gado Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Поне си смени аватара, ако не друго. А и къде да обикаля по тъмното сам. Те с Ангел нали скъсаха Дам, мога да свидетелствам, че Ангел му изневерява - при това с ЖЕНИ Което ще рече, че Ваньо вече е дърт и грозИн... и вече не му радва окото Добро утро, добитъци. Аре пак на работа... :ph34r: Баси! Ти или си едноличен цар и самодържец на каквото там работиш, или си Гюро Михайлов борещ се за номинациите "Тиквен медал"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 е па и аз си бачкам. имам празно място на стената и баш тиквения медал ша го запълни чудесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Баси! Ти или си едноличен цар и самодържец на каквото там работиш, Позна! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Позна! :ph34r: Разкодирах защо използваш тоя емотикон :ph34r: ,мяса на аватара ти какво прозрение само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Време беше някой да се сети, да ва еба... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Разкодирах защо използваш тоя емотикон :ph34r: ,мяса на аватара ти какво прозрение само Това сто на сто е вследствие на състоянието на щастие, в което си изпаднал в следствие на натрупаните огромни количества холестерол от прекомерно маане в усамотение на манджи с джигери, чиито рецепти не желаеш да споделиш! (Бах маа му! ) В такова състояние на духът, човек изпада в състояние близко до нирвана и го осеняват неочаквано..., фундаментални прозрения за битието и космоса. П.с. Аз пък те разконспирирах защо не споделяш рецептите! Причината е проста..., ти си един егоист и искаш само теб да те осеняват гениални прозрения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Не! Той е канибал под прикритие. Ама ако някой иска рецепта с джифери, мога да му дам рецепта за овнешки черва на жар. Също и за волски мъде на шиш/сериозно/. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Не! Той е канибал под прикритие. Ама ако някой иска рецепта с джифери, мога да му дам рецепта за овнешки черва на жар. Също и за волски мъде на шиш/сериозно/. :ph34r: Амчи от кога воловете имат мъди ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Това сто на сто е вследствие на състоянието на щастие, в което си изпаднал в следствие на натрупаните огромни количества холестерол от прекомерно маане в усамотение на манджи с джигери, чиито рецепти не желаеш да споделиш! (Бах маа му! ) В такова състояние на духът, човек изпада в състояние близко до нирвана и го осеняват неочаквано..., фундаментални прозрения за битието и космоса. П.с. Аз пък те разконспирирах защо не споделяш рецептите! Причината е проста..., ти си един егоист и искаш само теб да те осеняват гениални прозрения! чувствам се засрамен ти ме разсъблече душевно и личностно,разкри всичките ми аз. За да изтрия поне малко срама и да не изглеждам толкова много егоист в очите на съфорумците,ще ти кажа за добрата манджа от джигери са важни,....... джигерите,само най-добрите хирургоиди знаят това и естествено подправките: джнинджифил,копърче,кориандър,убав пресен лук и за по голяма идилия е небходимо малко медицински спиртец ,за да фламбираме и придадем вид(ако няма спирт то става и Хибискръб,Хибитан или малко йодасепт) на гозбата,чието име е "Хепар по кусмаловски" Всичко това се разбърква на телесна температура или на субфебрилна и след това се пече с електронож до приятен златист загар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 чувствам се засрамен ти ме разсъблече душевно и личностно,разкри всичките ми аз. За да изтрия поне малко срама и да не изглеждам толкова много егоист в очите на съфорумците,ще ти кажа за добрата манджа от джигери са важни,....... джигерите,само най-добрите хирургоиди знаят това и естествено подправките: джнинджифил,копърче,кориандър,убав пресен лук и за по голяма идилия е небходимо малко медицински спиртец ,за да фламбираме и придадем вид(ако няма спирт то става и Хибискръб,Хибитан или малко йодасепт) на гозбата,чието име е "Хепар по кусмаловски" С толкова много чешити химия, явно причината за щастието не е в холестеролът! Ред. Мани ами, че и огладнях. Ще ходя да организирам партизански действия в хладилника и фурната на печката... Утре се очертава особено тегав и гаден ден, да го е*а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 10-на печени на жар капийки с оцет и чесън + 300 гр Смирнофф и сода... AvP по НВО... Класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Питайте го SMARTbomber дето няма фирма и работи като авио диспечър, колко пари взима и вижте дали не са повече от средностатистическият бизнесмен. Много грешен пример даваш. Нарочно си пропуснал да споменеш къде точно работи. Лесно мога да се прехвърля където е той и заплатата ми е да е 7000 евро. Напълно стандартна заплата за мястото на което се намира. Не искам обаче да не мога да заспя нормално и да не знам къде се намирам. Контактувам с доста хора които са били там и не искат да се връщат. Последните ми разговор с човек който до преди седмица беше там се проведе снощи. Не иска за нищо на света да се връща. Иначе имам познати и на заплата от по 600 долара на ден. Не ти се иска да знаеш за какъв риск става въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 ..... За служба в митарито ли иде реч? