E.T. Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Сесията завърши успешно и прескочихме в следващия кръг. П.П. Поздрави за Е.Т. Мерсии Ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Айдеее свърши даскалото,напрайх далаверата-и пари иам,и ваканция има ся само тряа да дойде понеделник и сряда да пиша колко ма боли глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Drill (като тая в бандата на оушън 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 лол супер якоо дано си го вземеш аз ще кандидадствам за тама Взех го с 4 йеее Толкова се радвам!!Не мога да повярвам!!Леко ми е на душата, въпреки че още два остават, не се притеснявам! Успех ти желая с кандидатстването!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 1. искам в момента да съм в Чамкория... 2. обичам Antonio Carlos Jobim и смокини 3. днес една жена ми каза "ти имаш страхотен късмет" точно две минути след като се запознахме, и не, не е врачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Взех го с 4 йеее Толкова се радвам!!Не мога да повярвам!!Леко ми е на душата, въпреки че още два остават, не се притеснявам! Успех ти желая с кандидатстването!! фармация ли следваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 I CALL IT CUNNILINGUS :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Хах! В момента форума има 9 активни юзъра: 9 user(s) active in the past 22 minutes8 guests, 1 members 0 anonymous members Google.com, alchemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Потеглям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 мааамка муу Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Кво стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Биа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 По скапано не можеше да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 днеска ми е значително по-добре езика,ама още ме е шубе да направя някъв отчаян опит да хапна Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Кво стаа Кфо мож да му стаа на един млад човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Абе мое ли такава каръштина? Сутринта, покрай суматохата, при прибирането на котката от нощните й похождения, нещо шавам с ръце и усещам, че бутам нещо от нощното си шкафче. След малко, набрала ъглово ускорение с център поставката си и радиус близо метър, с цялата сила на гравитацията ми се стоварва върху лицето нощната ми лампа... При което ръба й се забива точно между веждата и скулата ми. Последното нещо, което виждах, преди конвулсивно да затворя дясното си око беше приближаващия се ръб и крушката... Слава богу, че крушката се държа мъжки и не се пръсна в окото ми... Псувах, псувах... след което си легнах. Днес отивам до централния офис на фирмата, настоящ работодател, да си взема заплатата, след което ми предстои интервю за работа. Влизайки в централния офис, свалям слънчевите очила и се поглеждам в стъклото на вратата и... примирам - на окото ми имаше синина, а на веждата ми - резка, силно наподобяващи белега на цар Леонид от "300"... Придаваше ми много боен вид... прекрасен начин да се явиш на интервю за работа, нали?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 "Ке работим ли заедно, или ке се тепаме, а?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 July morning, а?Супер купон! Камен бряг, идваааам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Праснах 2 бързи бири, мезнах рибка. Баси кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Минава ми през главата, че искам да изтряскам сервитьорката. Ма другата седмица и тва ще стане. Пак пих. И що така направих ? Щото сервитьорката, сещаш се.... Ама и кеф ми беше де. Хубава компанийка, туй онуй. А пък и сервитьорката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Килъра май ще сервира колбаси :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Килъра май ще сервира колбаси :Р Ооо Пепи Току що докараха кремвиршите Дай едно кило Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 empty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Ооо ПепиТоку що докараха кремвиршите Дай едно кило АХАХАХХАХАХААА КреМвиршите! АХАХАХХААА Яко, ваканцията почна, юли ще е скука, ама август ще се разцепя ^^!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 аз съм единствения юзър в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.