Blitz^^ Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Уча фински!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Хахаха, afx, следващия път и прати текста на Iowa. То Iowa e ... такова... любовна балада Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 нищо не можа да ми развали купона през уикенда. колкото и да се опитваше това момиче, не успя да ми развали настроението. говори ми глупости, обвиняваше ме, наистина разочарова ме, но пък този опът бях много силен. разделихме се и аз си отидох в планетата и там поех към алкохолните върхове, запознах се с прекрасно момиче. имам много готини приятели. а че едно момиче не прави свирки не е толкова важно. голяма работа, щомн не иска, да не прави, но все трябва да опита, може да и хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Хахаха, afx, следващия път и прати текста на Iowa. То Iowa e ... такова... любовна балада Ъъъъ... май точно на Iowa беше... Лошото е че чак след като ми казаха след.. 2 години.. започнаха да излизат някакви смътни спомени че май бях пращал щото тогава .. пиехме като моряци по тепетата Ама глей ся.. тя колежката що не си каза още в 1-ви курс деа. Щяхме да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 YOU ARE MINE YOU WILL ALWAYS BE MINE I CAN TEAR YOU APART I CAN RECOMBINE YOU :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Мда.. това е най-некрофилския текст ... ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 от събота насам едно и също - ами сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ако съм плешива - ще се омъжа ли някога? И ще имам ли деца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Няма плешиви жени! Може и да има, но до това време те отдавна са извън детеродна възраст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Защо, защо и пак защо ? Защо на мен се случва това ? Защоооооо...................... Защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ухааа имам нови панталонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ухааа имам нови панталонки За кой ли път... Чиститу,'убавице Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ухааа имам нови панталонки Днес те поздравих!!! Да не си се оплакала повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Днес те поздравих!!! Да не си се оплакала повече!!! аз докато зацепа,че си тии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Минава ми през главата, че днеска най-накрая пъхнах в калъфчето на GSM-а, телефона който отдавна исках да имам Me happy Минава ми също, че не му трябва много на човек за да почне да гледа през розови очила на живота. Винаги ме е било страх от точно това гледане. Много е заблуждаващо. Аз поне се старая да съм в по-голяма степен реалист, но пък наблюдавам хора около мен, които хич не са реалисти. Някак си ги минават нещата отгоре-отгоре. Не знам, дали им е по-лесно на такива хора, а? И дали на такива хора можеш да разчиташ за важни работи. Лично аз трудно мога да разчитам на такъв човек. Не че е толкова лошо да гледаш на живота по този начин. Просто не мога да разчитам 100% на такъв човек. А пък не са лоши хора. Даже са си добри. И все пак нещо ме спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Как въобще можеш да разчиташ на друг освен себе си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ухааа имам нови панталонки Постни снимка да те видим с тях? Лицето може да не го снимаш ако не желаеш да се показваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 аз докато зацепа,че си тии... А кога зацепи? И ти не знаеше ли, че аз се мотам с тва Клио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 You're in the TOP 14.79% richest people in the world! http://www.globalrichlist.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Как въобще можеш да разчиташ на друг освен себе си ? Нямам особен избор. На себе си мога да разчитам дотолкова, доколкото работата зависи от мен. Спре ли да зависи от мен, очевидно трябва да разчитам на друг човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 А кога зацепи? И ти не знаеше ли, че аз се мотам с тва Клио? по-късно....знаех де ама аз като си вървя по улицата не гледам хората дето са в колите Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Upset....upset...upset...upset....FUCKING UPSET.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 You're in the TOP 94.24% richest people in the world! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Загубил съм си ДВД-то с Депеш Мод!!! Леле-мале... Хелп!!!Някой ако има дискографията им и желание да я сийдва -- с удоволствие бих я дръпнал от него Мисля си - Радио 'Хр. Ботев' е по-добро от 'Хоризонт'... Тогава защо слушам все 'Хоризонт'? Ох, и съвсем съм забравила -- къде бяха тези радиопиеси в полунощ??? Ех, минали години... ... Двама сте, нали...? от няколко месеца се чудя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Хахаха, afx, следващия път и прати текста на Iowa. То Iowa e ... такова... любовна балада Бре, как се разбира, че сме от една порода - "посветих" този текст на една досадна съученичка от английската. Тя първоначално много се зарадва и трогна от жеста, но след като започна да чете, усмивката й бързо се скри и очите й се разшириха три пъти. Оттогава нататък ме гледаше много странно. Защо ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.