gado Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Има само две места за жените - кухнята и леглото. :ph34r: Всъщност са три местата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Глори, човек като останалите съм. И никоя скапана феминистка с веещи се като бойни знамена косми по краката няма да ми казва какво да говоря за жените. Леталис, докторе, нямам обстипация, нито махмурлук. Ахххх ,объркал съм диагнозите,извинявай!Ама все нещо трябва да ти има кажи сега на чичко доктрор Аййй неска много изпростявам край,напускам укритието!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Има ми бе, докторе, има ми - 80% от костите ми са чупени поне веднъж, сега като се сменя времето ме болят :ph34r: И проблеми със ларингса имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Има ми бе, докторе, има ми - 80% от костите ми са чупени поне веднъж, сега като се сменя времето ме болят :ph34r: И проблеми със ларингса имам Искаш да кажеш, че си си строшил 164,8* различни кокъла поне по веднъж..... Човеко, ти да не си минавал през центрофугата на индустриална перална машина? * всъщност цифрата не е коректна защото общият брой кости при детето е 350, като по време на растежа някои от тях се срастват и при възрастен индивид броят намалява до 206. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ами...водя доста бурен начин на живот...е, 80% не, ама по-голямата част от костите + черепа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ми прави секс малко по-кротко де! Стига с тези акробатики. И определено не в банята - много се хлъзга там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Е, то затва има и душове, тоалетни казанчета, окачен таван... Виж сега, дедо...По-скоро ще спра секса, отколкото акробатиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Тези всичките са също така много чупливи и/или хлъзгави. Вервай ми Иначе във вана е много забавно. Освен това гори много калории защото движенията във водата са по-трудни но определено е доста интересно Аз акробатиките не те карам да ги спреш напълно само да ги намаляш. Щом толкова често се контузваш взимай предпазни мерки нещо - някоя възглавница тук-там върху по-острите и твъдри ръбове нещo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 А кой е казал, че съм се потрошил от ебане? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 дядото, а пък ти не отрече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Но не съм и потвърдил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Айдееее някой прибра джакпота. Да му е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Сигурен ли си? Ще ми кажеш ли числата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Сигурен ли си? Ще ми кажеш ли числата? Така каза водещата, имало 1 шестица. 6/49 1-во теглене - 19, 13, 32, 46, 41, 44 2-ро теглене - 25, 48, 46, 5, 28, 39 Падна рекордният джакпот от 6,5 млн. лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Освен това тези травми са на едно равнище с тези от войните,така че не срамно да си ранен в боя, независимо в кой За пример фрактури има и на други места освен на костите ,а за направата им се иска доста напористо поведение и нестандартни действия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Скучни хора. Човек се бъзика те буквално го приемат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Честити ми сумати милиони от тотото. Kаня всички ви на печен вятър на скара и свински мъди с кал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Не бе! Кални свински мъди в тръс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 И тва е вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Айде...от утре почва денонощен бач/буквално/ до средата на юли. Курви сбогом! Няма вече пиене, има лазене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Егати дъжда тая вечер (Плд)... порой. _________ До Герджика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Де го, при мен едва прикапа, даже дъжд не беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Чудесен тропически дъжд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Егати нищо не съм усетил. Я да взема да отворя прозореца че обичам да слушам как вали Едит: изтървах го. не вали вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Той е на облак. Преди 10 минути беше към Беломорски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.