snejko Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Чао, форумче ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ех... Успехи! Надявам се да не си си тръгнала още. Ето ти едно поздравче: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Усещам какъв мощен hangover ми се пече като се събудя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Свикнах кофти да спя само по 6часа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Завърших.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Относно стопанската история- ако си при онази прекрасна стара жена, която пристига от УНСС....тя май не чете темите, а просто разделя на купчини и пише оценки. Няколко човека писахме абсолютно едни и същи неща, но само аз взех изпита. А математиката си я оплескал, вервай ми I mene me skysa taq 85 godi6na babi4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ми албума, от който е взета - Calvin Harris - I Created Disco. Тъкмо се досваля. [Edit] Сладникави поп-песнички с фънк китари и кресливи вокали, които то влизат од кожата forever! Ленор е виновна за всичко с Калвин Хариса си! А аз яхнах светата троица на блудкавия, но зарибяващ поп: Harris, Maroon 5, Scissors Sisters! Hallelujah, brother! [/Edit] ем аз по принцип не слушам такива песнички ама тая мн ме кефи та така Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Не мога да разбера как ги траете тези alternative, indie... бози. По-добре да слушам pop/hip-hop... от сорта на Бритни Спиърс Музиката трябва да е... експериментална.. и екстремна IDM, DnB... а у Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 хейййй indie-то си е мн якоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Before the Hangman's Noose I'll say: it's a good day to die... Devildriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Трябва да се измисли единица за измерване на скуката. И уред даже. Скукомер - звучи яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Трябва да се измисли единица за измерване на скуката. И уред даже. Скукомер - звучи яко. То има вече: Daily Overall Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 То има вече:Daily Overall Оле аз съм чааак на четвърта страница-тряа се стегна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 преди малко като се прибирах от крумово в колата термометъра показваше че вънка е 45 градуса...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 То има вече:Daily Overall Съвсем прав си в интерес на истината. Когато нямам работа, много се изнервям и се чудя в кой сайт да се завра. Баси гадния форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Кой от форума беше в Зала 2 на Фламинго-то на прожекцията от 4 и полвина на Умирай трудно 4 .Сигурен съм,че видях един от форума обаче не мога и не мога да се сетя коя беше таз персона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Някой много луд ще е бил, за да излезе от тях в 4 следобяд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Някой много луд ще е бил, за да излезе от тях в 4 следобяд! е в киното има климатик-мен даже ми стана студено на краката-проклети джапанки .Айде бе сигурен съм,че видях някой съфорумник и ся ме е яд,че не мога се сетя кой беше .Ако тряа съм честен ми заприлича на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Хаха, ти как знаеш как точно изглеждам? И защо да прилича на мен като аз не те познавам и не сме се виждали Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Хаха, ти как знаеш как точно изглеждам? И защо да прилича на мен като аз не те познавам и не сме се виждали Виждал съм ти снимки из форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Curunir.. не се ли си се замислял че е възможно да съществуват разни твои анонимни .. вманиачени фенове който тайничко да фантазират за някои твои деликатни... ъ... органи В смисъл от тези които имат колекция от твои снимки.. залепени на огледалото със.. изразяни глави или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Curunir.. не се ли си се замислял че е възможно да съществуват разни твои анонимни .. вманиачени фенове който тайничко да фантазират за някои твои деликатни... ъ... органи В смисъл от тези които имат колекция от твои снимки.. залепени на огледалото със.. изразяни глави или нещо такова Бате смени дилъра последно време явно му е развалена стоката или си напекан яко Неска каква яка разходка до София си направихме и какви хубави студени бирички пих в този задух се чудя дали да не ида и да си взема някой друго стъкълце пълно с хмелен мед . