Curunir Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Оттогава нататък ме гледаше много странно. Защо ли А де! Светът е пълен със странни хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Бре, как се разбира, че сме от една порода - "посветих" този текст на една досадна съученичка от английската. Тя първоначално много се зарадва и трогна от жеста, но след като започна да чете, усмивката й бързо се скри и очите й се разшириха три пъти. Оттогава нататък ме гледаше много странно. Защо ли Тъпото е че аз тая колежка я харесвах ... странна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 скверни мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 ... Двама сте, нали...? от няколко месеца се чудя... Милиони сме, но в едно тяло. Обожавам съзнанието. Просто родовете в езика ни са малко и затова се заблуждаваш, че сме двама. И благодаря за вниманието (сега като обмисля ситуацията - изглежда ми като слаб опит за провокация и зов за внимание. Макар и да не съм сигурна... Но кой може да е?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Всеки има нужда от внимание. Не виждам какво лошо има Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 40 минутен телефонен разговор е добро начало за деня. Даже много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 И благодаря за вниманието (сега като обмисля ситуацията - изглежда ми като слаб опит за провокация и зов за внимание. Макар и да не съм сигурна... Но кой може да е?) Нищо общо с опит за правокация или внимание, просто любопитство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 afx ти слушаш ли Pendulum е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Защо като бъзикаш някъф сървър с лигави хакове накрая решават да ти сложат бан? Итс Нот Фаир ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Нищо общо с опит за правокация или внимание, просто любопитство Не ме разбра... Опит за провокация от моя страна. С цел някой да ми обърне внимание. (Оле, пак май се шегувам със себе си, трябва да си забраня повече такива шеги!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 afx ти слушаш ли Pendulum е? Ами точно Pendulum не особено много... просто съм наясно за какво става въпрос (най вече със remix-а на Voodoo People) Иначе.. по-скоро слуашм: - Black Sun Empire - Noisia Също така Prolix, Gain, Audio, Limewax, Panacea и разни други такива изроди Не ме разбра...Опит за провокация от моя страна. С цел някой да ми обърне внимание. (Оле, пак май се шегувам със себе си, трябва да си забраня повече такива шеги!) Значи познах. Можеш да намалиш нивата на самоирония... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 мии аз не говоря за voodoo people имат доста по-добри неща от тоя rmx та са чудих,защото нали си почитател на d'n'b Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 мии аз не говоря за voodoo people имат доста по-добри неща от тоя rmx та са чудих,защото нали си почитател на d'n'b Да ясно ми е.. само че аз само него съм слушал .. засега Просто слушам други неща които вече изброих... иначе благодаря че ме подсети да ги чуя и тях в някакъв момент. Няма да избягат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Аф(хикс) след това, което каза за микса на ПЕНДУЛУМ на вуду ппл... Издихна ми се в очите. Повече никакво заяждане с теб... А да.. И след блак сън импайа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Just call me muscle man , or Аполончо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Pendulum ... dnb ... слушам други неща които вече изброих... Айде по-просветените dnb слушатели да ми препоръчат нещо, защото отчаяно търся нещо подобно на това: Ъъъъ... chillout dnb? Това е от саундтрак, имам го целия, но досега не съм успял да намеря нещо подобно, дори и малко, на него. Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 обаче тоя фотошоп кви чудеса прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Аф(хикс) след това, което каза за микса на ПЕНДУЛУМ на вуду ппл... Издихна ми се в очите. Повече никакво заяждане с теб... А да.. И след блак сън импайа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 The horror.... awaits http://www.youtube.com/watch?v=XY9-9u6pNzk http://www.youtube.com/watch?v=rMJV87kZpcM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Да не си подкарал тииф-а ? В смисъл, играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Че той си върви бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Минава ми през главата че за първи път гледах сватба по Интернет. Леля ми се омъжи в Лас Вегас и гледах церемонията баси якото Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 за пореден път бях прецакан от момиче. след скандала в събота си се напих и прекарах страхотна нощ. зарибих се по макс пейн, точно когато не трябва, седмица преди изпитите. ако вляза в университета, ще съм на седмото небе. след изпитите започвам страхотна работа. мнооого смесени неща чувства, дано хубавото надделее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Днес положих РЕЗОЛЮЦИЯ - никакъв Morrowind докато не мине държавния! Честно! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 ох,станах в 11 до сега съм на 2 цигари,иска ми се до вечерта да са максимум 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.