Godfather Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Виж няколко пъти се возих в една 9 метрова кола с минибар вътре, изстудено уиски и всичко както си му е реда (и шофьор който да кара накъдето му кажеш) - ей това го предпочитам пред мотора... Бахахахахаха, дедо, не си самотен в тези предпочитания! Твърдо се присъединявам с две ръце и два крака към лимузината с шофьора и барчето с изтънчени питиета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Необходима е по-голяма сила за по-голям мотор Аз сега се уча. Не съм съгласен с това нещо. Виждал съм момичета на твоите килограми да карат големи пистови мотори. Всичко е до техника, не до сила. Направила си обаче перфектният избор за мотор на който да се учиш. Безаварийно да си го караш. Момчиле аз се сещам и за още една добавка към лимузината и уискито . Другото което ми минава през главата е, че NFS бил много приятна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Момчиле аз се сещам и за още една добавка към лимузината и уискито . Понеже лимузината е на Дедо Мраз, аз за друга добавка освен за Снежанка не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Ели, честито! Пожелавам ти да напълниш торбата с опит преди торбата с късмета да се изпразни И продължавам да искам да ме повозиш :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 netrootbg, мерси за пожеланието! аntares, все още нямам достатъчно техника да возя някой ама много си смел ти момиче да те вози ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 аntares, все още нямам достатъчно техника да возя някой ама много си смел ти момиче да те вози Ще се научиш. А аз няма да забравя А за смелостта - протекция си имам, както и малък опит с паданията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Honda Cbr R 125 цвят - черен 2008 г. Ето тук малко информация открих: http://www.rider.bg/types/sports/offer-99.html Значи все пак миксер, но.... Хонда ... Разбира се винаги има риск, но аз това исках и така Това е добре за моите килограми Необходима е по-голяма сила за по-голям мотор Аз сега се уча. Точно това исках! Всъщност, не може да си по-далече от истината! Според тази логика или никога няма да се научиш да караш.... или трябва да станеш към ~130 кила ! Последният ми мотор тежеше 260 кг, а ти си ме виждала и знаеш, че съвсем не съм Бат' Арни... П.с. А, може би теорията ти, би била вярна в случай, че изодщо не палиш двигателя - ами просто буташ с крака моторетката и бръмчиш с уста... П.с. 2 Абе мъжове, боядисахте ли си яйцата... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Последният ми мотор тежеше 360 кг, а ти си ме виждала и знаеш, че съвсем не съм Бат' Арни... gado, недей да бъдеш така скромен Всички те знаем, че си №1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 П.с. 2 Абе мъжове, боядисахте ли си яйцата... ? Пробвах ама много гъделичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Вчера и днес драстично намалих бройката на филмите в компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Не съм съгласен с това нещо. Виждал съм момичета на твоите килограми да карат големи пистови мотори. Всичко е до техника, не до сила. Техника техника ама ако падне после докато го вдигне бая зор ще види, докато с някоя малко по-леко моторче ще се справи по-лесно с вдигането. Умно е момичето след като и за това е помислила Понеже лимузината е на Дедо Мраз, аз за друга добавка освен за Снежанка не се сещам. И за краткост от тук натататък ще я наричаме "шейна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Кога морксите свинчета спят? Ебаси. Не съм го виждал да спи тоя звяр...НИКОГА. Тая сутрин в 5 пак не спеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Кога морксите свинчета спят? Ебаси. Не съм го виждал да спи тоя звяр...НИКОГА. Тая сутрин в 5 пак не спеше Чефо, морските свинчета съвсем не са това което са... gado, недей да бъдеш така скромен Всички те знаем, че си №1 №1 съм само между 07:00 и 09:30 всяка сутри в работни дни...., през другото време не ми личи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Кога морксите свинчета спят? Ебаси. Не съм го виждал да спи тоя звяр...