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 на заплата от по 600 долара на ден. Не ти се иска да знаеш за какъв риск става въпрос... Много правилно. Добро утро и успешна седмица на народа. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 добро утро раноблудници и по-късни такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Уфффф, пак трябва да си търся богата жена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Много грешен пример даваш. Нарочно си пропуснал да споменеш къде точно работи. Лесно мога да се прехвърля където е той и заплатата ми е да е 7000 евро. Напълно стандартна заплата за мястото на което се намира. Не искам обаче да не мога да заспя нормално и да не знам къде се намирам. Контактувам с доста хора които са били там и не искат да се връщат. Последните ми разговор с човек който до преди седмица беше там се проведе снощи. Не иска за нищо на света да се връща. Иначе имам познати и на заплата от по 600 долара на ден. Не ти се иска да знаеш за какъв риск става въпрос... Защо да давам грешен пример? Работи на заплата, взима повече от повечето собственици на малък бизнес у нас. Нали това беше началната идея? В България, същите тези хора взимат по 5000лв на месец. Ако той не е там, където се намира, ще е някъде другъде на същата позиция, където може и още повече пари да взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Уфффф, пак трябва да си търся богата жена... Говори за двама, че да не губим време излишно. Добро утро иначе. Аз не че не се събудих в 3 часа ама, засега изглежда добро утрото Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Защо да давам грешен пример? Работи на заплата, взима повече от повечето собственици на малък бизнес у нас. Нали това беше началната идея? Сравняваш доходите в чужбина с тези у нас. Дай да сравним нашите заплати с тези в Сомалия? Хората с по 200 лева заплата са супер богати в този случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 В България, същите тези хора взимат по 5000лв на месец. Сравняваш доходите в чужбина с тези у нас. А и в крайна сметка всеки има избор дали да си седи тук или да отиде да се опита да работи в чужбина. Не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 А и в крайна сметка всеки има избор дали да си седи тук или да отиде да се опита да работи в чужбина. Не е ли така? Уффф... пак ли почна, бре !?! Като ще си приказваме така..., айде представи си, че си дребен бизнесмен, ама в чужбина! Какво се опитваш да докажеш..., не мога да те разбера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Прави се на добросъвестен потребител на Шмулфорум - тоест заяжда се и упорито защитава позицията си до последния бит И като отворихме тамата за процентното съдържание на вода в краставицата, аз да питам - кое е първичното, кокошката или яйцето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Уффф... пак ли почна, бре !?! Защо пак? Че той да е спирал някога? Не можеш да вникнеш в начина му на мислене...не си дорасъл още...въпросът е за принципа. Още помня когато обсъждахме разликата между 2 снимки с различна компресия, от които едната имаше чисто визуално влошаване не повече от процент спрямо другата (за средностатистическия потребител), но за него този процент се явяваше с големината на Хеопсовата пирамида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Уффф... пак ли почна, бре !?! Като ще си приказваме така..., айде представи си, че си дребен бизнесмен, ама в чужбина! Какво се опитваш да докажеш..., не мога да те разбера? Добре. Айде. Собствен бизнес винаги е по-добре от това да работиш на заплата. Ония пичове от Wall Street най-добре знаят. Работят на процент за брокерски компании и едва преживяват завалиите. Частните банкери в офшорните банки също едва смогват. Какво пък да говорим за CEO-тата, дето получават по $18 000 000 коледни бонуси. Или пък спортистите, дето работят на заплатка горкичките. Треньорите и те. Онова типче дето отиде да работи 6 месеца за Австралийското правителство и да рине пясъка на ония остров за сумати пари също. Мениджърите по хотелите и те. Управители на казина и заведения - също. Брокерите на недвижими имоти и те. Горкичките. Че какво са 2% от 20 000 000 сделка за имот в околията на града? Собственика на кварталната бакалия ги вади за седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 яйцата на кокошът. елементарно. кво има да му се чудите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.