Antares Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Малко на куц крак, ама да са живи и здрави mobo и ov3rm4n-а Съжалявам за късното включване, но дори имах работа тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Бахти, тва да правиш скримшоу е като да разекипираш пещера...Няма лесен метод... Сега разбирам защо шедьоврите струват минимум хиляди долари...нечовешки труд си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Днес се навършват точно 4 години от както работя и живея в Босна. Страшно много неща видях и много места посетих през това време. Много бързо обаче минаха тези години. Времето направо лети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Днес се навършват точно 4 години от както работя и живея в Босна. Страшно много неща видях и много места посетих през това време. Много бързо обаче минаха тези години. Времето направо лети. 1. Предлагам да питаме Мартин как му минаха годините в Афганистан и по други географски точки 2. Общо взето изтъркаля къде 200к с колата и си единственият, който може да ме накара да се включа в Скуби-ду аферата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Поне си го прекарал приятно Само 4 години ли минаха бе ? Мене ми се струва сякаш 10 са минали Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Поне си го прекарал приятно Само 4 години ли минаха бе ? Мене ми се струва сякаш 10 са минали Ми виж ги - порастнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 А ние одъртяхме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ай стига и вие за остаряване сте приказвали бе!! Не ва е сТрам! Ние не остаряваме(пфу, ква мръсна дума!), ние ставаме по-опитни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ижовката ми е в съседната стая бе , Насе. По административни причини съм я изкарал от касата, но е все така лоша. Е верно - друго си е ИН3316ХХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Айде аз да не отварям касата,а? Че после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ти си бил като хлебарките бре ... неизтребим си Пффф... само гледай... а, кат се надишам с остатъчни фреонови продукти - ставам направо безсмъртен! Никсън, тя да си излезе жива и здрава (като я гледам как щъка в тая теснота и чак пръстченцата малки сладки си ги слага в устата) ке се олеем със секви видове хмел, грозде и спирт и производните, ама нека дойде юли Поручик Галицин да се готви - Фиестата запали след 10 минути въртене и изора на ръчна вилаета - кучка и половина! Тулата съм казал си е направо негова, а скарата, салатата (без ГМО и фалш) и питиетата под изконната беседка са от мен! Ники, отсвирвай Хамеричките тиквеници и дай ден да дойдеш с нас в рая, даже два дни! Бахти ! Ти не спиш ли бре? Видене, не се заричай много, защото повишените нива на адреналин имат странния ефект да неутрализират бързо големи количества алкохол. Аз така и не можах да се напия в деня, когато се роди сина ми преди 15 години, въпреки нечовешките количества. Трябваше да минат два-три дни за да почне да ме хваща алкохола. Иначе стискаме палци всичко да мине нормално! Абсолютно вярно! Докато чакахме да се роди моята щерка, бях се омазал като животно - направо се бях направил дигитален. Такова напиване не съм имал никога през животът си Приятелите са ме разнасяли по кръчмите едва ли не - на ръце... и когато в 05:15 сутринта ми съобщиха благата вест - изтрезнях за няма и половин час (толкова ми отне да отида до родилното щото никой в компанията не беше в състояние да шофира, а годните бакшиши - никви ги нямаше) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Добро утро, народе. Аз се надявам на по-добрата част от седмицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Жената е като китайски вентилатор: Първо спира да духа, след това спира да се врътка, а накрая само бучи и хаби ток Един приятел си го написа на фейсбук направо се размазах от смях като го видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 http://www.vbox7.com/play:7c1ee15c&al=1&vid=3948361 попилях се да се хиля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Аз се надявам на по-добрата част от седмицата По-добрата *@# ми... Същия шит, същите фъшкии :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Даже и по зле.Днес бях на погребение.Поне баба ми не се мъчи повече След 4 месеца непрестанни мъки вчера почина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Съболезнования! Но такъв е живота.Радост и тъга. Най-добрата част от седмицата е, когато не си на работа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Баба ти беше пич от всякъде! Моите съболезнования, поне нейните мъки са свършили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 kotora, моите най-искрени съболезнования. Дано да е отишла наистина на по-добро място... Но знаете, че животът е въртележка, на единия ден си отгоре, на другия долу... Така де, идеята ми е, че искам все пак да честитя Рождения Ден на chicatillo! Да е жива, здрава, много щастлива и обичана!!! Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 ......или е всеки ден, ако обичаш това, което работиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Днес е Благовещение - вярва се, че на този ден излизат всички змии. Не забравяйте да поздравите жените си за празника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Че те всеки ден са излезли и щъкат наляво-надясно, без да се притесняват да плюят отрова през това време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ох, педагогическата ми практика свърши Ще ми липсват малките калпазани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Не, че нещо, но що за нарцисизъм е това да си лепнеш снимката навсякъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Голям предполагам, е отговорът, който търсеше. А какво, да си лепна като теб някакъв гнусен аватар ли? Какво лошо има в това да си харесвам някои от снимките? Като не те кефи, не ми гледай постовете. Много ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.