Antares Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Аре, завърнах се! Учудващо лек, като за след посещение на баба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Браво! А на мен ми минава през главата едно предложение. Ако в следващите 5 минути поне 3ма човека от форума ми кажат да престана със спама и лиготиите, повече от мен такова нещо няма да видите! Съобщението е постнато точно в 21:07 (мое време 21:12... ваше), хех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Недей си насилвай късмета,все пак ако не спам и лиготии,какво друго ще правиш тука а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Бира с водка, мастика и ракия...Утре ще ми е тежко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Точно, аз к'во правя тука? Идеята е, че взе да ми писва да се правя на клоун нещо. Да не повярва човек! Пък защо да поствам полезни работи, някой изобщо прави ли го това нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Ти правел ли си се на клоун ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Невероятно шоу LORD OF THE DANCE!!! Щастлив съм, че бяхме там да го видим. Уникално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 И изкарахте късмет при това с хубаво време! Следващата сбирка на форума ти черпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Ники, утре ще се разцепиш вярвай ми. Невероятни сладури са. Между другото Антика никак не е удобен за шоу над 2 часа. Тия римляни не са го дообмислили ахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Неее...просто са им били по-твърди задниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Е те туй си е личен рекорд. От четирите полета на фиша имам едно единствено познато число А тази сутрин... колелото приготвено, багажа приготвен, будилника настроен... само дето аз не можах да стана толкоз рано :X Де*а пусти мързел... Да де, добро утро, народе ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ НА САПУН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Неее...просто са им били по-твърди задниците. Е.., значи не е за дяда ви Мраз. Неговото дупе е тооолкова изнежено, комай повече и от крачката му... СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ НА САПУН! ...мангалите, адвокатите и ресторантьорите също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Хладилните техници, автомонтьорите, асансьорните техници, дюлгерите и непускащите женички на клада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Верно, бе! Забравих ги тези гадове хладилните техници, тях задължително на клада, ама най-накрая - та да се пържат на бавен огън! Всъщност сега като се замисля..., адвокатите не трябва да се правят на сапун..., щото сапунът от тях ще се получи прекалено хлъзгав и мазен. Което не е добре, защото човек не знае къде ще му се изхлъзне сапуня из ръцете, а понякога не е хич здравословно (за повечето мъже поне) да се навеждаш за да си го взимаш. Затова, адвокатите в оловно-цинкови контейнери и да се складират надлежно... според предписанията за загробване на токсични и радиоактивни материоли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Имам бивша съученичка с дете на 5 годинки... (човечегледащотъпозащотофорумапаксеебъгналтотално) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 е нали е бивша. ко ти пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 е нали е бивша. ко ти пука? Защото сега се е сетил, че преди 5 год. и 9 месеца си е играл с нея на чичо доктор или по-точно "Когато тя търсеше салама" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Е.., значи не е за дяда ви Мраз. Неговото дупе е тооолкова изнежено, комай повече и от крачката му... С неземни усилия успях да изтърпя няколко часа на твърдите камъни без да се облягам назад. Но си заслужаваше! Много ми хареса! Сега ако има къде да отида на подобно представление но малко по-грандиозно (примерно с четворен състав и съответно по-голяма сцена) ще се размажа от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Прекарах 4 много приятни дена в Хърватска. Събирания с приятели всяка вечер в култови заведения и по 2 гмуркания на ден. Гмурканията също бяха много, много добри. Когато получа снимките ще покажа защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Добро утро. Ай' стига бе - кой пише с ъкаунта на Атанас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Новите шишета на мин. вода Девин са ултра тъпи. Не знам кой "икономист" е решил да пести от капачката но са много неприятни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.