Moon Light Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Лято, жега, мързел, психар с две кокошки... никакъв стимул за учене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Лято, жега, мързел, психар с две кокошки... никакъв стимул за учене... НАЙ - НАКРАЯ!!! НЯКОЙ, КОЙТО ДА МЕ ОПОНИРА!!! БЕЗ ОБИЖДА!!! БЕЗ ДА КРИТИКУВА!!! ИМА ОЩЕ ШАНС ЗА ФОРУМА!!! АФхикс, АСД - ето ви новия учител. Едит1 : Спирам да дразня и да тормозя... Едит2 : Сега сериозно... Ти ако смяташ сега да сядаш да учииииш... Едва ли има смисъл точно аз да ти го казвам, но... От личен поглед знам, че не е влезнал само тоя дет не иска... От моя випуск, като изключим няколко изключителни идиоти - всичко живо влезна точно това, което иска, където иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Ако лунна_светлина изкара средна оценка на всичките 9 изпита повече от 4.50 и психара документирано изпълни обещанието си, ще им организирам екскурзия до Метеора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 AHHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Мислиш, че не мога ли? Всъщност ти МНОГО добре знаеш, че мога!!! Дали тяхните ще ми я дадът е друга тема на разговор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 НАЙ - НАКРАЯ!!! НЯКОЙ, КОЙТО ДА МЕ ОПОНИРА!!! БЕЗ ОБИЖДА!!! БЕЗ ДА КРИТИКУВА!!! ИМА ОЩЕ ШАНС ЗА ФОРУМА!!! АФхикс, АСД - ето ви новия учител. Абре психар... кога пък някой се е опитвал целенасочено да те критикува. Нямам спомен да съм се заяждал с някого без някаква конкретна причина. Да не говорим че дори си нямам идея как съм провокирал каквато и да е омраза в теб към мен. Мисълта ми е че ти си навиваш сам на пръста че някой се заяжда с тебе.... биеш се с невидим враг и ставаш за смях P.S. което не е чак толкова лошо де.. иначе щеше да е скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Ама какъв невидим враг бе, правото да се заяждаш с хора, срещу които по принцип нямаш нищо против в тоя форум е изконно и неотчуждаемо такова (право). Това е за спорта дето се вика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Ми.. мени мъ е страх някой да ни мъ набии Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 НАЙ - НАКРАЯ!!! НЯКОЙ, КОЙТО ДА МЕ ОПОНИРА!!! БЕЗ ОБИЖДА!!! БЕЗ ДА КРИТИКУВА!!! ИМА ОЩЕ ШАНС ЗА ФОРУМА!!! АФхикс, АСД - ето ви новия учител.Едит1 : Спирам да дразня и да тормозя... Едит2 : Сега сериозно... Ти ако смяташ сега да сядаш да учииииш... Едва ли има смисъл точно аз да ти го казвам, но... От личен поглед знам, че не е влезнал само тоя дет не иска... От моя випуск, като изключим няколко изключителни идиоти - всичко живо влезна точно това, което иска, където иска... Меки четки "Габрово". Нещо мераклия ли се явяваш или аз съм някъв балък дето не стопля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Климатиците са най-великото изобретение!!! edit: другото май беше термоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Меки четки "Габрово". Нещо мераклия ли се явяваш или аз съм някъв балък дето не стопля. Не стопляш. Изпусна голяма част от цялата хава... Много е дълго за обяснение. Забрави. Преди новата вълна ще те включа на ЛС. Обещавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Климатиците са най-великото изобретение!!! I hug air-conditioners Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 I hug air-conditioners Laughing Out Loud Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 j-fusion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 минава ми през главата как така, по математика от 6 задачи реших 4 и на 6 написах теорията, имам 2. също така ми минава през главата как така по стопанска история от 3 въпроса съм написал 3 изчерпателни, точно както ги иска преподавателката и отново имам 2. интересно ми е аз ли съм някъф карък или кво?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 лелеее тая химия ми взе здраветооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 лелеее тая химия ми взе здраветооо Ти затова ли беше с такава айнщайнска прическа ония ден Базик,Деборанке.И лоф ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 лелеее тая химия ми взе здраветооо Да не дишаш лепило? Оф прическата ли било, извинявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ти затова ли беше с такава айнщайнска прическа ония ден Базик,Деборанке.И лоф ю Да не дишаш лепило? Оф прическата ли било, извинявам се хаххаха аз в четвъртък пак ше съм с нея не е прическата,а темите за изпита Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 хаххаха аз в четвъртък пак ше съм с нея не е прическата,а темите за изпита АХАХАХАХХ.Викаш,като за последно да изплашиш директоркосто тяло и останалите мъчители Успех,дано М.К. припадне (всичко в кръга на шегата,Дебинка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 АХАХАХАХХ.Викаш,като за последно да изплашиш директоркосто тяло и останалите мъчители Успех,дано М.К. припадне (всичко в кръга на шегата,Дебинка) да припада хич не ми е притрябвалааааааа а другите мъчители квот искат да си мислят нали вече няма да ги вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 минава ми през главата как така, по математика от 6 задачи реших 4 и на 6 написах теорията, имам 2. също така ми минава през главата как така по стопанска история от 3 въпроса съм написал 3 изчерпателни, точно както ги иска преподавателката и отново имам 2. интересно ми е аз ли съм някъф карък или кво?!? Относно стопанската история- ако си при онази прекрасна стара жена, която пристига от УНСС....тя май не чете темите, а просто разделя на купчини и пише оценки. Няколко човека писахме абсолютно едни и същи неща, но само аз взех изпита. А математиката си я оплескал, вервай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Песента на myspace-а на Ленор е луда! [Edit] Ауу, целия албум е луд! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Песента на myspace-а на Ленор е луда! [Edit] Ауу, целия албум е луд! [/Edit] йеее супер мн е яка знам ама за къв албум говориш??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ми албума, от който е взета - Calvin Harris - I Created Disco. Тъкмо се досваля. [Edit] Сладникави поп-песнички с фънк китари и кресливи вокали, които то влизат од кожата forever! Ленор е виновна за всичко с Калвин Хариса си! А аз яхнах светата троица на блудкавия, но зарибяващ поп: Harris, Maroon 5, Scissors Sisters! Hallelujah, brother! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.