Grimjaur Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Добър утър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 да си признава, който не си пусна фиша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Фиш за какво? Превишена скорост? Превишени неуважителни лични обръщения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 За 3 милионния джакпот? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Изпаткали сте тотално, момци! Галински, тая ракия последната мноо 'арна бе Мдаа..., обаче като всяко хубаво нещо и тя свърши. Останали са към има няма три литра... Ама дет са вика - На есен с песен... П.с. Ако пак ти артисат ябълките може да се пробваме да я издокараме подобна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Добро утро! Даже се заформя да е по-добро! Балкан, малко без ток, техника и с много кафе... честито! Балкана се отлага... работа! _________________________________________________ Добрият гъгул май не е толкова добър! В случея бутончето "чувствам се късметлия" го избива на черен хумор! хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Абе вие нормални ли сте ве? Да ходя до тото пункта за някакви си кирливи 3 милиона. Ми то аз ако видя 3 милиона а улицата няма да се наведа да ги взема ве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Чесно казано 3 милиона на земята и аз не бих се навел да ги взема. Щото не знам... кой може да ме застреля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Или пък да чака да се наведеш! XD То те три милиона да не се оставят без причина! Иначе, к'вото си искате мислете, обаче... тотото, наредена работа. Не че е лесно да спечелиш така или иначе, ама сериозно, толкова пари кой ти ги дава? Ся, някой редовен фишър (рибар) ще изкочи, "АМА ТИ КАК ТАКА"... еми ей така, пускай фиша и пии една студена вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Кога е тегленето? До кога могат да се пускат? Ако спра да повръщам може да се дотътря до пункта Надеждата ни поддържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Чудя се... след като има тема за епична музика, дали да не пусна тема за епичкина музика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 ... дали да не пусна тема за епичкина музика? Тва ще е мноо епик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Минава ми през главата, че "Анатомията на Грей" много ме кефи! Също Честит Рожден Ден на ___smirnoff___! Жив, здрав, корав и т.н., Иво! Дано да имаш много здраве, щастие, късмет и всичко друго, което си пожелаеш Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Абеее...я вземете оправете тия бутончете, да ва еба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Те тея бутони са зле одавна на мен скоро ми се появиха емотиконите,и настана радост тъй като и те ми бяха изчезнали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Те това е...вземи на човек нещо, после му го върни и глей' к'ва радост пада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Те това е...вземи на човек нещо, после му го върни и глей' к'ва радост пада. Оф и на мен не ми работят от една камара време... Трия cookie-та, вафлички, тортички и пак нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Стори ми се, че видях Antares на живо преди половин час в ж.к."Тракия"...Дали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Еми той там живее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Антарес преди половин час се прибра от района на МакДрайф () към района на (м)Ебелна къща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Антарес преди половин час се прибра от района на МакДрайф () към района на (м)Ебелна къща. Фак майна! Значи теб видях до Баумакса!! Даа! Antares live! Знаех си, знаех си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Едвам се прибрах от район Тракия. Леле-майко, как карат там! 4 ситуации за ПТП, поне 3 пъти ме засякоха (2 пъти при завой (аз в лява лента) на ляво от средна лента при 3 ленти), някакви раЦери се дърпаха, една леля караше с 30 км/ч в най-лява лента и пуснат ляв мигач на прав участък поне 1 минута, някакви гъзари щяха да ме задерат докато паркират до някакво заведение (до Форум Тракия майче)...егати филмите, егати дивотиите. Направо все едно бях в друг свят по отношение движението по пътищата. ________ сигурно е било заради височайшата визита спомената на предните страници Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 До Варна за 2 дни....ДА или НЕ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 То тия дни ще вали - по-скоро НЕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Няма да е тия дни...След сесията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.