Grimjaur Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Събуждам се с бодра псувня на уста...Влизам в кухнята да си правя кафе и ме посреща:"...че знаеш ли ти що е туй, голям кралимарковски х♚й?"...Добро начало на работния ден.... Добро утро, да ва еба. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Какъв работен ден??? Днес е събота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Събуждам се с бодра псувня на уста...Влизам в кухнята да си правя кафе и ме посреща:"...че знаеш ли ти що е туй, голям кралимарковски х♚й?"...Добро начало на работния ден.... Добро утро, да ва еба. :ph34r: Гримьоре, имаш изявена пристрастеност към тази иконка ---> :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Гледам коментирате собствения бизнес vs да имаш работодател, но всъщност има и 3-ти вариант, който тънко пропускате, при който хем си имаш работодател, хем си си шеф на себе си, хем си CEO/CTO на една купчина хора, хем имаш възможност да пътуваш поне 3 месеца в годината в командировки, хем бизнесът ти няма нищо общо с търговия(както повечето хора разбират думата бизнес у българско) и рискът не го носиш ти от погрешно инвестирани труд и пари. Няма трети вариант. Или ти дават парите на края на месеца, или си ги взимаш сам от спечеленото. И аз точно такива позиции визирах. Но дори да си шеф сам на себе си на висока позиция и в теб да е, и хляба, и ножа, пак отговаряш пред някой, но ако на някой това му е проблем, най-добре да си направи собствен бизнес. @djadomraz: никой не е казал, че задължително трябва да фалира. Просто го приемаме като възможност. И дори и да не фалира, пак остават притесненията и високата обвързаност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Дам, винаги отговаряш пред някой,примерно Дедушка Мароз пред жена си(ама дали си признава?).Но както винаги и тук има едно изключение: Ако си Чъки всички отговарят пред теб. А и много зависи от бизнеса ,защото тук пари се правят с много пари или поне с подобаващ летящ старт. Сега ще кажете има и изключение има как да няма и аз знам такива ,ама спрямо основната група са малко. Стига съм филосфствал отивам да си чета вътрешните болести :ph34r: (копирам Grimjaur ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 ...Стига съм филосфствал отивам да си чета вътрешните болести :ph34r: (копирам Grimjaur ) Айде, пък като ги изчетеш... дай някоя рецепта за по-засукана манджа с джигерчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Абе бая тефтерени сметки се видяха, три топа хартия се изписа, всеки си има гледна точка и всеки сам си преценя кое е по-добро. Струва ми се, че възможностите като наемен работник и работодател (сам на себе си шеф) са що-годе на кантар. И от двете могат бая кинти да се изкарват и от двете можеш що-годе да закърпваш бюджета или да си на минус. В кой от двата филма си, мисля, че не зависи от това дали си шефче или наемник, а от това има ли хляб в тебе, или си за кофата. Иначе може до сабахлем и отвъд да философстваме за това, кое предпочитаме, обличайки го в епитети като "по-добрия вариант", "много по-добре е", или пък по принципа с киселото грозде да пледираме как едното е > > > > от другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Айде, пък като ги изчетеш... дай някоя рецепта за по-засукана манджа с джигерчета... А не ,манджите от джигерчета имат много холестерол,после трябва и някакви статини да ви изписвам,а ще вземете да станете много щастливи от многото холестерол ,после ще спрат форумните спорове(заяждания кой каквото си хареса) и форума ще трябва да се закрива Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 абе бойковистите откак почнаха да дават гръмко име и на сутрешното пикане на безпогрешните си полицейски отряди и се сещам за трагикомичния образ на главния комисар от серията "Такси" 1,2,3,4,5,6,7,8.... името е по-важно от ефекта вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Минава ми през главата това (колата на AlBundy) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Леле, Митичният се завръща че почне ли пак да пише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Леле, Митичният се завръща че почне ли пак да пише? Съмнявам се да пише. Иначе митичният Меган, нито 1 купа не взе днес на феста, правете си сметка колко е бърз Ако преди това не отиде на Белканто, че е пред разпад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Какво като е събота, аз съм на нермирана работна седмица и ненормиран работен ден :ph34r: Ред.:А нямаше да пия тая вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Дам, винаги отговаряш пред някой,примерно Дедушка Мароз пред жена си(ама дали си признава?).Но както винаги и тук има едно изключение: Не позна. Тя е на процент Кой кат' нея... и не, не мога да се дефинирам като преуспял защото тя успява да харчи парите по-бързо отколкото аз ги печеля. Но пък клиентите редовно ме овикват ако оплескам нещо и често ми се случва да пропусна да спя за да мога да насмогна. Но предпочитам така отколкото друг да ми налага правила (не че сега няма но се чувствам по-свободен). Абе бая тефтерени сметки се видяха, три топа хартия се изписа, всеки си има гледна точка и всеки сам си преценя кое е по-добро. Именно. И много зависи от професията. ПС: Аз работя full time за едните си клиенти при това имам уговорка че в еди колко си часа трябва да съм на линия ако има нещо да обсъждаме и някакви спешни задачи и т.н. И понеже нещо не сме се разбрали вчера сега ще трябва да отделя 1 час да пооправя едни бакии... ма не се оплаквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Абе дали да си лягам? :ph34r: Поне ще си изпия бирата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Е*ало си е майката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 в събота вечер младежта е пред компутера?!!!! тва не е ли времето за пиянство и курвалък, шмъ прощавате за френския? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 имино Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 бива..отчетохме и днеска няколко бири, цаци...едно друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Той вече е инженер и няма време (и желание) за такива безумни деяния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Поне си смени аватара, ако не друго. А и къде да обикаля по тъмното сам. Те с Ангел нали скъсаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Оу мамоооо.... Мамооо мамооо... Мале, мале, мале... Така и Титаник не с ее разсцепил. МММммммдааааа бива горе долу, всичко е на шес, проблеми нема, глава -тоже " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Добро утро, добитъци. Аре пак на работа... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.