НИКОГА. Тая сутрин в 5 пак не спеше Те са малко като кучетата, по-скоро дремят, сънят им е много лек, от най-малкия шум се сепват и се събуждат. 3-4 години съм гледал свинче, научил съм им пинизите. Моето ВСЯКА сутрин в 7 сутринта ме будеше да му слагам нещо зеленко да яде. Малкият звяр се беше научил да вдига поилката с главата и да я засилва срещу стената, цирикаше, пискаше, това можеше да продължи 15-20 минути. Ест. още на 2-рата търчах да му донеса нещо за ядене. много умно беше <3 ^_^. Чефо, давай му повече сено да яде. На моето му давах, и то не малко, накрая умря от някаква чревна инфекция, която можела да се предотврати ако през целия си живот беше повечко сено. Ако е малко, счупи му 2-3 върбови клонки и му ги дай да гризе кората, хубаво е за зъбите :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Те са малко като кучетата, по-скоро дремят, сънят им е много лек, от най-малкия шум се сепват и се събуждат. 3-4 години съм гледал свинче, научил съм им пинизите. Моето ВСЯКА сутрин в 7 сутринта ме будеше да му слагам нещо зеленко да яде. Малкият звяр се беше научил да вдига поилката с главата и да я засилва срещу стената, цирикаше, пискаше, това можеше да продължи 15-20 минути. Ест. още на 2-рата търчах да му донеса нещо за ядене. много умно беше <3 ^_^. Чефо, давай му повече сено да яде. На моето му давах, и то не малко, накрая умря от някаква чревна инфекция, която можела да се предотврати ако през целия си живот беше повечко сено. Ако е малко, счупи му 2-3 върбови клонки и му ги дай да гризе кората, хубаво е за зъбите :3. Сеното в момемтна, в който свърши му се слага ново, На марули и други зелени благинки се отяде ЗВЯРА . Мисля, че от към храна и вода(с витамимини) не може да се оплаче . На около годинка е, но не съм го хващал да писка много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Направил съм 6 години в този форум Май тук съм се задържал най-дълго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Направил съм 6 години в този форум Май тук съм се задържал най-дълго...На рожденния ми ден ще станат 7... Баси съвпадението ^^ Иначе днес разбрах защо умните хора се спускат с броня и шлем... Класическото изпревари превозното си средство и после се завий с него... Добре, че имаше струпани трупи та да си ударя в нещо меко киферицата Ммммм, каааал Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kLDF9qNFlDU :love :love :love :love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Чефо, морските свинчета съвсем не са това което са... Морските свинчета съвсем не са това, което бяха*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Минава ми през главата,че от седмица не съм спирала да пия.. Било то вино,ракия.. Ркия предимно. И се чувствам много добре. Страхотни почивни дни,надявам се и вие да сте изкарали добре. И се надявам да не тъгувате много по мен,от време на време поглеждам Мислете си за мен. Обичам ви и ви целувам,до скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Минава ми през главата,че от седмица не съм спирала да пия.. Било то вино,ракия.. Ркия предимно. И се чувствам много добре. Страхотни почивни дни,надявам се и вие да сте изкарали добре. И се надявам да не тъгувате много по мен,от време на време поглеждам Мислете си за мен. Обичам ви и ви целувам,до скоро. Битов алкохолизъм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Битов алкохолизъм? Може би скоро ще се превърне в такъв. Засега е просто алкохолизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 А на твоите години бях такова "добро дете"... ц ц ц ц днешната младеж мрън мрън мрън Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Професионализъм колега, професионализъм е туй. __________________ Впрочем, може това да е зародиша на един нов потребител, поздравяващ ни в 4-7:00 сутринта с най-различни фекални и други поздрави нека я подкрепим, защото така духа на форума ни ще укрепне Пий, пий и твори тук (а къде са двамата класици @Zlobil & @Grimjaur ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Хам наздраве де! И как не искате да се съберем значи..кви хора сте вие.. не знам. Аз лично съм винаги готова,стига да съм в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.