Antares Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Добро утро! Аз както винаги съм леко засран сутрин и ми е крив света. И както очаквам проверка - нямам и една FIFA да си пусна, пък да се разсъня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Добро утро, трътки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 с тоя мод режим не си е работа отнема ми 2 дена поста да ми се появи..... бахти тъпотията , а някой от модераторските величия дали би могъл само е така за разнообразие да ми каже до кога ще продължава тая свинщина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Последно ZGAN е махнал постоянния мод-режим и го е направил временен, който е трябвало е да изтече на 23 май в 21.15 ч., но като гледам май или са те забравили, или ZGAN е забравил да махне една отметка когато е пуснал обратния брояч...както и да е, вече си без мод-режим. П.П. За да не ти го сложи пак някой...внимавай с персоналните обръщения, които правиш по "твоя си начин", тъй като доста хора се засягат, а и се нарушават 2 точки от общите правила. Не ми отговаряй в темата, а ако все пак искаш - ползвай ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Ай честит! Педофилията ще спаси света Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 най накрая..... и да ще внимавам с обръщенията бях забравил че булфорум е пълен с лесно раними души...... имена няма да споменавам че току виж пак някой богопомазан с повече копченца от мене ще ме прати в небитието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 То и да не споменаваш - пак ще се намери някоя нежна, ранима душица да подскочи на принципа "гъзен негонен бяга". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Евала правиш си справка и от 3 години имаш 3 месеца пропуск в здравните вноски, защото никой не ти е казал, че след завършване на средно образование и приемане същата година в ВУЗ, последният ти внася таксите само от дата започване 1вия семестър... Да съдя ли, да не съдя ли...да псувам ли...студентски съвет има ли...Юридически Факултети в тази държава има ли...Икономически също... за по-кратко "запазена марка - България" Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Хе-хе, това ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Поздрав за дядо: http://vicove.com/jokepics/thumb_sredna_40490.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 КАКВО СТЕ СТОРИЛИ СЪС ЗЛОБИЛ!?!?!? Вижте колко постен отговор е дал в темата за Мисия Лондон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Имам чувството, че тия дето обслужват клиенти в банките са бавноразвиващи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Не знам но в 2-3 клона на ПИБ в Пловдив "каките" са особено засукани Чак да ти е кеф да ходих да им даваш пари през ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Ок, ти им давай пари... ние друго. ______________ И понеже идва лято, понеже си му е баш времето за тежките песни и хубавите компании... http://www.youtube.com/watch?v=IDs-rr0JbS0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Голям кеф е да притиснеш слушалките до ушите, да увеличиш звука и да се концентрираш върху треперенето на очите си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Ок, ти им давай пари... ние друго. То аз обикновено взимам ма това е друга тема За другото - искам снимков материал инак не вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Споко, ще си взема касовата бележка или разписката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Поздрав за дядо: http://vicove.com/jokepics/thumb_sredna_40490.jpg Ахахахахаха мерси мерси Споко, ще си взема касовата бележка или разписката. Абе момче, какви касови бележки бре? Аз за снимки ти говоря той касови бележки. Май за различни неща си мислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Аз предполагам, че ще имат изкривяване от професията и нищо чудно вместо снимка да получи човек разписка, касов бон и т.н. Нищо, важното е от тия пусти банки да излизаш на +, а не на - . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Ок, ти им давай пари... ние друго. ______________ И понеже идва лято, понеже си му е баш времето за тежките песни и хубавите компании... http://www.youtube.com/watch?v=IDs-rr0JbS0 Синан Сакич - Пием на ЕКС.... А сега ако някой познава 97 годишна палавница с уникална 45 килограмова внучка и много милиарди - да ми пише, че грам не ми се бачка повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Нормалното състояние на човек е да не му се работи (работи - извършва физически или умствен труд с цел удовлетворяване лични нужди; не говоря за правене нещо за лично удовлетворение). Хвала. Кандидатките със снимка (актуална) в цял ръст, първо име (пълна конфиденциалност, не помним имена) и банково извлечение или валидно едностранно волеизявление с бенефициент кандидатката за безвъзмездно дарение имущество (стойността е определЮща) да подават документи при колегата ^^^^^^^^^^. Срок на конкурса - до изтрезняване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 И още една фундаментална мисъл и спирам бирата....Преди мислих, че съм готов за брак....сега ГРАМ не искам...Тотална свинщина Нормалното състояние на човек е да не му се работи (работи - извършва физически или умствен труд с цел удовлетворяване лични нужди; не говоря за правене нещо за лично удовлетворение). Хвала. Кандидатките със снимка (актуална) в цял ръст, първо име (пълна конфиденциалност, не помним имена) и банково извлечение или валидно едностранно волеизявление с бенефициент кандидатката за безвъзмездно дарение имущество (стойността е определЮща) да подават документи при колегата ^^^^^^^^^^. Срок на конкурса - до изтрезняване. Не ползвай толкова трудни думи бре. ... http://www.youtube.com/watch#!v=SYoZ7EPUZHE&feature=related - гаранция, че това ще ви напие поне 5 човека Имам му всичките песни....ама не мога да ги излушам, че почват от 1979-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.