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Хехе Защо повечето хора си мислят че човек като има така.. по-развитено съзнание ... задължително е друсал нещо преди това Както и да е ;> В момента гледам Farscape.-.2x16.-.The.Locket.avi Мноо як епизод: Moya и екпиажа попадат в някаква странна космическа мъглявина. Aeryn е разузнавала известно време но изчезва безследно в плътната мъглявина. След един solar ден се връща.. остаряла със 160 cycles .. като е живяла нормален живот на една планета до която се стига чрез проход в мъглявината който периодично се отваря и съответно е безъзвратно остаряла. Останалите от екпиажа си мислят че тя всъщност е попаднала в някакъв изкривен пространствено-времеви континиуум довел до остаряването и. В последствие обаче се оказва че.. всъщност не тя.. а всички останали в мъглявината.. не са остарявали в последните 160 цикъла. Представяте ли си - цял живот да си мислиш че затворен в нещо.. а приятелите ти не.. без да имат възможност да ти помогнат.. а накрая да осъзнаеш че не ти а те са били затворените Ако погледнем философски на нещата.. тази reverse логика можем да я съотнесем към... доста аспекти от нашия живот на Земята. Ето и пример за който веднага се сещам: доста често човек си мисли че не се е развил достатъчно бързо в насоките с които познатите му се хвалят.. и си мисли че е останал назад от тях. В един хубав ден.. поглеждайки себе си човек вижда че нещата са се обърнали на 180 градуса и... бившите силни на деня.. са много назад Както казва един мой бивш съученик: ще видим на срещата на класа след 10 години кой ще събира велпапе по улиците (брутален е знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Оооооооо, пичуи! Лизнах малко бирички на Марая и сега ми е толкоз лежерно, че не ме интересуват никакви хипотетични фенове, които може да имам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 В момента гледам Farscape.-.2x16.-.The.Locket.avi Мноо як епизод: Moya и екпиажа попадат в някаква странна космическа мъглявина. Aeryn е разузнавала известно време но изчезва безследно в плътната мъглявина. След един solar ден се връща.. остаряла със 160 cycles .. като е живяла нормален живот на една планета до която се стига чрез проход в мъглявината който периодично се отваря и съответно е безъзвратно остаряла. Останалите от екпиажа си мислят че тя всъщност е попаднала в някакъв изкривен пространствено-времеви континиуум довел до остаряването и. В последствие обаче се оказва че.. всъщност не тя.. а всички останали в мъглявината.. не са остарявали в последните 160 цикъла. Когато стигнеш до 03x05 - ...Different Destinations обади ми се. Още по як епизод:Ерън,Крайтън,Д'Арго,Джуул и Старк са на планета където преди стотици цикли се е водила неравностойна битка м-у Пийскиипърите и орда подивели от ярост (забравих как им се казваше расата,но мязаха на котко-хора ) в която накрая се е сключил неочакван и от двете страни мир.Да обаче наще хора както винаги се забъркват в неприятности,а имено - Старк (инцидентно) ги връща назад във времето когато се водила тази война и за да не нарушат баланса на времето те не трябва да убиват никой нито да взимат решения касаещи други хора,абе с една дума не могат да сторят нищо без да изменят времевата линия ! Докато те си седят и "не правят нищо" обратно в тяхното си време на Моя,Райджъл и Чиана наблюдават потресаващи промени на цялата планета - от изцяло зелена планета преминава през необитаема червена планета,вулканична планета и накрая никаква такава.Всичко това става в следствие на намесата на нашите хора в историята - от инцидентното убийство на лидера на котко-хората до същото такова на лидера на Пийскиипърите. И в живота е така - и най-малкото нещо,и най-малкият жест към някой човек зависят за в бъдеще.Само дето още нямаме машина на времето та да се поправят грешките.И точно затова трябва всички да си опичаме акъла преди да направим каквото и да е ! Ето ви един пример "Какво щеше да стане ако Нютон беше седял на мост,а не под ябълка ?" може би никой нямаше и до сега да е открил гравитацията,а това е най-малкият проблем ! Следвайки хода на времето Айнщайн нямаше да се занимава с откриването на 4-те фундаментални сили във вселената,нито с обединяването им.Продължавайки нататък е невъзможно просто защото хода на времето е толкова изменен,че дори не можеш да си го представиш ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.