djadomraz Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Имаме, но взимаме скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Добър утър, хаймани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Що не си вземеш скутер. 1200 лева за колело само в някой свят тип Аватар бих дал. . Настоящия ми чушкопек ми е излезнал малко над 3 бона Ама аз си знам де, в друга категория съм Оф, защо хората имат рожденни дни през седмицата... сАтанасе, снощи си махнахме тиквите за твоя съзодийник Аладжов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Ииии, ко прай тоя маймун? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Играе StarCraft2 beta като за световно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Що ли друго не съм очаквал. Абе оня ден ми се стори, че видях Аналия из Сф. Жива ли е още тая плоскогърда трътка? И пак ли е с това огромно самочувствие без покритие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Когато през 2004-та година си отрязах косата - отрязах и всички нежелани комуникации. Беше просто - никой не можеше да ме познае, тъй че и аз не си давах зор да им се представям. Аналия беше една от многото, с които прекратих срещите. След това шадоуса изпедерастя до неочаквани висини и стигна логичния си край - стана детски кът. И от там нататък нямахме никакви пресечни точки. Бях чул от незапомнен източник, че е на шприц, че отишла в чужбина, че била станала баба, но ще бъда честен - дреме ми на камбанарията и за нея и за плиткоумното й обкръжение. От онези години единствените хора, с които поддържам някаква комуникация са Аладжов, Попа, Мирко, Васко и ти (дето се виждаме веднъж на три-четири години). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 За нея друг край не очаквах, между другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Пий бе!! Аз засядам на водка. Хост, я да пробваме с това: http://www.vbox7.com/play:b56a5b29 - другия път да ти помогне да решиш дали да пиеш 10х Парацетамола няма видими (в тоалетна чиния) ефекти при прием с алкохол - установено. Пешо (рожденика), ти си почетно прасе (изпи си сам ДанЗката). Аз повече няма да пия (чуват се викове лъжИш). Време е за изпит (утре). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 10х Парацетамола няма видими (в тоалетна чиния) ефекти при прием с алкохол - установено. Пешо (рожденика), ти си почетно прасе (изпи си сам ДанЗката). Аз повече няма да пия (чуват се викове лъжИш). Време е за изпит (утре). Хахаха т'ва да не са ти бележките на "изтрезвителното" рано сутрин? _____________ СКАПАН СЪМ... станах преди 40 минути, а сега вече ми се спи ужасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 !!! ВЕЛИКИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Защото нищо не разбираш затова и си приказваш колкото да не заспиш. Има колела по 5000 евро и нагоре. Аз нямам претенции да разбирам особено но сложи все пак едно хубаво и едно евтино колело едно до друго и ще забележиш и ти разликата. Аз пък скутер не бих си взел никога. Въпроса е дали ще го караш и колко или ще се лигавиш като мен по 5 пъти в годината. Ако е втория случай е абсолютно излишно да се дават пари за хубаво колело дори да ги имаш Na Армстронг колелото може и 500 хилки да е,....ама пак има два педала дето моите крака трябва да ги въртят. Сешсе, че леко ме мързи :D . Настоящия ми чушкопек ми е излезнал малко над 3 бона Ама аз си знам де, в друга категория съм Оф, защо хората имат рожденни дни през седмицата... сАтанасе, снощи си махнахме тиквите за твоя съзодийник Аладжов 3 бона....жалко, че не съм ти продал колелото :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Чефо, изказването ти беше от сорта "еб**х ги тия ферарита ша ми искат над 100 бона за кола като и моя московец има 4 колелета, волан, газ и спирачка, че каква е разликата!? Жалко че не са дошли при мен да им продам за толкова пари моя джуган" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Абе Чефо ти каква сециалност си в ТУ ? Че тука голям спор настана и продължавам да се чудя много каква сепиалност да запиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Чефо, изказването ти беше от сорта "еб**х ги тия ферарита ша ми искат над 100 бона за кола като и моя московец има 4 колелета, волан, газ и спирачка, че каква е разликата!? Жалко че не са дошли при мен да им продам за толкова пари моя джуган" Да не влизаме в религиозни теми :D Абе Чефо ти каква сециалност си в ТУ ? Че тука голям спор настана и продължавам да се чудя много каква сепиалност да запиша. Шеф .....ел. техника. Ще видим как ще мине последната сесия от студентския живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Е то всеки се учи за шеф ама дали от всеки става ? Абе аз уж съм се насочил към индустиалното инженерство,ама пък сестра ми е там и вика че заради турците нивото било мн зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Е то всеки се учи за шеф ама дали от всеки става ? Абе аз уж съм се насочил към индустиалното инженерство,ама пък сестра ми е там и вика че заради турците нивото било мн зле. нямам идея как е във ФМУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Господ идва и носи в ръцете си няколко ябълки и пистолет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Господ идва и носи в ръцете си няколко ябълки и пистолет. Шъ гу питам що не ми е домъкал и курва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Като че ли ще направиш нещо с нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Като че ли ще направиш нещо с нея... Ти щом нищо не правиш с тях не значи, че всички сме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ми малко ми е писнало от курви, че да се занимавам само с тях Добър утър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Наздраве, дедо...То по-скоро, наборе Че одрътях, да са еба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ако това което пише в профила ти е истина имаш да ме гониш с доста години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.