Antares Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Разбира се, че да! Варна е 'арна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Няма да е тия дни...След сесията Тогава ДА Варна освен че е 'арна, има и много яки мадами Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 На следващата Форумна среща обявявам следната инициатива - съФорумци събират кеш пара за елитна бясна кучка, която да източи Пешо 2-3 пъти (без да го бие) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Боли ма уя отколко време не бачкат, важното е, че не бачкат бутончаата....Аз отивам да гася рома с водка...А на вас страшни сънища....Да сънувате...как ви гоня с миризлив чорап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Абе сънувайте Бътън световен шампион - та да може да фалира окончателно Бърни Екълстън, мисира му с мисир (няма да му простя за дето кръга от Ф1 за САЩ не го взе Ню Йорк). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Боли ма уя отколко време не бачкат, важното е, че не бачкат бутончаата....Аз отивам да гася рома с водка...А на вас страшни сънища....Да сънувате...как ви гоня с миризлив чорап. Ех, да ми беше по-близо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Ма не съм!! И водката не я давам!! ПОздрав! Така и така заговорихме за водка и чорапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Tова време да се стяга и да спира да вали че понеделник ще ходя на Античния Театър вечерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Нямааа!! И аз вторник съм на дупка, ама се моля да е влажно... че съм с две мацки MidexEdit: (Ей това последното вече няма как да не го махна, сори, ама липсата на бутончетата зле ти действа. И да не ме забравиш като ти се обади "катерача" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Ники, Авенсиса го мушкаш тук на село в бокса и ти го правим кабрио Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Ники, Авенсиса го мушкаш тук на село в бокса и ти го правим кабрио По начало не харесвам кабриото но все пак... защо? Аз за античния театър се тюхкам понеже щяхме да гледаме Lord of the Dance но като гледам какво е времето може и да не го гледаме Да направя ли 2 стаи от офиса или да е една голяма? Но 30+ квадрата и 1 бюро вътре... но пък и мразя малките стаи.... бахти дилемата Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 ... Да направя ли 2 стаи от офиса или да е една голяма? Но 30+ квадрата и 1 бюро вътре... но пък и мразя малките стаи.... бахти дилемата Защо не направиш една стая + кът за отдих? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Какво имаш предвид под "кът за отдих"? Легло и телевизор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 пързалка, катерушка, люлка, пясъчник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Ахахахахаххахахахаа ей мобо убиваш ме на моменти. Това беше добро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Добро утро? Вие на тва добро утро ли му викате? Слънцето ше ми извади очите, някакъв гад ме гледа от огледалото, няма кафе, само нескуик с изтекъл срок..Даже бира няма!!! Е тва ако е добро утро, аз съм с махмурлук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Къде го видя т'ва слънце? Пак ще вали днес, мамка му и скапано време.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 През терасата го видях. Пече си. Аз ви остаам,че имам да сглабям маси, да ги еба и некадърните дърводелци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Друго си е рибната чорбица Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Какво имаш предвид под "кът за отдих"? Легло и телевизор? Според това, как отмаряш. пързалка, катерушка, люлка, пясъчник? Като се вземе предвид, че за Дядомраз най-малкото се предполага да е зрял индивид (), прилагайки екстраполация по възрастовата скала, може да се направят предложения относно атмосферата и съдържанието на къта. Бе, к'во плямпам глупости! Я да ходя да си правя ремонта, че тая отпуска ще вземе да свърши, а-а-а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Мале, какъв дъжд ме пра... не е истина Тръгвам аз, тъкмо намаля и след 2 мин. така се усили, че от таза надолу бях мокра кокошка Гледах да не минавам през локви и краката уж ми бяха сухи до едно време и стигам до едно място на бул. "Христо Ботев", като езеро, викам си : Беше к'вото беше. И хайде, с двата крака вътре Абе забавна картинка... Само дано не настина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Интересно, а от таза нагоре си била мокра каква? Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Лека нощ от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Добро утро на всички! Лека вечер, дедо! XD _____________________ Някой да има горелка? Need a light? Fire it up! Yes? You got my attention. Wanna turn up the heat? Имам някакъв дървояд в стаята, яде дъските маа'му малка! Ще изпепеля стаята и се оправи работата ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Тоя дъжд беше гаси бруталния. Им е.а майката гълабкса проста...На терасата капчука се е запушил от куришки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.