Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мммм днеска се запилях яко, регетон, испански/мексикански/кубински рап и не само... кеф!

Wisin Y Yandel Ft. T. Dize - Siente El Calor

Outlandish - Walou

Само да стегнем с брат ми old school-a 63' и тея със скъпите мерцедеси да ме хванат за... разхода на гориво хаха. :)

Това е селяния да ти кажа направо. Не важи. Някаква жалка пародия на музика. Ама много жалка. Нещо като френски рап. Ама мааалко по-зле, колкото и невъзможно да ти се струва. Или гръцки рап. Ох леле. Там е направо страшно.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бира или вино, това е въпросът... За първото трябва да ходя до магазина..., а така ме мързи...., но пък мазните мървя и от второто няма да се обидят. Не е лесно да си ерген, мамицата му!

Добър утер, диър мутърс*!

* мутра в множествено число

Ред: Тоя уикенд мнооооого качествено отбелязахме РД-то на Сашко, Deftur :) То не бяха градушки, къпане в пръскалото, танцови ансамбли... Саше, все така да ти го отбелязваме РД-то :)

Отивам да си предавам дипломната работа. Но в момента сера. Много е яко да влизаш с лаптопа в кефена. Тъй като имаш занимание и можеш да останеш по-дълго, ти се отваря възможност да се изсереш от дъното на душата си. А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". :(

...................

Всъщност името ни е Легион..., ама си траем... да не ни помислят за задръстени.....

Хах, да.Нии ще станем милиони. :laughing:

В нас ме чакат 50-тина кила латекс, който трябва да бъде трансформиран от течно, кофено състояние, в сухо, вертикално такова.Офф, а така ме мързиии.

Отивам да си предавам дипломната работа. Но в момента сера. Много е яко да влизаш с лаптопа в кефена. Тъй като имаш занимание и можеш да останеш по-дълго, ти се отваря възможност да се изсереш от дъното на душата си. А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". :(

Ако верно предаваш дипломна - успех.

Cougar Town = Агнешко! АГНЕШКО!?!?!?

Чак сега ли разбра за тоя умен превод! laughing.gif

Между другото сериала е много свеж, Пресияна, препоръчвам ти го

Гледал съм го, Чупакабра, предъвкваем е. Тези дни си бях в Пловдив и от скука зяпах Fox Life, та тогава го видях това гениално заглавие. Почувствах се омърсен.

.... А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". :(

:bowdown: Браво Ваньо! Юнак ! You're my hero...

П.с. Изобщо няма да се впускам в разсъждения..., колко точно трябва да ти е шавливо дупето, за да докараш такъв шедьовър... като горе упоменатия

Това е селяния да ти кажа направо. Не важи. Някаква жалка пародия на музика. Ама много жалка. Нещо като френски рап. Ама мааалко по-зле, колкото и невъзможно да ти се струва. Или гръцки рап. Ох леле. Там е направо страшно.

Абе да си го кажем... като нашите тук са! Само дето е на друг език и не се пее за пички и к'ви гъзари били!

Иначе френският рап и той не струва, много фъфлят там. То като цяло хубава рап музика има, много малко обаче.

Ама нали т'ва харесват момичетата у едно момче, гъзарска селяния, та нека им угаждаме от време на време! XD

Пък и аз съм си селяче ей!

За гръцки рап не бях чувал, виж македонски и сръбски знам! хахаха

Истината... от много малък съм закърмен с ретро, диско, фънк, денс и любовни рок балади, ама кой ти слуша такива, пък и в Пловдив едно заведение няма толкова свежо ориентирано към тея стилове музика, скука си е направо!

Атанасе, ти ще си "пингвина" предизвикал ерата на пост-апокалипсиса... да знаеш, няма кой друг! хаха ;)

Не бих си определял музкалните вкусове, а и не само музикалните, по това кой ми се смее и кой не. Или пък щото някой си там не го слушал или щото не било модерно.

Диск?

000004ED: 53 81 EC 44 01

Без диск!

000004ED: 01 00 00 00 C3

Най-накрая и аз да кракна нещо ве! XD

Да беше се обадил бе, мисир! И бирата, и мръвете, и покрива са наши!

Ми..., да бях съ обадил, бе фитко проскубана..., ама нали си вече съвсем семеен мъж таа... знам ли, ша вземе кака им и мене да нарежда....

Не бих си определял музкалните вкусове, а и не само музикалните, по това кой ми се смее и кой не. Или пък щото някой си там не го слушал или щото не било модерно.

Така де. Той и Чефо не разбира от музика, но това изобщо не му пречи да не го крие... и да обвинява другите в това (особено когато е на мама пияното мисирче...)

Ред. Тва, ако изкарам още една седмица без цигари и без да убия по особено жесток начин някого... ще съм ебаси и железният тип, майна!

Пффф блазе ти, дано ги спреш!

Аз съм се отказъл от мисълта да ги отказвам! XD

Пък и вървят чудесно с кафето... иначе само кафе, много постно ми се струва!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...