kopche Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Прекрасното, неповторимо и вечно щастливо същество PSYCHOSIS днес има честитрожденден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Да е жив и здрав и да продължаваш да го намираш за все толкова прекрасен и неповторим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Боре, Боре, Боре! Жив и здрав да си, любимите ти хора и те да са живи и здрави, покрай теб, и ти желая да продължаваш да бъдеш себе си! Че малко качествени откачалки останаха... всичко изперка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Борисе, Честит Рожден Ден!!! Да си жив и здрав, много усмихнат и обичан! Всичко хубаво с Копчето Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Кармелита! Честит Рожден ден! Да сте живи и здрави и ти и Копчето! Само хубави неща, светло бъдеще, здраве, щастие и прочее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 ЧРД и от мен , жив и здрав ! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Честито и от мен, всичко най-хубаво... и късмет във всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Благодаря ви, пийпъли! Пия за ваше здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Жив и здрав от мене Психо, макар и малко късно. Все пак, все още сме 13-ти Само хубави работи за напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Оф, имам мрачни предчувствия за идущата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Сапунчето от маг. Касиопея с морската трева (или каквито там треви или водорасли бяха) е просто един път... за чесане на топки... честно не бях си представял че чесането им може да е такъв кеф, при това на почти цялата им площ едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Което ми напомня, ти какво направи с тая твоята кола? Имаше едни разкрасителни продцедури, после едни други работи да й правя Давай инфо, че както е тръгнало от понеделник до неделя все да съм зает ще излезе, че това ще е невероятно събитие Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Мотам се. Няма да е тази седмица. Обаче по-интересния момент е КАК това за сапуна ти напомни за колата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 ................................Имаше едни разкрасителни продцедури, после едни други работи да й правя ............................................... Обаче по-интересния момент е КАК това за сапуна ти напомни за колата? Не виждаш ли връзката. Да поясня:Ти си, си разкрасявал топките с някакъв препарат, следва аналогията - препарат за разкрасяване на автомобила. П.П.В случая, думата разкрасявам, може да се замести с чеша, търкам или втривам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Не виждаш ли връзката. Да поясня:Ти си, си разкрасявал топките с някакъв препарат, следва аналогията - препарат за разкрасяване на автомобила. П.П.В случая, думата разкрасявам, може да се замести с чеша, търкам или втривам. Аналогията е, че само се мотка и разкрасява по цял ден :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Аналогията е, че само се мотка и разкрасява по цял ден :D И брада пуснах даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 И брада пуснах даже. А, ква беше връзката между брадата ти и сапуна ти за топки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Разкрасителна е връзката... и почесваща ... a и мирише хубаво поне за известно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Май всеки се чуди как просто да измисли как да включи "сапуна за топки" към поста си, че просто да се отчете с тоя лаф :D ________________ Днес гениите ми колеги измолиха (няма майтап) писмен за който ТЕ не са подготвени, пред цялата аудитория асистентката им се подигра, и после й лизаха обувките 15 минути след 3 часово упражнение. Дано някой ден ако стана толкова жалък да имам приятели и те да имат милост и да ме убият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Разкрасителна е връзката... и почесваща ... a и мирише хубаво поне за известно време Пич ! Ама ти успяваш да си помиришеш попките !?! .... Пък аз щото си помислих, че като си ги чешеш и брадясваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Здравейте всички, аз съм нов във форума! Или поне ми се струва че съм в друг форум. >_> То ако се брадясваше от чесане... "място за размисъл"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Не знам, при мен е обратното - като брадясам - почвам да се чеша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Не знам, при мен е обратното - като брадясам - почвам да се чеша. Да ти подаря едно сапунче за почесване? Екстра е :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 И аз съм така.Много сърби тая брада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 И аз съм така.Много сърби тая брада. щото не е в правилната за целта форма - катанеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.