NEO_DDT Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ама ти май наистина си алкохолик. Просто е в такъв период сигурно... И аз съм имал периоди в които се наливам всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ама ти май наистина си алкохолик. :bowdown: познЪ. Дам имам афинитет към пиенето. И това за периода... нямам идея за какво иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 "Не бе, аз не съм пристрастен към кокаина - просто ме кефи как мирише." Аз не мога да разбера себе си - що продължавам да живея с тъпата заблуда, че има "кола", която мога да ползвам... В тая крипта имам чувството, че каквото докосна - ще се разпадне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Хаххахаах! КРИПТА! А за периода и пиенето - напълно подкрепям Нео. И аз съм имал такъв период. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Да обобщя! Всеки НОРМАЛЕН мъж (пък и доста жени) в днещно време е имал такъв период в живота си. Друг е въпроса, при кой - колко продължава този период... -------------------------------------------------------------------------------------- Пешо, купи си количка с педали... (имаше едно време такива) P.s. 'А добър ден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Хах Пешо ти да видиш наща.На 25 години е май добре че не е карана.Ма на селския път само тва е колата(Skoda 120l xD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Да обобщя! Всеки НОРМАЛЕН мъж (пък и доста жени) в днещно време е имал такъв период в живота си. Друг е въпроса, при кой - колко продължава този период... Аз не съм имал такъв период. Не е ясно доколко съм нормален, но не виждам нищо ненормално в мен. Но тази преценка не е мое задължение да я правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Аз не съм имал такъв период. Не е ясно доколко съм нормален, но не виждам нищо ненормално в мен. Но тази преценка не е мое задължение да я правя. Като седнем на по => <въведи тук> - ще го разчепкаме този въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Шшш, пичове! Я ходете в БГМама да си обсъждате периодите и кой на кога му идва в периода?! Тоя вЕтЕр е полудял. До 13:00 си беше айляк времето (сигурно над 15) сега какво стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Килъре, ето ти да видиш оранжево пиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 А ти как го сбърка с тиква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Пешо, купи си количка с педали... (имаше едно време такива)А онуй, което натискам за да увелича оборотите на двигателя, онуй, дето с него спирам и онуй, дето съединява к'во са? Хладилници? Или превръзки с крилца? Ама ако не ме лъже рама, ти също си принуден да спориш с Opel, така че ти е простено... Само дето при теб май е въпрос на избор... Ред: Т'ва наистина ме разхили: търся една песен чух я по радио мелъди - има саксофон и цигулка и се пее нихале или нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 А онуй, което натискам за да увелича оборотите на двигателя, онуй, дето с него спирам и онуй, дето съединява к'во са? Хладилници? Или превръзки с крилца? Ама ако не ме лъже рама, ти също си принуден да спориш с Opel, така че ти е простено... Само дето при теб май е въпрос на избор... В дълбока заблуда си чадо! След като един древен германски философ е стигнал до извода, че - ...Рано или късно, всяка кола става Opel(ша ма прощават сектантите)!... моят личен избор в никакъв случай не би бил, да си взема такава, която по принцип си е Opel... Изводът е, че рамът ти е прекалено маломерен! Освен това, не аз си падам по въртенето на педали. П.с. А, количките с педали са едни такива - дето дечурлигата им въртят педалите с крака и бръмчат с уста..., пък бабите им бдят зорко те да не се бухнат в храстите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 П.с. А, количките с педали са едни такива - дето дечурлигата им въртят педалите с крака и бръмчат с уста..., пък бабите им бдят зорко те да не се бухнат в храстите.