RaptoR Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ти го поздравяваш със Слим, аз пък те поздравявам с бъдещия Слим Шейди. Внимание: Клипът е +18 - има много насилие, оръжие, кучки, алкохол и наркотици. Никъв Слим не е тва и къв е тоя оръфляк, дето си линкнал И какво общо има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Никъв Слим не е тва и къв е тоя оръфляк, дето си линкнал И какво общо има? Скоро да си ходил да ти изрежат апендикса и по погрешка да са ти резнали чувството за хумор? Тоя е достоен за "златната колекция" на "Пей с мен", "Стани звезда" и "Мюзик айдъл" взети заедно! Не отричам, но няма нищо общо с моя "поздрав" Мисл̀и нестандартно - и двамата са бели "рапъри" и имат нещо общо с Еминем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Не отричам, но няма нищо общо с моя "поздрав" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Мисля си че май е тъпа постъпка да затрия една система защото от миналия май не са ни плащали а има договор и според договора трябва да им давам фактура всеки месец, и съответно да си внасям ДДСто... а наскоро ни казаха че парите за миналата година ще ни ги платят... тази година (без повече уточнения, т.е. спокойно може да е края на ноември примерно). Дали да не постъпя като ЕВН и да дръпна бушона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Мисля си че май е тъпа постъпка да затрия една система защото от миналия май не са ни плащали а има договор и според договора трябва да им давам фактура всеки месец, и съответно да си внасям ДДСто... а наскоро ни казаха че парите за миналата година ще ни ги платят... тази година (без повече уточнения, т.е. спокойно може да е края на ноември примерно). Дали да не постъпя като ЕВН и да дръпна бушона? Това е деликатен въпрос - зависи кои са, какви са, откога са, какво значат за вас и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 EIZO може да са истината но нямат 30 инчов монитор. За организацията - другата седмица към края ще е, този уикенд няма да мога. Ново делче 27-мичка, 2560 резолюция IPS панел: http://www.techreport.com/discussions.x/18455 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Имам си морска свиня... зарибявка е ^______^ Обожавам гризачи <3. Снимки, моля :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 И аз имах това ултра сладко свинче, но ми почина преди 2 години и малко. Беше на има-няма 6 месеца. Много гадна работа. Още не мога да го прежаля. Започна да се смалява, уж ветеринарката му би инжекции и т.н., а почина в деня, когато щяхме да го водим на друг ветеринар в Карлово Издъхна в ръцете на баща ми точно преди да ида на лекции. Милото то Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 ^______^ Обожавам гризачи <3. Снимки, моля :]. http://img10.imageshack.us/i/07022010577.jpg/ Голям е сладур , ама е много страхлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ново делче 27-мичка, 2560 резолюция IPS панел: http://www.techreport.com/discussions.x/18455 Еййй златен си Това е деликатен въпрос - зависи кои са, какви са, откога са, какво значат за вас и т.н. Мда, това е единственото което ме спира пък и поставянето на ултиматуми обикновено е признак на слабост, въпреки че взе много да ми писва от тъпотии и да ми излизат с номера "ми така са всички, сега е криза, нямаме пари какво да правим" а на следващия ден идва и искат разни работи "за вчера". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 ..... ми излизат с номера "ми така са всички, сега е криза, нямаме пари какво да правим" а на следващия ден идва и искат разни работи "за вчера". Тоя прийом "с кризата" го забелязвам и при мен от близо година - "Сега е криза....на края на месеца като дойдат приходи в учреждението ще оправим сметките..дай сега да свършим и една друга работа..." и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 При това тона не е "ако нямаш нищо напреки дали ще може да свършиш и това пък ние ще се оправим после, обещаваме"... няма такова нещо... тона е "айде сега направи и еди какво си и да не чуваме възражения, на нас ни трябва това и то трябва за вчера, изобщо да не си почнал да се оправдаваш че не сме ти платили, не си единствен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Да де, номерът е да те убедят колко дълбока е кризата и колко са паднали цените навсякъде, тъй като хората са без работа и се навиват на всичко, само и само да имат някаква работа...което не е много далече от истината, но така както те го представят е силно преувеличено. Винаги съм влизал в положение на хората, дори и когато не е имало криза, но някои просто ти се качват на главата, използвайки истерията с глобалната криза и безработицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Да де ама междувременно съм затрупан от работа а имам клиенти които плащат... и не дават ЧАК толкова зор за разлика от тези. Абе мрънкам си ама какво друго да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Честит и от мен...и внимателно със зарязването че да не пропуснете другия празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Мда, това е единственото което ме спира пък и поставянето на ултиматуми обикновено е признак на слабост, въпреки че взе много да ми писва от тъпотии и да ми излизат с номера "ми така са всички, сега е криза, нямаме пари какво да правим" а на следващия ден идва и искат разни работи "за вчера". Ами след като ножа е в теб, започни с рестрикциите и ограничаването на функционалноста... На мене когато някой започне да ми обяснява за кризата и, че всички били така - еле пък, за система съживена или правена от мен, първо се опитвам да му обясня, че "ами, криза е" и "много сме благодарни" не могат да се намажат на филия! След това просто, някои от функциите и възможностите започват "случайно" да изчезват... и така докато не се оправят сметките.... П.с. Случвало се е и по няколко месеца да си извиваме ръцете, но системата работи безотказно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Уникална импровизация, много ми харесва! Поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=aazCSX5vImQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Не е лошо, ама на мене поне, ми звучи прекалено джазово (лаик съм), а в самото начало има едни ужасяващи залитания (де да знам как се казват). Като цяло е прекалено далеч от това което са създали Пърпъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Зор зор пък после: Затвърдих постижението А можеш ли това да постигнеш ? Това да е максимално далечната точка, която стигат роботчетата на 45 ниво ! И да, честит троен празник на всички празнуващи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 А можеш ли това да постигнеш ? Това да е максимално далечната точка, която стигат роботчетата на 45 ниво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 :lol: Погледни на $ където са парите, и ще се сетиш за какво става дума ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Не е лошо, ама на мене поне, ми звучи прекалено джазово (лаик съм), а в самото начало има едни ужасяващи залитания (де да знам как се казват). Като цяло е прекалено далеч от това което са създали Пърпъл... Верно е, че е различна, мен за това ме грабна толкова. Оригинала си е оригинал той си остава на върха, просто другия поглед изразен от тоя пич ми допадна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ааааааа, баси кефа! Чупих си краката от каране на Чепеларе тоя уикенд! Баси и кефа, т'ва ми беше сефтето за последните 10+ години... И важното - все още съм про ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Кач пара е картата че рейса за ученици и студенти бил 2.50 та мисля да се занеса с някой да покараме ски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 69 ми излезна двудневната. Едновневната е 38. 15 лева ми бяха ските на ден. За моя жалост - навсякъде имаше само курвинг. Ще трябва да свиквам :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.