Killerincho Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Минава ми през главата че за първи път гледах сватба по Интернет. Леля ми се омъжи в Лас Вегас и гледах церемонията баси якото По-яко щеше да си на място във Вегас Ходи ми се във Вегас, тва ми минава през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Майчицеее, имам непосилно гадни и болящи киселини! Ще се ходи на чичо доктор май, и чичо доктор като ми сипе диагноза "язва" и гледай сеир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Оф нещо не ми се ходи много много на работа днес,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Оф нещо не ми се ходи много много на работа днес,, Станахме 2-ма . . ..Въпреки че аз вече от 45 мин съм на нея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 http://www.liveearth.org/ Да ви приканя да обърнете вниамние. Който иска да го мисли за спам,който иска да го погледне и да се поинтересува.Хубаво е,че още има такива благородни събития. И вятърът навън е просто трепач *Би трябвало,ама сигурно ще сменят постоянно концертите от различните страни.Съмнявам се да дават само от една държава.Нали трябва да е по-интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 http://www.liveearth.org/Да ви приканя да обърнете вниамние. Който иска да го мисли за спам,който иска да го погледне и да се поинтересува.Хубаво е,че още има такива благородни събития. И вятърът навън е просто трепач Няма ли на 8 по бТВ да дават концерта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 не от 22.30 е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 не от 22.30 е 08.07 , не в 8 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 По-яко щеше да си на място във Вегас Ходи ми се във Вегас, тва ми минава през главата. Хаха ако тя не си дойде септември, живот и здраве АЗ ще ида ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 olee sq se pribiram s koleloto , s 1 nov far basi jivotnoto na 10 metra sveti razmazvam se , naprao mi idi da fana baika i pak navan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 в понеделник имам изпит лелееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 И кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 и добре сме ше го вземем Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 тва е друго. какво се шашкаш, оптимизъм и учене до дупка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 мдааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Uncle Charlie>>>>>>>all Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 мноо куха лейка съм цял ден си плескам херпеса с мазило за уши,вместо с мазилото за херпеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 мноо куха лейка съм цял ден си плескам херпеса с мазило за уши,вместо с мазилото за херпеси lol'd hard at this Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 тва е друго. какво се шашкаш, оптимизъм и учене до дупка Оптимизъм добре, учене до дупка не баш! Държавния ми е в четвъртък. До днес не бях започнал да уча. Считано от днес, квотата на ден ми е по 5 теми. Пак цял ден се разтакавах, но накрая полудях и от 8 вечерта досега врътнах 5 броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 мноо куха лейка съм цял ден си плескам херпеса с мазило за уши,вместо с мазилото за херпеси днес видях една мадама с огроооомен херпес на долната устна да не си била ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Uncle Charlie>>>>>>>all И аз го обожавам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Ако става въпрос за сладоледа-поздрав с един Choco Ball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 заслужава ли си човек да си пилее времето с WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 днес видях една мадама с огроооомен херпес на долната устнада не си била ти мба,не съм си подавала носа вчера ама некса се пазете и моя е огромен писна ми всяка сутрин някой биг бос да ме събужда и да ми напряга мозъка на мах от мига в който съм си отворила окото Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 VII кръг Локомотив 2001 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.