Midex Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 С lil_stenly нещата се разрешиха без бой. А защо тогава на Л.Стенли му е синьо окото - значи ме е излъгал, като каза, че вратата на стаята го била ударила случайно...трябваше да го питам дали името на вратата случайно не започва с "Г". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 За вратата... реших да проверя кое е по-здраво, моята твърда глава или добре познатите на всеки, солидни, дървени врати... късмет, нищо не се строши! Не ме питайте за какво съм го направил! Все пак мога да кажа, да не го пробвате, вратите са по-здрави по принцип! 24 Pulse beats per 10 seconds!!! Adrenaline rush! Мога да ги смъкна на 6 за 10 секунди, т'ва ми е рекорда! Meditation rulz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Are nyakoi da postne link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Are nyakoi da postne link ? Заповядай https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=92179&st=20 Продължават да не ми работят бутоните ааааааааа още малко ми остава и ще се оплача в КЗП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Щеше да е смешно ако не беше трагично, но уви, все още е трагично. И скоро няма да се промени. Винаги ще има малки и големи хора. Лошото е, че малките преобладават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Thanks - golyama izlojba pak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Щеше да е смешно ако не беше трагично, но уви, все още е трагично. И скоро няма да се промени. Винаги ще има малки и големи хора. Лошото е, че малките преобладават. Ако всички станат големи, големите ще спрат да са големи така че да не ти пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 И ти си прав ама само донякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Прилича на Code128 но май не е точно той... и какво си кодирал ми е чудно? Не е BULFORUM.COM защото щеше да е по-дълго, не е и BULFORUM на Code128 а типа на баркода не е Code39... и защо с баркод да не сме магазин нещо? То не че някои хора нямат форума за магазин ама все пак... Мисля си че бюрото ми е малко... а е 1.40мх1м... а мога да се разположа и на 2х1.50 и пак да не ми стига "http://BulForum.com" е кодирано в на стенли кода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Минава ми през главата, че вчера се запознах на работа с Валя (second.life.syndrome), днес се видях случайно, пак на работа с Александър (alchemy). Луда работа Миналата година в Ривиерата пък с mircata, sin city, Лъчо, на когото не помня ник-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 "http://BulForum.com" е кодирано в на стенли кода. С кой код? Или само предполагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Код 128 iso-15417 Стандарта до миналата година май беше iso-15416... не съм сигурен обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Доста компактно е като за него. Сега пробвах с някакъв онлайн генератор - произведе ей това: още 1 пробвах - произведе идентиче с този код ето го оригинала на стенли: ' Мда. Намерих друг генератор който направи същото като това на стенли. Но продължава да ми е съмнително малък този баркод. Помня преди че 6 цифрен код ставаше близо 2 пъти по-голям от EAN 8 а този ми изглежда прекалено компактен за да е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Аз въведох само BulForum.com ... без http:// отпред и явно генератора, който си използвал включва и информацията за размера на самата картинка, която се получава като краен резултат. Аз използвах Zint за този. И сега използвах този сайт за да проверя дали ще изкара същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Доста компактно е като за него. Сега пробвах с някакъв онлайн генератор....... Аз въведох само BulForum.com ... без http:// отпред..... И сега използвах този Абе! Я, да ва питам вас двамцата.... Ние хвърляме ли фасове във въшите писоари? Ми... не, нали!? Що тогава вие опикавате нашия пепелник....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Що бе може и на друг да ми е интересно. Виж какви любопитни неща обсъждаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Винаги ще има малки и големи хора. Лошото е, че малките преобладават.Грешиш. Броя на хората с наднормено тегло нараства в експоненциална прогресия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Ми не става дума за тегло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Вновь ребят зовет дорога – До родимого порога Девяносто суток впереди. Ни цветов, ни хлеба с солью, Их сердца наполнит болью Дикий танец трассеров в ночи. Мины свист ,подрыв фугаса труп сгоревшего Камаза и за бандой рейдом по горам . Выше будут - только звезды да орлами свитые гнезда, тяжело придется пацанам... А во сне между боями та любимая с кудрями что слезу роняла на плечо , Джип Чероки и квартира а впоследствии могила свежая у друга твоего... За высокими горами за лесами , за долами кто то крепко любит , верит, ждет , что разлука не надолго друг по исполненью долга обязательно домой придет ! Стелит скатертью дорога Все уже пьяны немного 90 суток позади ! За столом все вместе встанем помолчим , друзей помянем пусть земля Вам пухом , Пацаны ... Игорь Дрягилев - 90 суток Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Ехеее 1ви... ДОБРО УТРО! п.п. Станах в 4:40 кафета, закуска, въздух... особенно въздух! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Стенли, ко праиш бе, човек? Ставане е 4:40, закуски, кафета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Добро да е. Успешна и доходоносна седмица на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Добро утро! Тази седмица трябва да се печелят милионите. Дали ще е от тото или не - съдбата ще го реши. Аз ще се постарая да си вържа гащите и по двата начина. Успешна работна седмица на работещите. Успешна сесия на учещите. А на лузърите като котора и малкия стелни - ... ХМ... Нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.