И в края на крайщата излиза, че си доста запознат с количките с въртящи се педали... Като гледам май темата с педалите силно те вълнува Ред: За Curunir БАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Минава ми през главата колко неочакван развой имат дните ми напоследък. Или започват добре и към края са депресантски, или обратното. На ден сменям по 100 пъти емоциите си. Никога нищо не ми е постоянно. Луда работа. Дали това е добре или не, някой идеи? Или : само аз ли съм така или не? За KILLERINCHO : Весо, надявам се всичко да е ок с онзи човек в онази институция, за която говорихме (е, по-лаконична не можах да бъда ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Всичко е окей, няма място за притеснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Минава ми през главата колко неочакван развой имат дните ми напоследък. Или започват добре и към края са депресантски, или обратното. На ден сменям по 100 пъти емоциите си. Никога нищо не ми е постоянно. Луда работа. Дали това е добре или не, някой идеи? Или : само аз ли съм така или не? Хормоните ти играят нещо май.. да не си ......... ? Иначе рязката смяна на настроението когато е в крайности си има и диагноза - ако смяташ че не е нормално да е така по-добре виж питай някой доктор, може само с някаква диета да се разминеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Хормоните ти играят нещо май.. да не си ......... ? Иначе рязката смяна на настроението когато е в крайности си има и диагноза - ако смяташ че не е нормално да е така по-добре виж питай някой доктор, може само с някаква диета да се разминеш. Ники, мисля, че бъркаш шизофренията с рязката емоционалност. За хормоните, и дума да не става, не му е сега времето. Пепел ти на устата. Аз ви питам като нормални хора, вие веднага в клинични състояния го обърнахте. Нещо да не си ми сърдит??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Вероятно от рязката промяна на температурите + по-краткия месец. На някои хора им се отразява на психиката - не се базикам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Ники, мисля, че бъркаш шизофренията с рязката емоционалност. За хормоните, и дума да не става, не му е сега времето. Пепел ти на устата. Аз ви питам като нормални хора, вие веднага в клинични състояния го обърнахте. Нещо да не си ми сърдит??? Ами всъщност за циклофрения си мислех И не, почти никога не съм сериозен, поне в този форум... а пък и няма за какво да съм ти сърдит Пък и ти както го обясняваше... освен това няма нищо лошо да си ..... Верно ще ти се объркат една камара планове но не е ясно дали е лошо това в дългосрочен план... дъра бъра и други такива глупости и общи приказки.... С 2 думи - бъзикам те ама леко си го търсеше и не не съм ти сърдит - просто няма защо... да не би пък да има а да съм го пропуснал? :ph34r: host, на мен подобно нещо ми се случва когато съм доста скапан и се дразня за всевъзможни глупости... после пък малко ми трябва да си оправя настроението, но това въобще не ме учудва - то си има степени на умората - една от последните е да не ти пука от нищо и който и да се опитва да те подразни да си викаш - ай бЕгай и се развивай, само гледай да е по-тихо че едвам мърдам... и така докато се довлача до леглото... а когато съм си отспал хубаво не ми пука за глупости защото ми е кеф колко добре съм се наспал... само при средното положение между 2те крайности ме прави доста раздразнителен но е напълно обяснимо и предвидимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Чета тука някакви постове, че форума се бил променил! Ми... то като не пиша често! XD Anyway... баси и аз да разбера какво е да издадеш багажа от работа... три дни без сън и оп спрях се пред мивката преди два дни и изведнъж някой "загаси лампите" дето се вика... отварям очи и гледам тавана на стаята. Та... работата свърши и сега съм с пари и със свободно време... и най-важното, здрав и доволен... голяма радост е. Идва ми да почерпя всеки от форума... ама ей ся като заспя, вторият сън ще е как ви черпя по бира, така пестеливо да мина. хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 А ти като мене го захвана само че поне си казваш в прав текст че черпенето ще го сънуваш аз само обещавам (засега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 А ти като мене го захвана само че поне си казваш в прав текст че черпенето ще го сънуваш аз само обещавам (засега) Истината право в очите (или поне виртуално), пък дано няма трупове (или банове). XD Пари изкарани с пот на чело дават ли се за почерпки!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Дават се Аз когато не съм почерпил (поне 1 човек) после нещото се е "счупвало" Майтапа настрана - има нещо вярно, затова винаги след добре свършена работа гледам поне себе си да почерпя с 1 бира (това обикновено е достатъчно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Пропоръчително е тогава да се придържаш към тази си тактика, щом самопочерпката работи... няма лошо, даже по-хубаво! XD П.П. Освен ако не си като мен, не ги харча ама не ги й давам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.