netrootbg Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Аз от 3 години съм с него, но забелязах, че ножчетата които си купих от тук са много по-фалшиви от оригиналните. Свършиха за много по-кратко време. И оригиналните са същата работа. Аз я изпозлвам от 4 години и още в началото ми направи впечатление колко по - бързо свършват ножчетата в сравнение с Mach3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Абе стига с тоя катанец Аз все още 2 пъти седмично се бръсна,ама пък и космите на брадата са ми много гадни... Ти пък къде се буташ в А група с гумена топка? Като пораснеш още малко за да изглеждаш както си сега на следващия ден след бръсненето ще трябва да си се бръснал максимум преди 4 часа а на следващия ден ще си като сега ама 1 седмица след последното бръснене PS: Aз карам с fusion - но имам още от ножчетата с които се запасих от щатите. Като взема от тук следващите ще споделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 PS: Aз карам с fusion - но имам още от ножчетата с които се запасих от щатите. Като взема от тук следващите ще споделя. Тези които използвам са точно от щатите. Супер бързо се затъпяват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ами май само ножчето което дойде с "дръжката" като че ли кара повече. Това съм го забелязал на всичките им модели не само fusion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 И оригиналните са същата работа. Аз я изпозлвам от 4 години и още в началото ми направи впечатление колко по - бързо свършват ножчетата в сравнение с Mach3. Ами аз изкарах от 2007 до сега с 5 ножчета. Сега като купих от тук, изкара около 2 месеца (може и по-малко) и овлажняващата лента е вече чисто бяла, а от старите, няма нито едно с чисто бяла лента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ами аз изкарах от 2007 до сега с 5 ножчета. Сега като купих от тук, изкара около 2 месеца (може и по-малко) и овлажняващата лента е вече чисто бяла, а от старите, няма нито едно с чисто бяла лента. А може би най-накрая е започнала да ти никне брада...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 А може би най-накрая е започнала да ти никне брада...? PWND мислех да изцепя същото ама Гадин ме изпревари ______________________________ НАРОДЕЕЕЕ..... ПЕТЪК Е :- )))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ами аз изкарах от 2007 до сега с 5 ножчета. Сега като купих от тук, изкара около 2 месеца (може и по-малко) и овлажняващата лента е вече чисто бяла, а от старите, няма нито едно с чисто бяла лента. До сега не съм виждал с бяла лента. Тези които си взимам са със синьо-зелена лента. Май повече към синьо е цвета. Не знам как са в България цените, но аз ги взимам 8 ножчета за 24$. НАРОДЕЕЕЕ..... ПЕТЪК Е :- )))))))))))))))))))))) За теб може и да е петък, но за мен не е. Освен че съм на работа имам да уча и за 4 изпита на Майкрософт. Даже имам и крайна дата - 25 май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Бяла става като се изтърка Аз май 8те ги бях взел за $12 тогава но мина доста време може да се бъркам. За петъка - аз преди малко почнах да бачкам но знам че утре ще лентяйствам и ми е едно готино Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Бяла става като се изтърка Аз май 8те ги бях взел за $12 тогава но мина доста време може да се бъркам. Fusion Power са 24$. Иначе само Fusion трябва да видя колко са. Преди време бяха по евтини, но с времето цената скочи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Абе аз тряа се бръсна 2ти в седмицата за да изглеждам горе-долу добре, не знам за вас, ама използвам машинка, не мога да понасям ме дразни кожата пък и след тв'а половин ден ме държи алергията. МИДЕКС, ЗНАМ какво ще кажеш ако прочетеш поста... ТИХО! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Fusion Power са 24$. Иначе само Fusion трябва да видя колко са. Преди време бяха по евтини, но с времето цената скочи. И сега ако ми обясниш каква е разликата между едните и другите освен цвета... lil_stenly, бръснеш се неправилно затова те дразни. Пробвай докато или веднага след като се изкъпеш да се обръснеш но с mach3 или fusion (т.е. с повече ножчета, намазан хубаво с гел или пяна) и е за предпочитане брадата да е по-малка от 2-3 мм защото скубе. А самобръсначките с вибрацията наистина помагат особено когато леко и внимателно дърпаш а не да се засилиш здраво и да те оскубе освен че ще те обръсне. И не срещу косъма ама това последното предполагам го знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 lil_stenly, бръснеш се неправилно затова те дразни. Пробвай докато или веднага след като се изкъпеш да се обръснеш но с mach3 или fusion (т.