Grimjaur Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Добро утро, мошонки необръснати :ph34r: Тука подхуйнова един лек приятен ветрец, ама е 20 градуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Дубрутро бе майна. Не знам къде си ма тук където съм аз ни'къв ветрец не се усеща и съм пуснал климатика да се раз'лаждам. http://www.romancortes.com/blog/pure-css-coke-can/ това е направено единствено със CSS ЯКО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Ами, аз съм в западното предградие на Пазарджик, на 16-тия етаж. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Брр... Първият истински почивен ден от мноооого време насам. Ранно ставане, дълго пиене на чай... Към този час съм отметнала от плана за деня една тава с мъфини и мноооого оладьи. Да живее сладкото от смокини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Добро утро! Да станем на крака за сладкото от смокини, пък и за сладкото от малини, нищо че не ги обича много много тея бурканчета, които само запълват рафтовете по избата. Аз съм от хората които за зимнина са си скрили тютюн и много кафе в някой шкаф. XD Никога не стойте на перваза на прозореца... особенно ако е валяло и сте на втори етаж! ЩЯХ ДА СЕ ПРЕЧУКАМ МАА МУ СТАРА тъпите му габарчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Можеш да допълниш и "ако живеете в моята къща"... Последната ми квартира беше на втори етаж и не съм имал проблеми с первазите на прозореца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Глори, човек като останалите съм. И никоя скапана феминистка с веещи се като бойни знамена косми по краката няма да ми казва какво да говоря за жените. Не разбирам кого визираш тук,както и да е. Никой нищо не ти казва,просто ми е чудно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Не разбираш, но си мислиш, че визират теб, та скачаш... Или като защитницата на онеправданите жени по света Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Не разбираш, но си мислиш, че визират теб, та скачаш... Или като защитницата на онеправданите жени по света Тц.. бях забравила какво е в тоя форум. Нищо не си мисля изобщо,не разбирам кой визира.Както вече казах. Просто му се чудя. И не скачам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Не разбираш, но си мислиш, че визират теб, та скачаш... Или като защитницата на онеправданите жени по света Не, не! Според мен се изказа по-скоро като защитница на развяващите се като бойни знамена феминистки крачни и т.н. космаляци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Не, не! Според мен се изказа по-скоро като защитница на развяващите се като бойни знамена феминистки крачни и т.н. космаляци... ?? нали споменах вече ,че нищо не защитавам. Но нека всеки напише първата тъпотия,която му дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Бррр брррр брррр брррррррр бум бум бум тряяяяяяс Е тва беше първата тъпотия дето ми дойде на акъла PS: Имаше едно клипче където някакъв викаше "бръм бръм" и нищо. Някакъв тест беше колко време ще издържиш преди да се захилиш но нещо не мога да го намеря. Някой сеща ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Глори, никой не визирам, най-малкото теб :ph34r: И според мен не е тъпотия, а житейска философия. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 ?? нали споменах вече ,че нищо не защитавам. Но нека всеки напише първата тъпотия,която му дойде. Ето..., дори започна с оправданията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 70 квадрата покрив покрит с ламарина за 6 часа сам - задобрявам... Яд ме е обаче, че изпуснах най-интересните мачове от началото на първенството Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Глори, никой не визирам, най-малкото теб :ph34r: И според мен не е тъпотия, а житейска философия. :ph34r: Еми аз цял ден разправям,че не казвам че визираш мен.. А че просто ти се чудя.. А Гадо си няма работа просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Ми чуди се. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 70 квадрата покрив покрит с ламарина за 6 часа сам - задобрявам... Колко взимаш на час че ме чакат едни ремонти пък майстора дето съм хванал малко скъпо ми взима? Освен покриви плочки можеш ли да слагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Освен покриви плочки можеш ли да слагаш? Това надали го прави..., но за сметка на това, може да пие бира професионално ( с материали на клиента)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 То, това за бирата, всеки го може. Там майсторлък не се иска.Стига да има студена бира.Охоооо.Ай Наздраве. П.П. Е, почти всеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Аз мога да слагам плочки, и изолация правя. Ама не искам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Даа.. бе! Не се искало майсторлък !? Ми то по тази логика и за да си зъбар не се иска нищо особено..., работата ти е само да сложиш диагнозата, а останалото... пациентът и сам може да си го свърши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Майсторлък на биропиенето? Подобен на този за правене на зъби? Аз ли нещо не разбрах ти ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 То, това за бирата, всеки го може. Там майсторлък не се иска.Стига да има студена бира.Охоооо.Ай Наздраве. П.П. Е, почти всеки. Голяма глупост каза! Ама нищо - наздраве. Майсторлък на биропиенето? Подобен на този за правене на зъби? Аз ли нещо не разбрах ти ли... Всяко пиене си има майсторлък, който разбира се няма нищо общо със зъботехниката или каквото и да било от сорта... Ники, консултации относно строителство и ремонти давам срещу 12-18 и повече годишни питиета Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Ники, консултации относно строителство и ремонти давам срещу 12-18 и повече годишни питиета Бе то на мен ми трябва някой да го направи не да ми казва как да си го направя сам Много скучен форума тази вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.