред те убеждават как тяхното "мляко" е най-натурално и най- във всико. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Туко ще с репликата за кърменето се роди нова легенда за Крали Пешо(Антареса) форумен герой с колОло шарколия и каска дамаскиня!Този чутовен герой сукал(не се знае от къде майка,баща......)до 30-тата си година и се сдобил със сили да пребори всеки един форумен душманин! И сега Grimjaur-а трябва да се включи с някой приказен епос за него :ph34r: Понеже съм замесен и моето мнение не е меродавно, та да питам публиката. Туй остроумно ли беше? Не че нещо, ми да знам как да реагирам, сакън да не се изложа :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 аа той Иво винаги така си говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.