Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Днеска посадих череша.То не бе копа не бе чудо... :D

Вчера яко свинско със зеле :P

А, тази сутрин, к'во изака? В смисъл - цвят, аромат, консистенция, вискозитет и други такива подробности от критично важно значение...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

kotora, държа да отбележа, че gado те ебава. В случай, че не вденеш ;)

В момента съм лом. И Видин и Русе и к'вот се сетиш още - връщане към покъртителните еднодневни преходи с 60+ километра преход :)

Е чак толкоз зле си мисля че не съм за това и не отговорих :D

Много си карал.Мисля и аз лятото да се зарибя здраво :) Да ти кажа добре че беше ти :D

Противно на широкоразпространеното схващане, Мартин и Мартина нямат имен ден днес! Не се излагайте!

След поредната почивка в Родопите за два дни, съм като пребит, а равносметка чак не ми се прави...

Абе то тва е хубаво ама да им таковам мамата българска на всички.Защо се във последния момент се сещат.Днес се отказах имаше поне 100 човека преди мен...

Абе..., Которе. Ти да не би, да си папуас или мангал ? И в този ред на мисли (въпреки надвисналата модераторска заплаха), добре ще е да започнеш с твоята - тъкмо ти е под ръка! Нали се сещаш, че ти си бил поне 101вият дето е висял на опашката, щото се е сетил в последният момент!?

Противно на широкоразпространеното схващане, Мартин и Мартина нямат имен ден днес! Не се излагайте!

Имени дни в България (Уикипедия) => 1: Марта, Мартин, Мартина, Евдокия.

Баба Марта (Уикипедия) => Първи март се смята за ден на името Марта, НО погрешно често към тази дата се добавя и имен ден за името Мартин. (14 април, св. Мартин.)

И още доста места, където са споменати Марта и Мартин или само Марта. Явно много хора са в заблуда... ;)

Имени дни в България (Уикипедия) => 1: Марта, Мартин, Мартина, Евдокия.

Баба Марта (Уикипедия) => Първи март се смята за ден на името Марта, НО погрешно често към тази дата се добавя и имен ден за името Мартин. (14 април, св. Мартин.)

И още доста места, където са споменати Марта и Мартин или само Марта. Явно много хора са в заблуда... ;)

Много и вярвате на тази wikipedia. Провери в православния календар кога празнуват.

Един жокер от мен: Мартин и мартина празнуват на св. Мартин. Потърси кога се пада и напиши пак.

Аз само да споделя, че една позната (Марта) ми каза да мина през тях, че щяла да черпи. Дали има или няма... важното е тя как се чувства и да почерпи. :)

Вчера по новините показаха (към Хасково) щъркел. :laughing:

Много и вярвате на тази wikipedia. Провери в православния календар кога празнуват.

Един жокер от мен: Мартин и мартина празнуват на св. Мартин. Потърси кога се пада и напиши пак.

Прочети какво съм написала и пиши пак. :) "...НО погрешно често към тази дата се добавя и имен ден за името Мартин. (14 април, св. Мартин.)"

Аз не споря кое кога се празнува, а просто показвам къде какво пише. Всеки сам си решава в какво и на кого да вярва.

Да, прав си. Мартиновците и Мартините празнуват на 14-ти март. Честита баба Марта, народе! Живи, здрави, весели, засмени! от Галя и Жоро

Румене, секви видове румънски мамалигари могат да водят записки laughing.gif

Финландия + Канада = уникален парцал

Ай наздраве на всички beer.gif

Е, ли е възможно да видим в тракера ни компилацията ти - а ако може и 1990-2000 Best Of също или поне 90s?

?

От вчера съм си пуснал събираната музика от 1997-2000 година. Направо се самоизненадвам приятно какви хубави стари неща си намирам. И си спомням студентските години с носталгия beer.gif

Кой софтуер е най-добър за симулация на 3д ефекти на филми, снимки и т.н.?

Ами може ли да си перефразираш въпроса? Как се симулира 3D ефект?

Ами може ли да си перефразираш въпроса? Как се симулира 3D ефект?

Всичко, което не е правено специално с 3д технология. Искам обикновени филми да ги гледам 3д, за сега само tridef пробвах, но не знам дали няма по-добри. Дори не са ми пристигнали още очилата, но днес като се порових попаднах на някакви драйвъри само за 3д при игри и тази tridef. Та някой ако тествал по-добри, да спомене, че съм се зарибил :)

А, как може да не се усетя, че е станало 3 часът, направо е отвратително така!

