Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Събуждам се с бодра псувня на уста...Влизам в кухнята да си правя кафе и ме посреща:"...че знаеш ли ти що е туй, голям кралимарковски х♚й?"...Добро начало на работния ден.... Добро утро, да ва еба. :ph34r:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Събуждам се с бодра псувня на уста...Влизам в кухнята да си правя кафе и ме посреща:"...че знаеш ли ти що е туй, голям кралимарковски х♚й?"...Добро начало на работния ден.... Добро утро, да ва еба. :ph34r:

Гримьоре, имаш изявена пристрастеност към тази иконка ---> :ph34r:

Гледам коментирате собствения бизнес vs да имаш работодател, но всъщност има и 3-ти вариант, който тънко пропускате, при който хем си имаш работодател, хем си си шеф на себе си, хем си CEO/CTO на една купчина хора, хем имаш възможност да пътуваш поне 3 месеца в годината в командировки, хем бизнесът ти няма нищо общо с търговия(както повечето хора разбират думата бизнес у българско) и рискът не го носиш ти от погрешно инвестирани труд и пари.

Няма трети вариант. Или ти дават парите на края на месеца, или си ги взимаш сам от спечеленото.

И аз точно такива позиции визирах. Но дори да си шеф сам на себе си на висока позиция и в теб да е, и хляба, и ножа, пак отговаряш пред някой, но ако на някой това му е проблем, най-добре да си направи собствен бизнес.

@djadomraz: никой не е казал, че задължително трябва да фалира. Просто го приемаме като възможност. И дори и да не фалира, пак остават притесненията и високата обвързаност.

Дам, винаги отговаряш пред някой,примерно Дедушка Мароз пред жена си(ама дали си признава?).Но както винаги и тук има едно изключение:

Ако си Чъки всички отговарят пред теб.

А и много зависи от бизнеса ,защото тук пари се правят с много пари или поне с подобаващ летящ старт.

Сега ще кажете има и изключение има как да няма и аз знам такива ,ама спрямо основната група са малко.

Стига съм филосфствал отивам да си чета вътрешните болести :ph34r: (копирам Grimjaur )

...Стига съм филосфствал отивам да си чета вътрешните болести :ph34r: (копирам Grimjaur )

Айде, пък като ги изчетеш... дай някоя рецепта за по-засукана манджа с джигерчета...

Абе бая тефтерени сметки се видяха, три топа хартия се изписа, всеки си има гледна точка и всеки сам си преценя кое е по-добро. Струва ми се, че възможностите като наемен работник и работодател (сам на себе си шеф) са що-годе на кантар. И от двете могат бая кинти да се изкарват и от двете можеш що-годе да закърпваш бюджета или да си на минус. В кой от двата филма си, мисля, че не зависи от това дали си шефче или наемник, а от това има ли хляб в тебе, или си за кофата. Иначе може до сабахлем и отвъд да философстваме за това, кое предпочитаме, обличайки го в епитети като "по-добрия вариант", "много по-добре е", или пък по принципа с киселото грозде да пледираме как едното е > > > > от другото...

Айде, пък като ги изчетеш... дай някоя рецепта за по-засукана манджа с джигерчета...

А не ,манджите от джигерчета имат много холестерол,после трябва и някакви статини да ви изписвам,а ще вземете да станете много щастливи от многото холестерол ,после ще спрат форумните спорове(заяждания кой каквото си хареса) и форума ще трябва да се закрива :pirate

абе бойковистите откак почнаха да дават гръмко име и на сутрешното пикане на безпогрешните си полицейски отряди и се сещам за трагикомичния образ на главния комисар от серията "Такси" 1,2,3,4,5,6,7,8....

името е по-важно от ефекта вече.

Минава ми през главата това (колата на AlBundy) :

2267503X.jpg

2267506E.jpg

Леле, Митичният се завръща :) че почне ли пак да пише?

Съмнявам се да пише.

Иначе митичният Меган, нито 1 купа не взе днес на феста, правете си сметка колко е бърз :laughing: Ако преди това не отиде на Белканто, че е пред разпад.

Какво като е събота, аз съм на нермирана работна седмица и ненормиран работен ден :ph34r:

Ред.:А нямаше да пия тая вечер...

Дам, винаги отговаряш пред някой,примерно Дедушка Мароз пред жена си(ама дали си признава?).Но както винаги и тук има едно изключение:

Не позна. Тя е на процент :lol: Кой кат' нея... и не, не мога да се дефинирам като преуспял защото тя успява да харчи парите по-бързо отколкото аз ги печеля.

Но пък клиентите редовно ме овикват ако оплескам нещо и често ми се случва да пропусна да спя за да мога да насмогна. Но предпочитам така отколкото друг да ми налага правила (не че сега няма но се чувствам по-свободен).

Абе бая тефтерени сметки се видяха, три топа хартия се изписа, всеки си има гледна точка и всеки сам си преценя кое е по-добро.

Именно. И много зависи от професията.

ПС: Аз работя full time за едните си клиенти при това имам уговорка че в еди колко си часа трябва да съм на линия ако има нещо да обсъждаме и някакви спешни задачи и т.н.

И понеже нещо не сме се разбрали вчера сега ще трябва да отделя 1 час да пооправя едни бакии... ма не се оплаквам :D

в събота вечер младежта е пред компутера?!!!! тва не е ли времето за пиянство и курвалък, шмъ прощавате за френския?

Оу мамоооо.... Мамооо мамооо... Мале, мале, мале... Така и Титаник не с ее разсцепил. МММммммдааааа бива горе долу, всичко е на шес, проблеми нема, глава -тоже ":D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...