jozo Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Абе вЕрно ли Жоро рожденник? Епа да е жив и здрав 6000 ........ бат Жоро да е жив и здрав, пишока като комина на Каменица да порасне голям и да иляди Благодаря, за пожеланията Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Преди малко се прибрахме от концерта на AC/DC. На сутринАта ще пиша подробности, че сега съм каталясал от каране и децибелен напор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Мързи ме... НЕ МИ СЕ РАБОТИ ВЕЧЕЕЕЕЕЕ... а толкова неща още ме чакат... взема по шопски тертип да си легна ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Станал съм в 5:24 и не мога да се нарадвам на утрото, обикалях напред, назад, супер. И естествено ей ся телефона ще ми звънне и ще е някой, който ще ми скапе хубавият старт... както винаги става. хахаха So I'll say why don't you and I get together an' take on the world, be together forever Heads we will and tails we'll try again So I say why don't you and I hold each other, fly to the moon and straight on to heaven Cause without you they're never gonna let me in When's this fever gonna break? I think I've handled more than any man can take I'm like a love-sick puppy chasing you around And it's alright Bouncin' round from cloud to cloud I got the feeling like I'm never gonna come down If I said I didn't like it then you know I'd lied Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Добро утро на всички, макар, че добро, добро.. колко да е добро И вън едно шимбалсон-ско такова едно, мрачно. И като за капак - отработване в събота. Гадост. Дано поне има топли бнанички на фурната. Айде ставайте вече, стига спахте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Ем че то всеки работи в събота, е вън багерчетата копат яко, камиончетата изнасят пръст, а аз ей ся приключвам с приготвленията около работата на фона на хладно утро и много силно и горещо кафе с музиката на Nickelback... около мен се шарят 7 малки кученца и разрушават всичко що им видят очичките... ех не е ли готино!? П.П. Вие като не намирате хубавото и романтичното във всяка ситуация, т'ва си ваш проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Хубаво искат от мен да анализирам Аристотел, ама мислят ли, че в днешно време човек трудно може да намери място да мисли спокойно. Двама от съседите ми къртят с бормашина, някав отвънка чука с чук, друг от одеве не спря да надува клаксона. Как човек може да мисли задълбочено при тоя звуков тормоз Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Как човек може да мисли задълбочено при тоя звуков тормоз На гребната база? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 В тоалетната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Аве аре стига ве, какъв е тоя сломен дух от вас? Ние сме БЪЛГАРИ, научини сме да мислим и в най-суровите условия! Кой друг може да мисли върху това, че бирата му е топла, когато са го уволнили от работа освен българина? Или пък че не са му дали заплата и поради това НЯМА ДА ПРАВИ СЕКС, разбираш ли! Аристотел да си гледа работата, Платон също... те тея неща не биха ги разбрали, щото не са били българи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Аве аре стига ве, какъв е тоя сломен дух от вас? Ъ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Просто днес явно всеки е решил да се оплаква за нещо, съседи и шум, време, работа, дайте по-ведро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Просто днес явно всеки е решил да се оплаква за нещо, съседи и шум, време, работа, дайте по-ведро! Ако ги почерпиш от твоите хапчета, сигурно и те ще започнат да го дават ведро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Ако ги почерпиш от твоите хапчета, сигурно и те ще започнат да го дават ведро... Мда, ако ги боли нещо със сигурност ще се почувстват по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Хубаво искат от мен да анализирам Аристотел, ама мислят ли, че в днешно време човек трудно може да намери място да мисли спокойно. Двама от съседите ми къртят с бормашина, някав отвънка чука с чук, друг от одеве не спря да надува клаксона. Как човек може да мисли задълбочено при тоя звуков тормоз За Аристотел определено ти трябва тишина. За Платон не толкова От опит говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Operation "Dropshit". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Operation "Dropshit". Ше кендзаш ли, бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Сигурно е свършила вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Хубаво нещо било рафтинга. Май ще ходя пак, че един път нещо не ми стигна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Ше кендзаш ли, бе? Аз го изсраа и забравяа... Ама пареше, че деба и лютите чушки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Milka Daim FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Минава ми през главата, че пак няма да се наспя за работа. Взе да ми писва. И две курсови имам да пиша. Да взема да се стегна вече, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Добро утро, печурки торни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.