Утре ще ходя на погребение, а ще изглеждам така все едно мен ще трябва да погребат.. ама да не ми минават такива мисли. :)

Трябва да спя, а главоболието не ме пуска, май имам и температура, също и ми се вие свят... идеи как да подремна?

Както бат' Арни каза в един филм: "ВОДКА" :lol:

Иначе сериозно - не ти го препоръчвам защото утре главата ще те боли 2но повече ако не уцелиш правилната доза но при всички положения ако искаш да си починеш напиването не помага - верно заспиваш но не се събуждаш особено отпочинал... аз поне съм така

Какво е това безумие? Какво е това нещо? В събота, защото доцентчето изпитваше 150 души, ме извика, за да му помогна с проверяването и оценяването.

КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО! Преди 3 години, на същия изпит, в същото време, при същия даскал, без преписване, имаше от 25 души - 19 отлични оценки. В момента е катастрофално и за да не си помислите, че си измислям или нещо такова, ще разкажа някоя случка (то всеки студент си беше случка):

(реших да ви спестя най-фрапиращите)

1. Викам митологична личност, която за целта ще кръстя Гочо Патладжана (ГП). Въпросната личност ГП, ЯВНО, има отговорите на всички въпроси. !НО! !ДАМИ И ГОСПОДА! Той може да има отговорите, но няма правилната номерация на въпросите и при въпрос:

"Избройте 3 антивирусни програми", нашата личност пише: Майкъл Джордан, Крис Рок, Барак Обама.

А при въпрос:

"Избройте 3-ма негри", въпросното създание отговаря: НОД, Панда, Касперски.

Следва диалога:

(аз съм "-", а той "+")

+ Здравейте, колега! Как сте? Кафенце? Вестниче, нещо... Само кажете..

- А, няма нужда. Кафе не пия. Пресата е вече прегледана. Я, ми кажете колега... Кой ви даде пищовите?

+ Аааа, аз не съм преписвал!

- Ако си признаеш мъжки, че си преписал, ти пиша 3! (в момента ГП си мисли, че е на границата м/у 5 и 6, защото има отговорите, но не знае колко ги е оплескал)

+ Как? Аз! Глупости! 4 дни учих за тоя изпит, аре само да не се обиждаме.

Поиздразних се, но предположих, че и аз бих реагирал по същия начин ако бях толкова убеден в знанията си. Давам му листа и му казвам "ЧЕТИ!". Той чете... Чете... започва да се изчервява, гомното му спича... и казва:

+ Ееее за 3 няма ли?

- Аз ти дадох шанс. Ти си го пропиля!

Пича напуска, казвайки редовните неща, заканвайки ми се и т.н.

2. Проверявам друга работа. Въпроса е:

Дайте дефиниция за "СЕКС":

А отговора започва така "ДЕФЕНИЦИЯ: Секса е...". Хм, викам си на акъла "бреххх, ко туй нящо". Знам, че даскала много се заяжда за очеизбождащата неграмотност. Зачетох се по-сериозно. Протокол пренесено "прот-окол". Акумулира написано с "о". Не дадох работата на даскала, защото знам какво ще последва. Извиках личността, която ще кръстим Миленка Секса. МС влиза и ми се усмихва. И тя стандартните мохабети: "Какво ще правиш довечера, искаш ли кафенце" и т.н. Показах работата, показах грешките, помолих я да си ги оправи. Уж затворих очи. Не успя да си оправи грешките. Мадамата ми казва: "Може ли да ми дадете 1 листче?". Давам й. Взима листчето и пише: "Какъв ти е телефона, сладур?". Взимам листчето и отговарям "Импулсен."

Нещата се развиваха по подобен начин с всеки студент. Имаше рев, сълзи. Имаше една мадама, която се хвърли на врата на даскала и го разцелува и запрегръща, защото тя имаше 29 точки, а й трябва 30 за 3. Той ме помоли да й попълня 1 въпрос за 1 точка, за да й пише 3.

Единствената 6-ца беше на 1 пич, който кара камион. Да. С това си вади хляба. Сега решил да учи.

На какви неща се нагледах... Да не говорим, че същата наука има и 2ра част. И 3та... Където нещата стават далеч... По-интересни... :lol:

Божичко..., а аз псувам колегите, че не правят разлика между брачен договор и брачно сиведетелство...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...