dvdrw Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Дааа, по кварталите няма да има толкова задръствания, предполагам. Така или иначе не могат да извозят боклука преди да се засили движението, така че... А относно снайпера - защо ще хабиш патрони? стари картофи или лук нямаш ли на балкона . Така ще прибавиш още един аромат към иначе ароматизираните 'карамели' Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Вишни със сиренце и прошуто за закуска. Плюс чаша силно чисто (без захар, без мляко) кафе и чаша вода... ебаси кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Започна финалната права. 3 седмици още...после евентуална волна програма във Фамозо Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Шунка с вишни , почти като диня с айрян. Как е на вкус, като смесиш вкусовете. А и със сиренцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Вишни със сиренце Шунка с вишни Вие сте извратени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 През главата ми минава AC/DC и Metallica. FLAC. Направо глави отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Вие сте извратени! Ние сме смели гастрономи... има и различни неща от сланината с праз (да живей). _____________ Ако знаеш какъв печен заек с вишнево-сирен сос правя...чудо. Особено ако е леко подлютен и с кисели краставички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Ние сме смели гастрономи... има и различни неща от сланината с праз (да живей). _____________ Ако знаеш какъв печен заек с вишнево-сирен сос правя...чудо. Особено ако е леко подлютен и с кисели краставички. Загуби ме с киселите краставици :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Малей трябва да чистя около 25 кила грах.Иначе направихме и система за капково напояване и ще станат бахти айляшките домати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Слушайте какво, не искам като стана да хвърля поглед на форума и освирепял от глад да се запътя към хладилника! Бива ли такова нещо? Host, особено пък ти с тоя заек. Другия път да ми запазиш 1 парченце. Letalis, не знам какво не им харесваш на киселите краставички но ако е сложил и малко кашкавал става 1 път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 И аз съм гладен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Таратора е най-добрия приятел на гладния човек (след бирата и пържолите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 А онази мръсна дума с буквата М?И тя мисля, че влиза в графата най-добър.... П.П.Поръча ли си диванче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Поръчах. Продавам стария при това много изгодно ама май никой не го иска ПС: Ти пък откъде знаеш за диванчето? Нямам спомени да съм казвал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Първо, видях темата за продажба.(м/у другото дивана е супер, ама сега съм хванал да сменям дограмата и не останха пари....иначе щях да го отнеса веднага) Ден по-късно, докато плащах, току що пристигналата ми спалня в Нов дом, ти разправяше, на 50 см. разстояние от моя милост, (на онез моми, намусени - продавачките), че си успял да убедиш жената за тея арните диванчета. После се сетих, че това нещо ми е познато отнякъде( щото не сме се виждали на живо с теб).И ми светна, че дедото разправяше из форума за опитите, да убеди жена си, за едни такива арни диванчета с разни екстри. Даже тръгнахме заедно да излизаме от магазина и подозренията ми се оправдаха...качи се на...о чудо Авенсиса.И те така...за диванчето. Ама три месеца...много бре дедооо.Или закачи онова от плевенския склад? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 С Танас пак се взехме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Потвърждавам...След като разбрахме, че чакаме бебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 А такаааа. Ами тогаз нищо друго не остава, освен да ви честитя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Танасе, Танасееее....а уж въстание щяхме да дигаме....ай' да са живи и здрави младите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Честито и от мен ... и дано "то" да не е единственият повод да се взимате... Ред. 3.Колекция източни ножове - 17бр. Тези ме интересуват живо. Цъкни малко снимки на лично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Във връзка с гореобявеното подарявам: 1.Противогаз общовойскови - 2бр. 2.Противогаз спецчасти - 1бр 3.Колекция източни ножове - 17бр. 4.Колекция ножове за АК - 8бр. 5.Колекция книги за ножове - 24бр 6.Колекция книги за оръжие - 183бр Има и още...ама не съм се решил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 С Танас пак се взехме Потвърждавам...След като разбрахме, че чакаме бебе... Ако се гъбаркате ще ви бия и двамата! Ако не - да сте ми живи и здрави! Наско - спец-газа за мене ако обичаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 качи се на...о чудо Авенсиса.И те така...за диванчето. Ама три месеца...много бре дедооо.Или закачи онова от плевенския склад? Ееее тоя Авенсис стана форумно известен А видя ли го отстрани колко хубаво е задран? Що не се обади. Верно имаше 1 човек вътре, но така и не обърнах внимание кой беше. 3 месеца - ИСКАМ НОВ, не искам Плевенския. Не че ще е кой знае каква разликата но ако го взема сега трябва да изхвърля стария защото а и ще ми дойде малко тежко така импулсивно да взема да броя 2 бона за диван... С Танас пак се взехме Потвърждавам...След като разбрахме, че чакаме бебе... Само така! Честито и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Колекция книги за оръжие - 183бр Има и още... Ебаси терориста! ...а "още"-то сигурно са наръчниците "Сглоби сам портативна ядрена бомба за 15 минути" и др. такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Хах, взе да ровиш из телефона, пък и щеше да е малко странно, да те дръпна за ръкава и да ти кажа дедоо, аз съм магданоза от форума, аре да ходим да пие кафе у вас. .Хах, не мислиш ли?Не видях задраното, явно е било отдясно, а аз я видях само отляво и отзад.Ама 'земи го оправи вече, че host-а ще вземе да изпорка наистина ония мехлеми за стъклата. Абе щом ти се чака.Аз моята спалня я чаках около 2 месеца и половина, даже закъсняха с доставката няколко дни и бая се бях позамислил дали да си търся неустойката, описана на гърба на поръчката-договор.Ама си викам айде, тоя път от мен да минем, пък и аз не бързах чак толкова.И без това сега у нас е като следвоенните години в нацистка Германия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.