Killerincho Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Мммм днеска се запилях яко, регетон, испански/мексикански/кубински рап и не само... кеф! Wisin Y Yandel Ft. T. Dize - Siente El Calor Outlandish - Walou Само да стегнем с брат ми old school-a 63' и тея със скъпите мерцедеси да ме хванат за... разхода на гориво хаха. Това е селяния да ти кажа направо. Не важи. Някаква жалка пародия на музика. Ама много жалка. Нещо като френски рап. Ама мааалко по-зле, колкото и невъзможно да ти се струва. Или гръцки рап. Ох леле. Там е направо страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Добро утро! Вънка пердаши яко дъжд :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Каквото ще да пердаши вън, аз си подготвям тепсията за мачовете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Бира или вино, това е въпросът... За първото трябва да ходя до магазина..., а така ме мързи...., но пък мазните мървя и от второто няма да се обидят. Не е лесно да си ерген, мамицата му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Да беше се обадил бе, мисир! И бирата, и мръвете, и покрива са наши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Добър утер, диър мутърс*! _______________ * мутра в множествено число Ред: Тоя уикенд мнооооого качествено отбелязахме РД-то на Сашко, Deftur То не бяха градушки, къпане в пръскалото, танцови ансамбли... Саше, все така да ти го отбелязваме РД-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Отивам да си предавам дипломната работа. Но в момента сера. Много е яко да влизаш с лаптопа в кефена. Тъй като имаш занимание и можеш да останеш по-дълго, ти се отваря възможност да се изсереш от дъното на душата си. А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Cougar Town = Агнешко! АГНЕШКО!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 ................... Всъщност името ни е Легион..., ама си траем... да не ни помислят за задръстени..... Хах, да.Нии ще станем милиони. В нас ме чакат 50-тина кила латекс, който трябва да бъде трансформиран от течно, кофено състояние, в сухо, вертикално такова.Офф, а така ме мързиии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Отивам да си предавам дипломната работа. Но в момента сера. Много е яко да влизаш с лаптопа в кефена. Тъй като имаш занимание и можеш да останеш по-дълго, ти се отваря възможност да се изсереш от дъното на душата си. А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". Ако верно предаваш дипломна - успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Тия хора разноглед ме направиха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Cougar Town = Агнешко! АГНЕШКО!?!?!? Чак сега ли разбра за тоя умен превод! Между другото сериала е много свеж, Пресияна, препоръчвам ти го Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Гледал съм го, Чупакабра, предъвкваем е. Тези дни си бях в Пловдив и от скука зяпах Fox Life, та тогава го видях това гениално заглавие. Почувствах се омърсен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Трябваше да си е "Майки са ч*кане", нали (или по творческото "Майката си е е*ало") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Gabooom! Yes, Riko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 .... А можеш и да пишеш имена, или да правиш формички. Засилих се да правя "малия Стелни", но силите ми стигнаха само до "котора". Браво Ваньо! Юнак ! You're my hero... П.с. Изобщо няма да се впускам в разсъждения..., колко точно трябва да ти е шавливо дупето, за да докараш такъв шедьовър... като горе упоменатия Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Това е селяния да ти кажа направо. Не важи. Някаква жалка пародия на музика. Ама много жалка. Нещо като френски рап. Ама мааалко по-зле, колкото и невъзможно да ти се струва. Или гръцки рап. Ох леле. Там е направо страшно. Абе да си го кажем... като нашите тук са! Само дето е на друг език и не се пее за пички и к'ви гъзари били! Иначе френският рап и той не струва, много фъфлят там. То като цяло хубава рап музика има, много малко обаче. Ама нали т'ва харесват момичетата у едно момче, гъзарска селяния, та нека им угаждаме от време на време! XD Пък и аз съм си селяче ей! За гръцки рап не бях чувал, виж македонски и сръбски знам! хахаха Истината... от много малък съм закърмен с ретро, диско, фънк, денс и любовни рок балади, ама кой ти слуша такива, пък и в Пловдив едно заведение няма толкова свежо ориентирано към тея стилове музика, скука си е направо! ________________________________________________ Атанасе, ти ще си "пингвина" предизвикал ерата на пост-апокалипсиса... да знаеш, няма кой друг! хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Не бих си определял музкалните вкусове, а и не само музикалните, по това кой ми се смее и кой не. Или пък щото някой си там не го слушал или щото не било модерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 ....и талифона ми звънеше с частушки застроени с малко ритъм басов. весели песновки имат ребятата. Аааа това ме изкърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Диск? 000004ED: 53 81 EC 44 01 Без диск! 000004ED: 01 00 00 00 C3 Най-накрая и аз да кракна нещо ве! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 http://bnt.bg/bg/news/view/31372/dajving_fest И аз бях там, и аз видях. Групата с която съм винаги под вода извадихме 2/3 големи награди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Да беше се обадил бе, мисир! И бирата, и мръвете, и покрива са наши! Ми..., да бях съ обадил, бе фитко проскубана..., ама нали си вече съвсем семеен мъж таа... знам ли, ша вземе кака им и мене да нарежда.... Не бих си определял музкалните вкусове, а и не само музикалните, по това кой ми се смее и кой не. Или пък щото някой си там не го слушал или щото не било модерно. Така де. Той и Чефо не разбира от музика, но това изобщо не му пречи да не го крие... и да обвинява другите в това (особено когато е на мама пияното мисирче...) Ред. Тва, ако изкарам още една седмица без цигари и без да убия по особено жесток начин някого... ще съм ебаси и железният тип, майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Пффф блазе ти, дано ги спреш! Аз съм се отказъл от мисълта да ги отказвам! XD Пък и вървят чудесно с кафето... иначе само кафе, много постно ми се струва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Хитът на годината! http://www.youtube.com/watch?v=q0ohT89flgc&feature=popular Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.