Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И к'во с'я..., мина Килъра да пусне водата и настъпи тишина...

Като се изсере някой толкова мощно, трябва да мине и някой дето да пусне водата. Щото иначе мирише. Уж това трябва да са големи хора. Пораснали. А пък то излиза друго. Какъв им е зора Галя дали ще си слага снимки в подписа или не. Що трябва да кажеш някой че е тъп по този повод ? В смисъл, подписите из офрумите ли те определят тъп ли си или си умен. Или просто щото толкова са изпростели напоследък всички, че намират такива неща за нормални. Аз все още не мога да го разбера. Опитвам се, но ми е много трудно. Както и да е. Тримата ще ги видим след месец. Дано малко от малко си дадат сметка.

Аз мога да разбера и 2те страни но честно казано не разбрах защо толкова навътре го приеха всички... отделно че 1 месец наказание за това е малко прекалено - те и за 3 дни щяха да се успокоят

Може ли някой да ми пусне тритите постове на ПМ, че отдавна не съм чел форумна драма ? Плиийс!

Нямаше драма ,просто заяждане.

Много хубав ден се очертава с яко четене за колокфиум,а навън тамън грейна слънце,а и ми се спи.

- за разсънване.

Печеливши в този тираж, Марио Николов - 10ка, женичката му - 8чка (при първоначален тежък режим за хубосниците) > http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=19661

Айде дано следващия тираж има още повече победители и то с по-големи и хубави печалби.

Оу, да и 12 милиона лева в касичката на държавата от имуществото на всички симпатяги.

Людмил Стойков пропусна печалбите, но... не е късно - въпреки протекцията на Главния Ловец на Републиката.

Те за 3 години не се успокоиха, та ти за 3 дни. Какво значи че можеш да ги разбереш? Смяташ че е нормално това което направиха ?

Не не. Мисълта ми беше че мога да разбера и 2те страни относно подписите и снимките. Не можах да разбера само защо толкова навътре го приеха че взеха да се обиждат.... може нещо от фазата на луната да е било. Къде е стенли да ни осведоми за последното?

Айде бе, някой все ще има СЕИВ на последните постове ? :) Защо трябва да се трият лайната точно в тази тема ... всеки втори пост е тотален бул шит.

"Get a life... go and find so gal at the nearest forum!" XD

П.П. Ф*к... моят пост се пада втори... булш*т! XD

мненията ви ги трия.
Неееееееее.....
И к'во с'я..., мина Килъра да пусне водата и настъпи тишина...
Да, важно е да настъпи ред законност и справедливост. Давайте да си говорим за бира, за женски прелести (да не сте посмяли да кажете цици или гъз), за формула едно, за футбол, аз ще си спамя за колелото, дето никой не го вълнува, Стенли да си говори за неговите рунтави и здравословни проблеми, хоста да споделя правните си вълнения, Виден да си публикува 2048:1024 снимки на всичко, което види, викам всеки да си говори за своите си глупости. Оооо, да, важно е да се обсъди биг брадър селяни, шоуто на Го*нян и Ан*ей, В*ъзис, новия ултра як парцал на Милко Калайджиев и други безопасни теми. Ама не, да не сте посмяли да нарушите добрия, тон, че РЗС дебне!
Аххххх, къде е форума? :cry
Страх ме е да отговоря, да не замина за 30 години... Че кучешките ректални отверстия сигурно няма да се приемат много добродушно като възможен отговор.
Айде бе, някой все ще има СЕИВ на последните постове ? :) Защо трябва да се трият лайната точно в тази тема ... всеки втори пост е тотален бул шит.
Шшшшшт, тихо бе, нарушител! Не те ли е срам да казваш такива акани думи!

Неееееееее.....

Така Пешо - така! С дясното рамо, напред... хоодом.... и в погото.... :lol: :punk

П.с. И в съвсем друга връзка и без ред на мислите:

http://www.youtube.com/watch?v=Th_zlxmddNY

Днес имах щастието да изпратя Ванчо до общината :3.

Днес имах щастието да изпратя Ванчо до общината :3.

Ъъъъъъъъъъъъъъъъ?

Психара ве, Психара, трябваше да се уверя, че днес ще отиде на работа :Д.

Ъъъъъъъ... абе остави..... няма значение

Психара ве, Психара, трябваше да се уверя, че днес ще отиде на работа :Д.

Мисля, че си изкълчих ченето от чоплене на семки. Тотална липса на самоконтрол, мамка му. Направо се зомбирам като ги подхвана.

Добре де, след шест часа и половина ще стана, ще гледам сърдито целия свят, кисел-прекисел ще се влача като зомби до спирката, а в момента грам не ми се спи! Не е честно!

Като гледам и аз бая съм изпуснала. :) Едно и също обаче,заяждате се с Галченценцето,Веско се кара.. :)

Ванчо прави хората щастливи с присъствието си.:)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...