е. с повече ножчета, намазан хубаво с гел или пяна) и е за предпочитане брадата да е по-малка от 2-3 мм защото скубе. А самобръсначките с вибрацията наистина помагат особено когато леко и внимателно дърпаш а не да се засилиш здраво и да те оскубе освен че ще те обръсне. И не срещу косъма ама това последното предполагам го знаеш Ей мерси за съветите майна... пробвал съм всичко. Ако не дразнение, то алергията пак ще досажда... добре де какъв е проблема човек да се "стриже" с машинка? Вярно няма го ефектът "бебешко дупе"... ама сериозно, кой иска да прилича на "бебешко дупе" в лицето? хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Споко, и аз в последно време с машинка. Наистина много бързо се изтъпяват другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Щото хубавите машинки (Norelco) са цифромания... а другите повече скубят. Дразненето е по-малко когато са повече ножчетата и най-вече когато е омекнала брадата. А дълга брада се бръсне МНОГО внимателно особено ако не искаш да се раздразни и да не те скубе. Като си говорим за тези неща се сетих за една реклама на Филипс на която се скъсах да се смея но сега не мога да я намеря. Общо взето беше нещо такова: питат един тип дали иска да се избръсне супер ултра гладко и той клати глава в съгласие... и бум, връчват му едно ренде с 15 ножчета с думите "значи ви трябва нашия хипер ултра мега рейзър блейд 15 с 15 ножчета за много гладко бръснене" при което човека направо му изскачат очите и го гледа това ренде като индианец.. и след това го дават как се бръсне с другата самобръсначка която църка и някакъв крем за да се дразнела кожата по-малко Не мога да го разкажа толкова хубаво като рекламата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Новия има отзадзе 1 ножче за тая раота Знам...и въпреки това - може да засичаш да видиш. А и онзи тример отзад само ме реже. А аз за последно се порязах като се избръснах за първи път. С една дума майсторче съм ахаха . Как да е. Ще си карам с Олд Скуула и те така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Добре де.... КАК успя да се порежеш с онова ножче??? Къде и как го държиш ми е много любопитно и как го размахваш за да успееш да се порежеш на него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Добре де.... КАК успя да се порежеш с онова ножче??? Къде и как го държиш ми е много любопитно и как го размахваш за да успееш да се порежеш на него? Нямам идея. Щото правих едни разделения и натиснах ли, кво ли и айдее бликна :)........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Значи, как се бръсне гладко и се придобива и тен даже... с горещ асфалт, мажеш, чакаш да застине, след това къртиш! Лазерната епилация пасти да яде! XD ________________ Аз единствено мога да се порежа ако ножчето е чисто ново и бързам. Слушах си аз песнички и изведнъж се сетих! ПОЗДРАВ ЗА ПСИХОТАТА ВЪВ ФОРУМА!!! ...well then take your medicine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Касаплъка те влече, Чефо... Видях, че Дядо се е опитал да внесе малко разум на 2-та титана на икономиката - Валя (но лайф синдром) и Галя (Галка малка). АБЕЕ ДЯДОООООООООООООО! Цял форум си замълча, а ти отиде и се изсра на метеното. Как може? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Нье NASCAR е ___________________ И btw наистина при чувствителна кожа след душ винаги бръснене. И с по-топла водичка (има луди знам с хладка дето се къпят) лицето, косъма омеква така и по-лесно става бръсненето. А аз съм се зарекъл, че ще си купя бръснач и като Клийнт Истууд в добрите му години - или избръснат или мъртъв. ___________________ А за честотата на бръснене...НЕАМ нерви за всеки ден гладко бръснене. Просто нямам такава нервна система. И ме мързи И не ми се налага, де. Тогава сигурно би била по-друга ситуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ех тоя селски гигашитски интернет.Падне 1 литър вода и 3 часа се чуди кое му е Ip-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 ....А за честотата на бръснене...НЕАМ нерви за всеки ден гладко бръснене. Просто нямам такава нервна система. И ме мързи И не ми се налага, де. Тогава сигурно би била по-друга ситуацията. За такива като теб..., само казарма! Всяка сабаля бръснене до синьо с ледена вода... (те така се заслужава правото да ходиш после брадясал...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Всяка сабаля бръснене до синьо с ледена вода... Ама без самобръсначка и с лимонада !!! Като ще е гарга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ама без самобръсначка и с лимонада !!! Като ще е гарга... Имаше едно известно време когато лимонадата беше супер дефицитен артикул в лафката на поделението..., а котелът се палеше само в петък в късният следобед (за да има все пак топла вода за банята...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.