PSYCHOSIS Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Цял ден си тананикам "Ферди Мравката, ша-ля-ля-ля-ля, ооооо, Фердиииии Мравката, шааааа-ля-ля-ля-ля". Върнете ми хапчетата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 КЛАС????? Макя му и прасе искам пак да съм ученик :( Да бе чак като се разделим ще ни е мъчно,ама те половината са станали такива отрепи чее... ПС:Понеже са със забавено развитие се сетиха в 12-ти клас да пушат треволяци,а другите още в 10-ти им е минал мерака и сичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Защо пък жертви? Защо да не е нормално човек да не пие? Аз редовно съм шофьора като се ходя някъде, просто защото не ми се пие, а не защото се "жертвам". Веселото може да стане и без пиене, зависи от компанията и настроението. Прав си за веселото, но някои хора много обичаме бирата а пържоли с бира са просто мечта. Особено на къра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 А пържоли на скара са просто връх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Да бе чак като се разделим ще ни е мъчно,ама те половината са станали такива отрепи чее... ПС:Понеже са със забавено развитие се сетиха в 12-ти клас да пушат треволяци,а другите още в 10-ти им е минал мерака и сичко. Което ми напомня за идеята как да борим кризата. Разрешаваме леките наркотици и какъв туризъм ще развием само Четох някаква статия как само в 2 града в Холандия за седмица ходели над 25-30000. И без това тук тревата си се продава кажи-речи свободно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 И се продава много евтино За 5 евро грама къде ще го намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Па много сте информирани хлапетиите бе, браво... Кило краставици знаете ли как върви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Кило краставици знаете ли как върви? Знаят знаят - върви с ракия, водка, евентуално с нещо друго подобно, и килото минава и заминава за има-няма 2 часа а ако някой направо яде а не мези може и за по-малко. Доматите и те така Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Я кой се събудил хахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ако си мераклия да си едната кола - добре си дошъл! То по принцип си добре дошъл де, ама при тия условия направо си железен В момента зора ни е времето, че май го дават лошо, а идеята е да сме навън. Отделно не се става лесно рано сутрин в неделя... Тия дни се очертава да работя и събота и неделя - и да е хубаво времето, няма как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Транспорт намерихме... Сега няма хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Транспортът не е ли хора, бе.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ти не си човек, а цяло ангелче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ке ви тепам! Мисирки! Транспорт щом има ще се обадите и на батко ви Весо. Галине - никви хидрофори в неделя, Тулата трябва да погледнеш! Отделно що скара и прочее ще се отнесе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слави Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Въртят ми се много мисли в главата, а искам това да спре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ако спре - или си пил твърде малко - или си пил твърде много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слави Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Всъщност проблема е че мислите са свързани все с разни грижи от злободневието. Ако може да са от типа: хубави коли, екскурзии до далечни дестинации, жени щеше да е много по-приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ако спре - или си пил твърде малко - или си пил твърде много! Поклон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ке ви тепам! Мисирки! Транспорт щом има ще се обадите и на батко ви Весо. Галине - никви хидрофори в неделя, Тулата трябва да погледнеш! Отделно що скара и прочее ще се отнесе А ти, кой си помисли, че ще е транспортер... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Само на мен ли не ми е удобен новия Жилет ебаси? С Mach 3 съм като бръснар. Так-так-так и съм готов с катанеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Абе стига с тоя катанец Аз все още 2 пъти седмично се бръсна,ама пък и космите на брадата са ми много гадни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Само на мен ли не ми е удобен новия Жилет ебаси? С Mach 3 съм като бръснар. Так-так-так и съм готов с катанеца. Новия има отзадзе 1 ножче за тая раота Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Само на мен ли не ми е удобен новия Жилет ебаси? С Mach 3 съм като бръснар. Так-так-так и съм готов с катанеца. Аз от 3 години съм с него, но забелязах, че ножчетата които си купих от тук са много по-фалшиви от оригиналните. Свършиха за много по-кратко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Абе не знам - аз се бръсна средно веднъж в месеца, зимата и по-рядко. По-често си режа ноктите... баси, дори подмишниците си ги бръсна по-начесто май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Минава ми през главата, че след като човек свикне на динамиката на двубоите от NHL и после се опита да гледа футбол, дори най-напрегнатия мач от Шампионската лига излиза ебати и скуката. Не знам как ще е със световното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.