Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз мога да ти кажа как и с какво може да се направи както трябва от някого. Ти сам нищо не можеш да направиш - обзалагам се laughing.gif

Ще ти спретна хонорар като за наше момче beer.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Ти сам нищо не можеш да направиш - обзалагам се

За можене не се обзалагай. Виж желание ми липсва определено. Време също

По-хубаво че нямаш!

Пък и защо ти е facebook, като си имаш тук "форумни срещи"... което почти същото! XD

WTF. Ми що ги четете такива изобщо? Аз хора дето ме осведомяват час по час какво правят ги "mute-вам" много бързо.

Аз статуси рядко сменям обаче има моменти,в които заливам хората с песни :D

host-тая песен ме кефи невероятно много :D

PS: И защо хората си отварят facebook-a по няколко пъти на ден? На мен 1 път седмично ми е достатъчно за да видя кой къде е ходил, качил ли е нови снимки и дали е намерил някоя простотия (както и да пльосна някоя весела картинка или мъдрост) и дотам. Ти кисни по цял ден там чети и пиши глупости пък после се оплаквай че само простотии пишат хората и пасеш овце във ферми

PS: И защо хората си отварят facebook-a по няколко пъти на ден? На мен 1 път седмично ми е достатъчно за да видя кой къде е ходил, качил ли е нови снимки и дали е намерил някоя простотия (както и да пльосна някоя весела картинка или мъдрост) и дотам. Ти кисни по цял ден там чети и пиши глупости пък после се оплаквай че само простотии пишат хората и пасеш овце във ферми

Заради ебавка дядо. Пък и аз карам една игра с коли там. Ама си стигнах максимума и ми писна :).

В моя фейсбук сложих едни линк за едно китайче, дето го сравнява с майспейс. Попиках се да се хиля на репликата: Facebook is boring version of Myspace :P

Аз нямам регистрация в "лицекнигата" и нямам намерение да си правя :)

значи сме двама последни мохикани.

Мммм днеска се запилях яко, регетон, испански/мексикански/кубински рап и не само... кеф!

Wisin Y Yandel Ft. T. Dize - Siente El Calor

Outlandish - Walou

Само да стегнем с брат ми old school-a 63' и тея със скъпите мерцедеси да ме хванат за... разхода на гориво хаха. :)

То и аз нямаше да си правя ако един приятел не беше се заинатил че снимки на новото си БМВ няма да качи другаде щото много го мързяло и да съм вземел да си направя най-сетне регистрация и аз издържах цяла седмица преди окончателно да ме загризи любопитството достатъчно та да си направя. Гада не поиска да каже нито модел нито цвят, само викаше "влез и виж де".

Там имам 2ма познати които час по час осведомяват какво ядат, спят ли, ходят ли някъде, кой филм гледат... ей това не мога да го разбера. А са сериозни хора на по 35+ години а не някакви тинейджъри на които им е скучно...

3 зверски вратни пържоли след малко ще изскокнат от тигана... Леден Туборг в каната и се насочвам към плазмата да гледам мача. Класика! laughing.gif

Вие си говорете за Фейсбук хахахах

beer.gif

3 зверски вратни пържоли след малко ще изскокнат от тигана... Леден Туборг в каната и се насочвам към плазмата да гледам мача. Класика! laughing.gif

beer.gif

Верно, че и някви футбалетисти играеха на световно. Аз ще ида на една кръчма да се тормозя с едни бири и мезелък. еВал съм ги в мачовете...няма ли обороти и рев на двигатели не ме търсете :) :D

Всъщност сме трима.И нямам никакво намерение да си правя.Някога.Изобщо.

Наздраве на всички. :beer: Студения бирьок, си е много арна работа.

beer.gif

Ти..., виж да нагледаш овцете..., щото ако са шибнат у люцерИната, ша вземат да са подуят....

Всъщност сме трима.И нямам никакво намерение да си правя.Някога.Изобщо.

Всъщност името ни е Легион..., ама си траем... да не ни помислят за задръстени.....

Всъщност, тази тема тук не олицетворява ли стопроцентово духа на фейсбук или нещо се бъркам?

Не, ония пачаври ни имитират.

Всъщност, тази тема тук не олицетворява ли стопроцентово духа на фейсбук или нещо се бъркам?

Шшшшт, че сега някой ще направи сравнително клипче като на онова китайче

между Bulforum vs Facebook vs MySpace :D

Хъ, а откога се появи бутонче за Twitter? :ph34r: Нищо чудно и за Fuckbook да се появи в скоро време :ph34r:

Не, това е offline IRC канал :) А и е повече от ясно че е пълна с глупости, а не като facebook който претендира че е нещо повече

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...