lil_stenly Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Абе веселба е, ако се връзваш през кръста (както правя аз)... може да те вземат за хвърчило дечицата! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Няма, защото знам какво има предвид. Преди 2 години щеше да има спор, ама сега не. Ех, бат' Весо, одъртяхме... Всичките ми познати си мислиха, че са виждали много голфове докато не ми дойдат на гости в Босна . Ще кача малко снимки ако не забравя. Ще ставам DIR водолаз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Галински! Жестока мръвка! Преди малко отнесох 3 вратни пържоли Бирата се лее, студена и пенлива.... Между другото днес разбрах, че е голяма веселба да духне вятър докато си на покрива и държиш 5 метров лист ламарина във въздуха Браво, бе ! Развиваш си значи... в уединение..., битово свинеплюскане и кравоядене, а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Някой да даде едно GSM номерче на Гадински, че имам да го питам нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Дойдоха жегите и всички се сетихме за Гадин Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Някои одъртяхте, дам ... Така е... Ти да не си на принципа на леля ми : След 40 започна да ги брои наобратно Их, шигувкам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Наско, искам си газа ей Това ако го имаш и го даваш го отнасям и него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Тилефони се муууу.. Сложно е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 :ph34r: Т'ва е готино, ама май имаше и VSS модел със сгъваем приклад доколкото си спомням, което ме кефи повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Бирата е хубаво нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 ВСС със сгъваем приклад е АС "Вал". Две принципно и коструктивно различни неща. Добро утро. Ред: Отивам да си забъркам напалм...И без това имам проблеми с буренаците на село... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ред: Отивам да си забъркам напалм...И без това имам проблеми с буренаците на село... Само внимавай да не забъркаш вместо напалм, коктейл "Молотов", че като закъсаш за алкохол, може да го изпиеш като ония руснаци... Ето ти един поздрав от мен, да се върнеш в детските си години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ми то молотовката малко се различава от напалма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Рискът е баща на разузнавача, а предпазливостта - негова майка. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Мобо, кажи им, че би желал да инвестираш 100 000 виетнамски донги в тяхната бързоразвиваша се корпорация. Забележка: 100 000 виетнамски донга = 8,40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 До Дядо Мраз... http://vbox7.com/play:a9236362 - те такива устни да ми подариш за Коледа....Може и с певицата. Аз ще не си бия камшиците и да ходя да уча, чеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Има само две места за жените - кухнята и леглото. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Добър ден! Хахааха, до тоалетна не и се полага да ходи ли? хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Да ходи бе...да прави квото знае :ph34r: Нали не ми пречи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 .... Мен пък ме тормозят от някакви Global Marketing нещо си. Доста редовно. В началото им обяснявах културно че не желая да им слушам глупостите. После взех да ги псувам, сега само като чуя че са те и им затварям. Но са българи определено. Аз на английски с индийски акцент бих ги траел около 30 сек преди да им затворя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Има само две места за жените - кухнята и леглото. :ph34r: Понякога доста глупави изказвания правиш. И се чудя ако не се шегуваш,какъв човек си ти,и какво толкова те тормози,че така говориш за жените. Нямам предвид,че моите изказвания са страхотни.. Но със сигурност има жени,които не заслужават да се говори така за тях.. много тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Запек,мисля че е,такива са симптомите,а може би и лек махмурлук,все пак човека е пещерняк,от сухата храна и алкохола така става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Глори, човек като останалите съм. И никоя скапана феминистка с веещи се като бойни знамена косми по краката няма да ми казва какво да говоря за жените. Леталис, докторе, нямам обстипация, нито махмурлук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.