Killerincho Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Голям предполагам, е отговорът, който търсеше. А какво, да си лепна като теб някакъв гнусен аватар ли? Какво лошо има в това да си харесвам някои от снимките? Като не те кефи, не ми гледай постовете. Много ясно... Верно тоя аватар е супер гнус Като на Психара гнусотията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Стига бе на психара аватара пък какво му е толкова гнусното? Не че е кой знае колко красив, но чак пък гнусен не ми изглежда. Не е като да е сложих някой анимиран зерг да точи лиги там Галя само я чакаме да се сдобие с рожба и ще замени собствените си снимки с други Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Анимирания зерг не е гнусен, наборе Една хидра примерно щеше да е далеч по-добре от това недоразумение и на двата аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Предпочитам гнусен аватар пред гнусна снимка... Ред. Всъщност моя аватар е най-гнусен и мазохистичен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Галя само я чакаме да се сдобие с рожба и ще замени собствените си снимки с другиДа, вместо нейни снимки с Жозо, нейни снимки с колата на Жозо, нейни снимки пред огледалото в тоалетната - ще има нейни снимки с бебето, снимки с бебето в парка, снимки с бебето в макдоналдс и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Здраво тяло , здрав дух и пак в главата кух . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 е не е успяла жената да влезе в никой биг брадър и да я знаят всички. що ти трябва да й се подиграваш на неуспехите? Ами ами... отвори форумите на БГ-мама и гледай какво е там.. то не са линийки, то не са снимки то не са отчети кой колко пъти къде е пръднал.... а после се оплакват че нямало анонимност и разни ги следяли какво правят и знаели къде са били ходели защото са прочели във форума и са прегледали и снимковия материал. Като че ли някой ги кара да дават отчети и да слагат снимки нон-стоп... ама женска им работа - можеш ли им хвана логиката. Пък ако им кажеш нещо се обиждат. ПС: Днес е Благовещение - вярва се, че на този ден излизат всички змии. Не забравяйте да поздравите жените си за празника Жена ми страшно го хареса това. Посъска си малко от радост на слънце даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 То моя пич е от Остин Пауърс и целия си е изкуствен. В пълен размер си личи гумата и разните подплънки, не е толкова реалистичен, за да е гнусен или нещо подобно. Не съм фен да си ги сменям често и за сега ще си седи. @Галче, дай всички да си те сложим на аватари и в подписи, та да си гледаш цяла фотосесия от горе до долу. То така с 2-3 твои снимки на пост не е работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ааа... Аз веднага обявявам Анти-Снимки-на-Галя протест.. В 12 пред Водолаза... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Най-правилното място за протест бих казал Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ааа... Аз веднага обявявам Анти-Снимки-на-Галя протест.. В 12 пред Водолаза... Добро утро. Това живо ли е още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 И питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 И предполагам, че протестното шествие ще затвори водолаза XD И ще е свързано със сериозно и взаимно уважение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 И гмуркане в дълбините, на алкохолните дебри, придружени със срещи от третия вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ех спомням си аз как се хилих на болните две страници назад в темата, ама ся хич не ми беше смешно тея три дни. Тъкмо си легнах след това и се събудих с такова замайване, излезнах вънка два пъти и както нищо ми нямаше, после на легло, нямах сили да стисна юмрук ей. И още ме държи... пълен комплект. Ся вместо кафе пия глюкоза и пуша една цигара от няколко дни. Късмет на останалите, натравяне ли беше, грип ли, вирус ли, не искам да го знам, живи и здрави... дано да не ви сполети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 е не е успяла жената да влезе в никой биг брадър и да я знаят всички. що ти трябва да й се подиграваш на неуспехите? Тя още със стъпването си във форума реши да прбоие като "тупалка" и покаже на всички снимките си по бельо и ........ тенис ракета.... Иначе водолаза си бачка и то стабилно.... най-странното е че цял ден "градинката" пред него е пълна с пенсионери. То хубаво сте решили да го затворите ма тва май си е мисия невъзможна, съмнявам се да можете да погълнете толкова алкохол и миризма на пържена цаца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Галя само я чакаме да се сдобие с рожба и ще замени собствените си снимки с други Ники, аз рожба си имам, една почти 24 годишна и тя присъства на доста от снимките ми от последните 2 години. Баси, голям човек имам чувството, че по-трудно се гледа от бебе. Иначе, чул те Господ и след някоя годинка да си имам бебче. Че ако не създадем поколение (надявам се свястно), за какво да се борим и да живеем?! Валя едва ли ще е съгласна, но c'est la vie. А днес за хиляден път се уверих, че с Жоро много си приличаме по характер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Водолаза е лесен за затваряне, въпросът е къде да се иде след това(излази евентуално)? Уф, Галя, моля те, не пиши такива кошмарни неща - поколение, деца, туй-онуй...Ти ни стигаш...Както и аз ви стигам, предполагам...Нещо грандоманията ме гони...Валентино, имаш двойничка, между другото... Поздрав с тоя парцал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Еб*х тоя гнусен комерс, прецакал ретро комерс който поне си беше добър. _________________ В момента така ме цепи главата, че ми иде да се умра. Такова обостряне на синузита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Наско, от теб не го очаквах! Аре нещо руско. Малко качествен дуум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 въпросът е къде да се иде след това(излази евентуално)? Бухахахахаха... ааа задавих се с кафето си.... изключително e вярно при това Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 2. ... и си единственият, който може да ме накара да се включа в Скуби-ду аферата Май месец или юни се приготви за едно 40 минутно къпане . Поне си го прекарал приятно Само 4 години ли минаха бе ? Мене ми се струва сякаш 10 са минали Само 4 в Босна са. Ако се добави и Албания стават малко повече. Иначе водолаза си бачка и то стабилно.... най-странното е че цял ден "градинката" пред него е пълна с пенсионери. То хубаво сте решили да го затворите ма тва май си е мисия невъзможна, съмнявам се да можете да погълнете толкова алкохол и миризма на пържена цаца. Къде се намира водолаза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Улица Младежка в началото на пазарчето, като идваш от посока гребната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.